سیزیف کاربر فوقحرفهای ارسالها 757 امتیاز 1,749 نام مرکز سمپاد فـرزانگان شهر مشهد 2013/5/19 #181 پاسخ : شاخ ترین جمله! خیلی که نرم باشی همه خمت میکنن .
Baran$$ کاربر فعال ارسالها 22 امتیاز 115 نام مرکز سمپاد ّFarzanegan:D شهر boosher:D مدال المپیاد sale dige miyarim:D دانشگاه Ishala mirim رشته دانشگاه bebinim khoda chi mikhad 2013/5/19 #182 پاسخ : شاخ ترین جمله! اگه یه روز شاد بودی آروم بخند تا غم بیدار نشه و اگه یه روز غمگین شدی آروم گریه کن تا شادی نا امید نشه !
پاسخ : شاخ ترین جمله! اگه یه روز شاد بودی آروم بخند تا غم بیدار نشه و اگه یه روز غمگین شدی آروم گریه کن تا شادی نا امید نشه !
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2013/5/21 #183 پاسخ : شاخ ترین جمله! ایستادگی کن ، ایستادگی کن ؛ و ایستادگی کن … و به یاد داشته باش که لشکری از کلاغها جرات نزدیک شدن به مترسکی که ایستادگی را فقط به نمایش می گذارد ندارد . . .
پاسخ : شاخ ترین جمله! ایستادگی کن ، ایستادگی کن ؛ و ایستادگی کن … و به یاد داشته باش که لشکری از کلاغها جرات نزدیک شدن به مترسکی که ایستادگی را فقط به نمایش می گذارد ندارد . . .
baseri F@|-|!mEh ارسالها 2,821 امتیاز 6,853 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز 2013/5/21 #184 پاسخ : شاخ ترین جمله! همیشه گفتیم : حیف این گل با این خاراش ...... کاش یه بار میگفتیم : خوش به حال این بوته خار با این گلهاش ... گاهی خوب بیندیشیم .... گاهی .....
پاسخ : شاخ ترین جمله! همیشه گفتیم : حیف این گل با این خاراش ...... کاش یه بار میگفتیم : خوش به حال این بوته خار با این گلهاش ... گاهی خوب بیندیشیم .... گاهی .....
nima_fallahian کاربر فعال ارسالها 23 امتیاز 88 نام مرکز سمپاد اژه ای طقچی شهر اصفهان 2013/5/27 #185 پاسخ : شاخ ترین جمله! اگه بتونی یه جا کمک کنی و + واقع بشی.. باید کمک کنی
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,518 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/6/3 #186 پاسخ : شاخ ترین جمله! ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﺳﺘﻪ که ﻭﻗﺘﯽ شاخ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﯼ ، ﺷﺎﺧﺖ ﺭﻭ ﻧﺸﮑﻮﻧﺪﯾﻢ ! ﻭﻟﯽ ﻫﻮﻝ ﺑﺮﺕ ﻧﺪﺍﺭﻩ ! ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ ! نه ! ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺣﻘﻮﻕ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﺴﺘﯿﻢ ))
پاسخ : شاخ ترین جمله! ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﺳﺘﻪ که ﻭﻗﺘﯽ شاخ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﯼ ، ﺷﺎﺧﺖ ﺭﻭ ﻧﺸﮑﻮﻧﺪﯾﻢ ! ﻭﻟﯽ ﻫﻮﻝ ﺑﺮﺕ ﻧﺪﺍﺭﻩ ! ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ ! نه ! ﻃﺮﻓﺪﺍﺭ ﺣﻘﻮﻕ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﺴﺘﯿﻢ ))
1tA کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 4,592 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 2013/8/14 #187 پاسخ : شاخ ترین جمله! بی فرهنگی ـَم خودش یه فرهنگه. بعله. :>
ابوالفضل کاربر حرفهای ارسالها 373 امتیاز 1,544 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سبزوار رشته دانشگاه پزشکی 2013/8/14 #188 پاسخ : شاخ ترین جمله! حذف پلیز
amir gh کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 3,298 نام مرکز سمپاد عــلامه حلـــــی شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2013/8/14 #189 پاسخ : شاخ ترین جمله! تو اگه شاخی من درختم و تو هم میومی......
..زهرا.. همون زهرا ارسالها 217 امتیاز 2,213 نام مرکز سمپاد فرز III شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2013/9/1 #190 پاسخ : شاخ ترین جمله! کسی ک تنهایی رو انتخاب کرده با کسی که تنها مونده خیلی فرق داره...
