2013/5/19 #181 سیزیف کاربر فوقحرفهای ارسالها 757 امتیاز 1,749 نام مرکز سمپاد فـرزانگان شهر مشهد پاسخ : شاخ ترین جمله! خیلی که نرم باشی همه خمت میکنن .
2013/5/19 #182 Baran$$ کاربر فعال ارسالها 22 امتیاز 115 نام مرکز سمپاد ّFarzanegan:D شهر boosher:D مدال المپیاد sale dige miyarim:D دانشگاه Ishala mirim رشته دانشگاه bebinim khoda chi mikhad پاسخ : شاخ ترین جمله! اگه یه روز شاد بودی آروم بخند تا غم بیدار نشه و اگه یه روز غمگین شدی آروم گریه کن تا شادی نا امید نشه !
پاسخ : شاخ ترین جمله! اگه یه روز شاد بودی آروم بخند تا غم بیدار نشه و اگه یه روز غمگین شدی آروم گریه کن تا شادی نا امید نشه !
2013/5/21 #183 Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر پاسخ : شاخ ترین جمله! ایستادگی کن ، ایستادگی کن ؛ و ایستادگی کن … و به یاد داشته باش که لشکری از کلاغها جرات نزدیک شدن به مترسکی که ایستادگی را فقط به نمایش می گذارد ندارد . . .
پاسخ : شاخ ترین جمله! ایستادگی کن ، ایستادگی کن ؛ و ایستادگی کن … و به یاد داشته باش که لشکری از کلاغها جرات نزدیک شدن به مترسکی که ایستادگی را فقط به نمایش می گذارد ندارد . . .
2013/5/21 #184 baseri F@|-|!mEh ارسالها 2,821 امتیاز 6,851 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز پاسخ : شاخ ترین جمله! همیشه گفتیم : حیف این گل با این خاراش ...... کاش یه بار میگفتیم : خوش به حال این بوته خار با این گلهاش ... گاهی خوب بیندیشیم .... گاهی .....
پاسخ : شاخ ترین جمله! همیشه گفتیم : حیف این گل با این خاراش ...... کاش یه بار میگفتیم : خوش به حال این بوته خار با این گلهاش ... گاهی خوب بیندیشیم .... گاهی .....
2013/5/27 #185 nima_fallahian کاربر فعال ارسالها 23 امتیاز 88 نام مرکز سمپاد اژه ای طقچی شهر اصفهان پاسخ : شاخ ترین جمله! اگه بتونی یه جا کمک کنی و + واقع بشی.. باید کمک کنی
2013/6/3 #186 big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,518 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد پاسخ : شاخ ترین جمله! ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﺳﺘﻪ که ﻭﻗﺘﯽ شاخ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﯼ ، ﺷﺎﺧﺖ ﺭﻭ ﻧﺸﮑﻮﻧﺪﯾﻢ ! ﻭﻟﯽ ﻫﻮﻝ ﺑﺮﺕ ﻧﺪﺍﺭﻩ ! ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ ! نه ! ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺣﻘﻮﻕ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﺴﺘﯿﻢ ))
پاسخ : شاخ ترین جمله! ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﺳﺘﻪ که ﻭﻗﺘﯽ شاخ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﯼ ، ﺷﺎﺧﺖ ﺭﻭ ﻧﺸﮑﻮﻧﺪﯾﻢ ! ﻭﻟﯽ ﻫﻮﻝ ﺑﺮﺕ ﻧﺪﺍﺭﻩ ! ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ ! نه ! ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺣﻘﻮﻕ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﺴﺘﯿﻢ ))
2013/8/14 #187 1tA کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 4,592 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 پاسخ : شاخ ترین جمله! بی فرهنگی ـَم خودش یه فرهنگه. بعله. :>
2013/8/14 #188 ابوالفضل کاربر حرفهای ارسالها 373 امتیاز 1,544 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سبزوار رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : شاخ ترین جمله! حذف پلیز
2013/8/14 #189 amir gh کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 3,298 نام مرکز سمپاد عــلامه حلـــــی شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر پاسخ : شاخ ترین جمله! تو اگه شاخی من درختم و تو هم میومی......
2013/9/1 #190 ..زهرا.. همون زهرا ارسالها 217 امتیاز 2,213 نام مرکز سمپاد فرز III شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 پاسخ : شاخ ترین جمله! کسی ک تنهایی رو انتخاب کرده با کسی که تنها مونده خیلی فرق داره...
