• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اخراجی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fery
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اخراجی

من فقط یک بار از کلاس اخراج شدم اونم سر کلاس ریاضی
==================================
داشتم به نفر جلویی کخ می ریختم معلمه فهمید
================================
زد پس کلم گفت گمشو بیرون
========================

اقا ما معلم زبانمون خیلی سخت گیره X_X :-"
بعد اون هواسش نبود بچه ها واسه خودشون داشتن حرف میزدن مام واسه خودمون داشتیم حرف میزدیم ;))
بعد من حس کردم کلاس ساکت شده :-"
برگشتم دیدم ee بله همه دارن نگا من میکنن و معلمه عـین چی عصبانیه ;D مام به این حالت " :-"" از جلویی پرسیدیم :بله بله ! صفه چندیم ؟ :-"
بعد یهو دیدم معلمه اوج گرفت X_X
کلی از این چرت و پرتایی که معلما میگفتن گفت و بعد به من و دوسـم گفت بیاین پایین کلاس وایسین 8-^
مام م3 خانوما رفتیم پایین کلاس شروع کردیم حرف زدن :))
بعد دیدم معلمه یهو اومد درو باز کرد گفت بفرمایین بیرون :-L :-"
مام رفتیم بیرون واسه خودمون نشستیم اینقدر حرف زدیم خفه شدیم /m\ :-"
;;)

من حالت صورتم یه جوریه انگار دارم میخندم یکسره ;D

بعد همه دبیرا فک میکنن دارم مسخورشون میکنن میندازنم یرون ;D

یه ماه از سال که میگذره تازه میفهمن دبیرا ;D

ما آمادگی بودیم ، کلاس 5امی ها مدرسه داشتن واسمون یه تئاتر اجرا میکردن ، تو میان پردش یکی از همکلاسی ما هی داشت با دکور ور میرفت هی ما چند نفر گفتیم نکن اینم گوش نکرد من یهو ناخودآگاه دستم رفت سمت پیشونیش نفهمیدم چی شد یه تیکه کوچیک از پوستش کنده شد(تازه بخیه زده بود و من خبر نداشتم)
هی معلمه گفت الان به مامان بابات میگم بیان(منم که کلا با گریه و زوری اومده بودم و از خدام بود دیگه نیام خوشال و اینا) اینم دید اثر نکرد گفت شب تو مدرسه باید تهنا بمونی
مام انقد جیغ زدیم جیغ زدیم ما رو فرستادن خونه گفتن تا یاد نگرفته با بچه ها کنار بیاد دیگه نفرستینش! طفلک مامان بابام فک میکردن با این اوضاع برم مدرسه به راهنمایی نرسیده ترک تحصیل میکنم! هی داداشامو میشوندن کنارم از خوبیا مدرسه بگن! ;D
یادش بخیر...

آقا تو راهنمایی که اصن طبیعی شده بود

یعـــنی دیه سر کلاس منتظر بودم معلم بگه سجادی برو بیرون ;;)

اصن یادمه یکی یه انشا نوشته بود بچه های کلاسو به ترتیب تو دو سه جمله معرفی میکرد لُفم اتفاقا همکلاسیم بود ;;)

بعد معرفی من تو این مایه ها بود که اگه یه روز نندازنش بیرون شب خوابش نمیبره 8-^

اصن معلم که مینداختم بیرون به این حالت میرفتم بیرون ;D

خعـــلی خوش میگذشت جان شما 8-^

ولی بدوتاش هیچوقت یادم نمیره... سر کلاس شیمی سوم راهنمایی معلممون خشن بود کلا گفت هر کی به نمره ها اعتراض داره بگه منم اعتراض کردم گفتم یه نفری ( ک خیلی ساکت و مظلومه) انظباطشو از 5 دادی 3 چرا... گفت تو سر پیازی یا..... (+18 :-" ) پیاز؟ بعد انداختم بیرون ;D

