fteh کاربر فوقحرفهای ارسالها 636 امتیاز 4,893 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوزستان سال فارغ التحصیلی 90 2014/6/29 #221 پاسخ : شاخ ترین جمله! هزاران سال برای خوش نامی کم است...اما فقط چند لحظه برای بد نامی کافیست....
sadra_s کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 314 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 2014/7/8 #222 پاسخ : شاخ ترین جمله! خدایا چه سخت است تنهایی و چه بدبختی آزار دهنده ای است تنها خوشبخت بودن بودنی که سخت تر از کویر است
پاسخ : شاخ ترین جمله! خدایا چه سخت است تنهایی و چه بدبختی آزار دهنده ای است تنها خوشبخت بودن بودنی که سخت تر از کویر است
Roksana-Khanom کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 226 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه شیمی پلیمر 2014/7/13 #223 پاسخ : شاخ ترین جمله! این جمله رو خیلی دوست دارم و تقریبا مال خودمه: قدرت فساد می آورد باید بری تو عمقش تا بفهمی
پاسخ : شاخ ترین جمله! این جمله رو خیلی دوست دارم و تقریبا مال خودمه: قدرت فساد می آورد باید بری تو عمقش تا بفهمی
fteh کاربر فوقحرفهای ارسالها 636 امتیاز 4,893 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوزستان سال فارغ التحصیلی 90 2014/7/14 #224 پاسخ : شاخ ترین جمله! چقدر زود "دیر" میشود!
soheilkahkeshan کاربر حرفهای ارسالها 351 امتیاز 358 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي بروجرد شهر بروجرد دانشگاه علم و صنعت تهران رشته دانشگاه برق الکترونیک 2014/7/15 #225 پاسخ : شاخ ترین جمله! دل نبند به بردات ( برد هایت) خیلی خوبا رد میشن تو فصل تلخ خرداد
riant ☆ مدال برنز المپیاد ارسالها 687 امتیاز 21,712 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 2015/6/24 #226 پاسخ : شاخ ترین جمله! موفق ترین ها ، سازگارترین ها هستند.
YaSm!nA کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,717 نام مرکز سمپاد فرزانگان حکیم زاده شهر یزد سال فارغ التحصیلی 98 تلگرام 2015/6/26 #227 پاسخ : شاخ ترین جمله! کاش میشد رو بعضیا برچسب زد: تست شد...آدم نیست!! (از خودم نبود....ولی به نظرم قشنگ بود!) ............................... بدترین انتقامی که میتوان از انسانها گرفت اینکه ارزششون تو قلبت کم کنی (خودم) ِ.............................. حتی اگر کوچک ترین حقی داشته باشم از تو نمیگذرم!! به اندازه ی همان حق کوچکم... (خودم)
پاسخ : شاخ ترین جمله! کاش میشد رو بعضیا برچسب زد: تست شد...آدم نیست!! (از خودم نبود....ولی به نظرم قشنگ بود!) ............................... بدترین انتقامی که میتوان از انسانها گرفت اینکه ارزششون تو قلبت کم کنی (خودم) ِ.............................. حتی اگر کوچک ترین حقی داشته باشم از تو نمیگذرم!! به اندازه ی همان حق کوچکم... (خودم)
_.khakestari کاربر فعال ارسالها 56 امتیاز 1,099 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4d شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه بيوتك 2015/6/26 #228 پاسخ : شاخ ترین جمله! قلب عزيز: لطفاً خفه شو
mehrnaz 2613 کاربر فوقفعال ارسالها 80 امتیاز 268 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر مشهد 2015/7/2 #229 پاسخ : شاخ ترین جمله! یه روز بالاخره میاد... مطمئن باش
vahead649 کاربر حرفهای ارسالها 383 امتیاز 1,016 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر اردبیل 2015/7/2 #230 پاسخ : شاخ ترین جمله! از روباه پرسيدند : چگونه است كه از سگ هم تندتر مي دوي ؟ گفت :من به خاطر خودم مي دوم و سگ به خاطر ديگري
پاسخ : شاخ ترین جمله! از روباه پرسيدند : چگونه است كه از سگ هم تندتر مي دوي ؟ گفت :من به خاطر خودم مي دوم و سگ به خاطر ديگري
میـنا کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,223 امتیاز 4,992 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر bnb سال فارغ التحصیلی 1394 رشته دانشگاه پزشکی سمنان 2015/7/3 #231 پاسخ : شاخ ترین جمله! اگه یه فلج مادر زاد نتونه برنده مسابقه دو سرعت شه کوتاهیه خودشه.
amir 1377 امیر ارسالها 29 امتیاز 83 نام مرکز سمپاد علامه حلی 11 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 2015/7/3 #232 پاسخ : شاخ ترین جمله! دکتر: بعضی وقتا احساس افسردگی می کنم. این حس منو می ترسونه. قاضی: نمی تونی با دارو کنترلش کنی؟ دکتر: ترجیح میدم بدون دارو این کارو بکنم. قاضی: پس توام به دارو اعتقاد نداری دکتر! دکتر: مگه تو به عدالت اعتقاد داری؟!