Sheldon Cooper کاربر فعال ارسالها 62 امتیاز 234 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ساری دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2013/9/1 #191 پاسخ : شاخ ترین جمله! من زآن خودم چنانکه هستم هستم.
mehrnoosh kamali کاربر حرفهای ارسالها 320 امتیاز 1,707 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران مدال المپیاد -------------- 2013/9/1 #192 پاسخ : شاخ ترین جمله! بدتر از اونایی که وقتی شوخی میکنی جدی میگیرن اونایی هستن که وقتی جدی میگی شوخی میگیرن !
پاسخ : شاخ ترین جمله! بدتر از اونایی که وقتی شوخی میکنی جدی میگیرن اونایی هستن که وقتی جدی میگی شوخی میگیرن !
leila27 کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 276 2013/9/12 #193 پاسخ : شاخ ترین جمله! فردا یک راز است نگرانش نباش.دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور. امروز یک هدیه است قدرش را بدان.نمی توان برگشت و اغاز خوبی داشت اما می توان اغاز کرد و پایان خوبی ساخت :)
پاسخ : شاخ ترین جمله! فردا یک راز است نگرانش نباش.دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور. امروز یک هدیه است قدرش را بدان.نمی توان برگشت و اغاز خوبی داشت اما می توان اغاز کرد و پایان خوبی ساخت :)
باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو 2013/9/29 #194 پاسخ : شاخ ترین جمله! باران ببار... ببار تا یاس نفس بکشد.....
mohadeseh کاربر فوقفعال ارسالها 116 امتیاز 573 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شریف رشته دانشگاه هوافضا 2013/9/29 #195 پاسخ : شاخ ترین جمله! آدم ها بازی کردن را دوست دارند این تو هستی که انتخاب میکنی هم بازیشون باشی یا اسباب بازیشون ...
پاسخ : شاخ ترین جمله! آدم ها بازی کردن را دوست دارند این تو هستی که انتخاب میکنی هم بازیشون باشی یا اسباب بازیشون ...
Ромина کاربر فوقحرفهای ارسالها 601 امتیاز 4,683 نام مرکز سمپاد فرزانگانــــ یکـــــ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1394 2013/9/29 #196 پاسخ : شاخ ترین جمله! وقتـی یه زن ســیگار کشید یعنــی دیگه گریه جواب نمیده و وقتی مــردی اشک ریخت بدون کار از ســیگار کشیدن گذشته . . .
پاسخ : شاخ ترین جمله! وقتـی یه زن ســیگار کشید یعنــی دیگه گریه جواب نمیده و وقتی مــردی اشک ریخت بدون کار از ســیگار کشیدن گذشته . . .
Ромина کاربر فوقحرفهای ارسالها 601 امتیاز 4,683 نام مرکز سمپاد فرزانگانــــ یکـــــ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1394 2013/9/29 #197 پاسخ : شاخ ترین جمله! گاهی مرا یاد کن ، من همانم که اگر ساعتی از من بی خبر بودی آسمان را به زمین میدوختی
پاسخ : شاخ ترین جمله! گاهی مرا یاد کن ، من همانم که اگر ساعتی از من بی خبر بودی آسمان را به زمین میدوختی
August McJoseph کاربر فوقحرفهای ارسالها 733 امتیاز 3,919 نام مرکز سمپاد هاش II شهر مشهد 2013/9/29 #198 باسخ : شاخ ترين جمله! احترام به عقايد شما به معناي حق مصونيت از نقد، در واقع توهين به شعور شماست.
امیدوار کاربر فعال ارسالها 21 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد سمپپپپاد شهر تهران مدال المپیاد ادبی 2013/12/16 #199 پاسخ : شاخ ترین جمله! عاشق واقعی وقتی عشقشو باکسی میبینه خودکشی نمیکنه و واسش آرزوی خوشبختی میکنه اگه عاشقش باشه...همیشه اینجوری تست بدین و ازدوراهی دربیاین
پاسخ : شاخ ترین جمله! عاشق واقعی وقتی عشقشو باکسی میبینه خودکشی نمیکنه و واسش آرزوی خوشبختی میکنه اگه عاشقش باشه...همیشه اینجوری تست بدین و ازدوراهی دربیاین
Ромина کاربر فوقحرفهای ارسالها 601 امتیاز 4,683 نام مرکز سمپاد فرزانگانــــ یکـــــ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1394 2013/12/16 #200 پاسخ : شاخ ترین جمله! هرگز نفهميدم قبرشان كجاست ...... آنان كه ميگفتند "بي تو ميميرم"