یه بار دیه هم سر کلاس کامپیوتر سوم راهنمایی داشتم کاغذ پرت میکردم تو سر بقیه معللمون یهو برگشت دیدم :-s انداختم بیرون بعد معاونمون گفت این معلمه کلا حالش خوب نیس برو یه دوری بزن تا زنگ بخوره =)) ;D

-----------

امسال فقط عربی انداختم بیرون که اونم بعد رام داد تو :-<

پ.ن:
به نقل از iJB :
من حالت صورتم یه جوریه انگار دارم میخندم یکسره ;D

بعد همه دبیرا فک میکنن دارم مسخورشون میکنن میندازنم یرون ;D

آقا بغل دستیه منم همینه دقیقا ;D

هی معلما حرص میخورن این میخنده ;D

بعله سال سوم من و بغل دستیم یه مقادیری شر بودیم :-"
سر کلاس شیمی ما داشتیم رو یه کاغذ دیالوگمونو انجام می دادیم
معلمه دید گفت درباره درسه؟؟؟ دوستم گفت اره
گفت :میام می بینمااا دوستم گفت خب بیاین ببینین
اومد دید لو رفتیم X_X
می خواس بگه برین دفتر ولی ما که خفن 1 کلاس شیمی بودیم دیگه ;D
بعد گفت برین دم در
چند دقیقه بعد گفت بیاین وایسین تو کلاس سرپا یه کتاب هم بگیرین دستون :-"
چند دقیقه بعدم گفت بابا برین بشینین...

آقا ما سال اول دبستان تو حیاط داشتیم یه کاری میکردیم (یادم نیست دقیقا! ;D کار بدی نبود به هر حال!) یهو ناظمه داد کشید سرمون

ما هم خیلی بهمون بر خورد همچین باد کرده بودیم و خیلی هم فشار خونمون بالا رفته بود

رفیقمون بردمون تو کلاس یکم حرف زدیم و اینا یکمم فحش دادیم پشت سرش که من آروم بشم (آخه عصبانی بودم اما هیچ کاری نمیتونستم بکنم) چیزی هم نگفتیم اون گفت ولش کن مرتیکه خرو منم تایید کردم!

هی روزگار یکی اونجا داشت گوش میکرد حرفارو!

رفت به یه ناظم دیگه گفت (3 تا ناظم داشتیم) زنگ که خورد وسط کلاس دو تامونو از کلاس کشیدن بیرون تا آخر روز اخراج بودیم! (یعنی دم یه آکواریوم توی راهرو وایساده بودیم میگفتن میخوان از مدرسه اخراجتون کنن! ما هم آی اشک ریختیم :) ) چقدر با احساسات یه بچه دبستانی بازی میکنن آخه؟! :-w

سلام به دوستان عزيز...من خودم تا بحال اخراج نشدم ولي يكي از دوستام سر زنگ رياضي بود كه يه دفه معلم بهش گفت:آشغال برو بيرون...اونم بلند شدو يقه معلمو گرفت و يه سه چهارتا مشت حواله معلم بيچاره كرد...كار به دفتر كشيد...اونجا هم با مدير و مشاور مدرسه دعواش شد...كارش كشيد به هسته مشاوره شهرستان...از مدرسه اخراجش كردن و بعد از يه هفته رفتن دوباره آوردنش مدرسه... ;D ;D

دبیر عربی ما کلا با من مشکل داره یه دفعه بعد حدود 2 3 ماه بلاخره رفتم سر کلاس
یه سوال داشت حل میکرد که دقیقا قبلا مثلش رو حل کرده بود بهش گفتم خانم اینو که الان مثلش رو حل کردیم
گفت نورمحمدی خیلی غر میزنیا!!!!! :o
گفتم خانم آخه من اصن سرکلاس نبودم که بخوام غر بزنم گفت انگار کلاس برات خسته کنندست پس بفرما بیرون لطفا تا بقیه گوش بدند
منم با کمال اقتدار کلاس را ترک کردم و به سایت رفتم!!!!!!

منم ی دفه ترقه انداختم منو گرفتن انداختن تو اون یکی کلاسِ ریاضیمون.6ماه اونجا بودم
:((

Back
بالا