پاسخ : شاخ ترین جمله! دکتر: بعضی وقتا احساس افسردگی می کنم. این حس منو می ترسونه. قاضی: نمی تونی با دارو کنترلش کنی؟ دکتر: ترجیح میدم بدون دارو این کارو بکنم. قاضی: پس توام به دارو اعتقاد نداری دکتر! دکتر: مگه تو به عدالت اعتقاد داری؟!
amir 1377 امیر ارسالها 29 امتیاز 83 نام مرکز سمپاد علامه حلی 11 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 2015/7/3 #233 پاسخ : شاخ ترین جمله! برای جلوگیری از “پس رفت” ، “پس باید رفت” هر “چاله ای” ، “چاره ای” به من آموخت . . .
پاسخ : شاخ ترین جمله! برای جلوگیری از “پس رفت” ، “پس باید رفت” هر “چاله ای” ، “چاره ای” به من آموخت . . .
YaSm!nA کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,717 نام مرکز سمپاد فرزانگان حکیم زاده شهر یزد سال فارغ التحصیلی 98 تلگرام 2015/7/7 #234 پاسخ : شاخ ترین جمله! از خودم نیست ولی خعلی دوس داشتم بنویسمش!!لطفا پاک نشه... #سخته... تو فکر گرفتن دستاش باشی...اما مچشو بگیری!! #سخته.... زیر آوار کسی له بشی......که قرار بود دیوارت باشه!!! #سخته.... سرت به سنگی بخوره ....... که یه روز به سینه میزدی!!! # وقتـــــی نخـــواستــــنت... اروم بـــکش کنــار! غم انـگیــز است اگر تــو رو نخــواهد!! مــسخره اســــت اگر نفهـــمی !! احــمقـــانـــه اســت اگــــر اصــرار کـنـی!! امیدوارم خوشتون بیاد
پاسخ : شاخ ترین جمله! از خودم نیست ولی خعلی دوس داشتم بنویسمش!!لطفا پاک نشه... #سخته... تو فکر گرفتن دستاش باشی...اما مچشو بگیری!! #سخته.... زیر آوار کسی له بشی......که قرار بود دیوارت باشه!!! #سخته.... سرت به سنگی بخوره ....... که یه روز به سینه میزدی!!! # وقتـــــی نخـــواستــــنت... اروم بـــکش کنــار! غم انـگیــز است اگر تــو رو نخــواهد!! مــسخره اســــت اگر نفهـــمی !! احــمقـــانـــه اســت اگــــر اصــرار کـنـی!! امیدوارم خوشتون بیاد
ریحان خاتون کاربر نیمهحرفهای ارسالها 198 امتیاز 906 نام مرکز سمپاد استعدادهای درخشان فرزانگان دانشگاه بیرجند رشته دانشگاه علوم ازمایشگاهی 2015/7/17 #235 پاسخ : شاخ ترین جمله! خدا بهترین چیز ها را در بهترین وقت خودش قرار میدهد
__MITRA__ کاربر فعال ارسالها 41 امتیاز 78 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه 2 کرمان شهر کرمان 2015/8/1 #236 پاسخ : شاخ ترین جمله! من از شنبه شروع میکنم درس بخونم خیلی شاخه میدونم
omidyousefi1 کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 5 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بیرجند 2015/8/1 #237 پاسخ : شاخ ترین جمله! به نقل از __MITRA__ : من از شنبه شروع میکنم درس بخونم خیلی شاخه میدونم کلیک کنید تا باز شود... این جمله یه روایت دیگه ای هم داره: از فردا
پاسخ : شاخ ترین جمله! به نقل از __MITRA__ : من از شنبه شروع میکنم درس بخونم خیلی شاخه میدونم کلیک کنید تا باز شود... این جمله یه روایت دیگه ای هم داره: از فردا
_.khakestari کاربر فعال ارسالها 56 امتیاز 1,099 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4d شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه شهيد بهشتي رشته دانشگاه بيوتك 2015/8/4 #238 پاسخ : شاخ ترین جمله! به یه اتفاق خوب نیازمندیم واســــه افتادن، واسه رخ دادن
shnava نوا سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,689 امتیاز 19,974 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/7/26 #239 پاسخ : شاخ ترین جمله! آینه رو نشکن خودت رو زیبا کن
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2016/7/26 #240 پاسخ : خود ساخته های زیبا نَشکَن ، تا نَشکنَنِت !!!