• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من که دروغ نمیگم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع elahe s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من که دروغ نمیگم...

من اینقد میام نت که باورت نمیشه! خودم این تاپیک رو زدم و یکی از اعضای فعال در بحث هم هستم! باورت نمیشه؟ بالا رو ببین! اسم من اونجاست! نمیبینی؟ ای بابا! اینجا دارن علیه من توطئه میکنن... :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

به نقل از mahsa_77 :
برادر اینجا چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟ >:D< بابا نگفتی برادرت اون سر دنیا چشمشو دوخته به کامپیوتر تا بلکه یه خبری چیزی ازت برسه؟؟؟؟ ما که اینجا تو لندن فرصت سر خاروندن نداریم! مگه این دانش آموزا میزارن... چپ میری راست میری...استاااااااد میفر مووودیووووووه.........

×پست متوالی ارسال نکنید.

فـــــــــــردا استقلال شیش - هیچ سال پنجاه و چاهار و جبران می کنه....! ;D

به علت روابط خوب و بسیار خوب ایران و آمریکا و انگلیس بدون ویزا به این کشور ها سفر کنید <:-P

من هیچ وخ نمیرم وقتمو تلف کنم ببینم کیا بهم منفی دادن تا از خجالتشون در بیام... ;D ;D ;D

شما که منو ندیدین اما...توپولویم توپولو

استیلی بهترین مربی ایران و اسیاست ! شاید اغراق نباشه اگه بگم تو جهان هم جزء مربیای مطرحه 8-^

در راستای پست امیر :
کریمی ، همیشه با جادوهایش استقلال را شکست میدهد ... ! :-" 8-^
پــرســپــولـــیــــس سرور استقلال میباشد ! اصلا استقلال برود بمیرد که آبرو نمیگذارد برای لیگ ایران ... ! :-"

من اینقد خوشحالم که الان غش میکنم.... مدارس داره دوباره باز میشه... دوباره میتونم چهره ی این دانش آموزان مشتاق به علم رو ببینم... حاضرم تمام دنیا رو بدم تا ی لحظه بشینم پای صحبت معلم های عزیزم! وای نمیتونم صبر کنم برا اینکه دوباره بشینم سر کلاس دین و زندگی.... :^o وای که من چقد دین و زندگی رو دوس دارم اصن میمیرم براش!
:-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&

چشم هاي من به خاطر درس ضعيف شده! :-"

به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد
حافظ شیرازی

Back
بالا