2013/9/1 #191 Sheldon Cooper کاربر فعال ارسالها 62 امتیاز 234 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ساری دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی صنایع پاسخ : شاخ ترین جمله! من زآن خودم چنانکه هستم هستم.
2013/9/1 #192 mehrnoosh kamali کاربر حرفهای ارسالها 320 امتیاز 1,707 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران مدال المپیاد -------------- پاسخ : شاخ ترین جمله! بدتر از اونایی که وقتی شوخی میکنی جدی میگیرن اونایی هستن که وقتی جدی میگی شوخی میگیرن !
پاسخ : شاخ ترین جمله! بدتر از اونایی که وقتی شوخی میکنی جدی میگیرن اونایی هستن که وقتی جدی میگی شوخی میگیرن !
2013/9/12 #193 leila27 کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 276 پاسخ : شاخ ترین جمله! فردا یک راز است نگرانش نباش.دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور. امروز یک هدیه است قدرش را بدان.نمی توان برگشت و اغاز خوبی داشت اما می توان اغاز کرد و پایان خوبی ساخت :)
پاسخ : شاخ ترین جمله! فردا یک راز است نگرانش نباش.دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور. امروز یک هدیه است قدرش را بدان.نمی توان برگشت و اغاز خوبی داشت اما می توان اغاز کرد و پایان خوبی ساخت :)
2013/9/29 #194 باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو پاسخ : شاخ ترین جمله! باران ببار... ببار تا یاس نفس بکشد.....
2013/9/29 #195 mohadeseh کاربر فوقفعال ارسالها 116 امتیاز 573 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شریف رشته دانشگاه هوافضا پاسخ : شاخ ترین جمله! آدم ها بازی کردن را دوست دارند این تو هستی که انتخاب میکنی هم بازیشون باشی یا اسباب بازیشون ...
پاسخ : شاخ ترین جمله! آدم ها بازی کردن را دوست دارند این تو هستی که انتخاب میکنی هم بازیشون باشی یا اسباب بازیشون ...
2013/9/29 #196 Ромина کاربر فوقحرفهای ارسالها 601 امتیاز 4,683 نام مرکز سمپاد فرزانگانــــ یکـــــ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1394 پاسخ : شاخ ترین جمله! وقتـی یه زن ســیگار کشید یعنــی دیگه گریه جواب نمیده و وقتی مــردی اشک ریخت بدون کار از ســیگار کشیدن گذشته . . .
پاسخ : شاخ ترین جمله! وقتـی یه زن ســیگار کشید یعنــی دیگه گریه جواب نمیده و وقتی مــردی اشک ریخت بدون کار از ســیگار کشیدن گذشته . . .
2013/9/29 #197 Ромина کاربر فوقحرفهای ارسالها 601 امتیاز 4,683 نام مرکز سمپاد فرزانگانــــ یکـــــ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1394 پاسخ : شاخ ترین جمله! گاهی مرا یاد کن ، من همانم که اگر ساعتی از من بی خبر بودی آسمان را به زمین میدوختی
پاسخ : شاخ ترین جمله! گاهی مرا یاد کن ، من همانم که اگر ساعتی از من بی خبر بودی آسمان را به زمین میدوختی
2013/9/29 #198 August McJoseph کاربر فوقحرفهای ارسالها 733 امتیاز 3,918 نام مرکز سمپاد هاش II شهر مشهد باسخ : شاخ ترين جمله! احترام به عقايد شما به معناي حق مصونيت از نقد، در واقع توهين به شعور شماست.
2013/12/16 #199 امیدوار کاربر فعال ارسالها 21 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد سمپپپپاد شهر تهران مدال المپیاد ادبی پاسخ : شاخ ترین جمله! عاشق واقعی وقتی عشقشو باکسی میبینه خودکشی نمیکنه و واسش آرزوی خوشبختی میکنه اگه عاشقش باشه...همیشه اینجوری تست بدین و ازدوراهی دربیاین
پاسخ : شاخ ترین جمله! عاشق واقعی وقتی عشقشو باکسی میبینه خودکشی نمیکنه و واسش آرزوی خوشبختی میکنه اگه عاشقش باشه...همیشه اینجوری تست بدین و ازدوراهی دربیاین
2013/12/16 #200 Ромина کاربر فوقحرفهای ارسالها 601 امتیاز 4,683 نام مرکز سمپاد فرزانگانــــ یکـــــ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1394 پاسخ : شاخ ترین جمله! هرگز نفهميدم قبرشان كجاست ...... آنان كه ميگفتند "بي تو ميميرم"