• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تقلید از جنس مخالف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم گزینه ؟!!

• پسرم و دوست دارم پسر بمونم

رای‌ها: 83 33.1%
  • پسرم ولی کاش دختر بودم!

رای‌ها: 4 1.6%
  • دخترم و دوست دارم دختر بمونم

رای‌ها: 84 33.5%
  • دخترم ولی کاش پسر بودم!

رای‌ها: 24 9.6%
  • جنسیت خودمو قبول دارم ولی کارای شبیه به جنس مخالفم زیاد انجام می دم

رای‌ها: 56 22.3%

• رای‌دهندگان
    251
پاسخ : پسر ها و دختر های امروزی جابجا میشوند !

یه زمانی ملاک ازدواج خانه داری زنو سیبیلو لوتی گری مرد بود...اون موقع بچها بالای لبشون با ذغال سیاه میکردن که بگن مرد شدیم(خاطره ای که از خیلیا شنیدم مثه بابابزرگامو مادربزرگام).ولی الآن همه چی فرق کرده...ملاک ازدواج شده قیافه...شده پول...اول قیافه دختر مهم بود...در نتیجه دخترا پناه بردن به آرایش کردن...الآن قیافه پسرم مهم شده...از نوجوونی مامانه به شوخی میگه کی بااین قیافه به تو زن میده؟...همیناس که باعث میشه پسرا هم به خودشون اهمیت بدن...به نظر من مدل موو ادکلن زدنو...نشونه پاکیزگیه...نه عوض شدن جاها باهم...ولی خب زیر ابرو برداشتنو آرایش کردنو اینا دیگه افراطه...به قول دوستمون مرد بودن با نر بودن فرق میکنه...

خوب خیلی وقتا به خاطر اینه که طرف دختره دوس داره پسر باشه یا برعکس و میخواد عقدشو اینطوری خالی کنه ولی خوب خودشم بکشه همون جنسیتی که داره هست
من خودم با ابرو برداشتن پسرو و پسرونه لباس پوشیدن دخترا مث پسرا و خیلی چیزای دیگه کاری ندارم ولی اینکه طرف سعی میکنه مث جنس مخالفش رفتار کنه خیلی یه جوریه. از یه پسر انتظار ابهت داشتن و یه مقدار نمیدونم مرد بودن میره نه چیز دیگه وقتی طرف سعی میکنه خودشو مث دخترا جلوه بده هیچ وقت دختر نمیشه و تنها اتفاقی که میفته دید مردم بهش یه جوری میشه.

شایدم به خاطر ناعدالتی که فکر میکنه در حق دخترا شده و این محدودیت ها واسه پسرا وجود نداره چون دیدم و شنیدم دارم میگم که ممکنه به خاطر طرز دید اطرافیان باشه ... نوع نگرش ها ...

این چیزا فک میکنم برا افرادیه ک کمبود توجه دارن ،،همین :)
ولی ابرو برداشتن صرفا کار خوبیه چون کریستینو هم برمیداره :-"
اصن خوشگلش کرده!! :))
CR 7

به نظر ن کار خیلی بیخود و زشتیه.چه معنی داره که پسر خودشو شبیه دختر و دختر خودشو شبیه پسر کنه؟
من تاحالا به چند نفرشون گفتم گفتن ما روشنفکریم تو قدیمی فکر میکنی.واقعا باید گند زد به روشنفکری که این باشه

خب یه سری پسرا وجود دارن ابرو هاشون انقد زیاده با موهاشون قاطی شده؛ خب اینا باید یه ذره پاکیزه بشن؛ اونقد که ابرو هاشون رو چشاشون نریزه
و ابرو برداشتن چه ربطی به ظریف بودن داره؟
بنظرم هر چی متعادلش خوبه

خلاصه اش اینکه سالها برای برابری حقوق زنان ومردان تلاش کردیم وآخرش حق مردها رو از زنهاگرفتیم تا مردا مثل زنا بشن :-?
به نظر من بعضی از پسرا که این کارا رو میکنن کمبود دارن و میخوان خودشون رو اینطوری نشون بدن :-??

به نقل از ! M@R+Y@M ! :
خب یه سری پسرا وجود دارن ابرو هاشون انقد زیاده با موهاشون قاطی شده؛ خب اینا باید یه ذره پاکیزه بشن؛ اونقد که ابرو هاشون رو چشاشون نریزه
و ابرو برداشتن چه ربطی به ظریف بودن داره؟
بنظرم هر چی متعادلش خوبه
و حتما میدونین که یک چیزی هم وجود داره به نام قیچی!

Back
بالا