انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود

• شروع کننده موضوع lof
  • تاریخ شروع

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : انتقادات و پیشنهادها

کاش یه کاری کنیم جو حرف بزن عوض شه
فضا کلا شده فضای غم انگیز و خشک
حرف بزن شده تاپیکی برای به زبان آوردن مشکلات :|
گفتم چون احتمال میدادم که راه حلی براش باشه :)
فقط یک انتقاد ساده بود و شاید هم نشه درستش کرد

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از PanterA :
کاش یه کاری کنیم جو حرف بزن عوض شه
فضا کلا شده فضای غم انگیز و خشک
حرف بزن شده تاپیکی برای به زبان آوردن مشکلات :|
گفتم چون احتمال میدادم که راه حلی براش باشه :)
فقط یک انتقاد ساده بود و شاید هم نشه درستش کرد

به خاطر اینکه حرف بزن از این فضایی که گفتید دربیاد نیازه که روانشناس و جامعه‌شناس‌های خوب جامعه زیاد شن! جدی میگم. منم خیلی وقتا به این همه مشکل فکر کردم امّا راه دیگه‌ای جز این وجود نداره. این بخشی از مشکل بود البته. مشکل از ریشه‌ست.
حرف بزن جایی هست برای حرف زدن بچه‌ها. نمیشه حرف دلشون رو تغییر داد که. :-??

yazoo

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemn1
شهر
mashhad

به غیر از انجمن جاهای دیگه فعالیت خیلی کمی دارن B-)

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از ریـحـانـه :
به خاطر اینکه حرف بزن از این فضایی که گفتید دربیاد نیازه که روانشناس و جامعه‌شناس‌های خوب جامعه زیاد شن! جدی میگم. منم خیلی وقتا به این همه مشکل فکر کردم امّا راه دیگه‌ای جز این وجود نداره. این بخشی از مشکل بود البته. مشکل از ریشه‌ست.
حرف بزن جایی هست برای حرف زدن بچه‌ها. نمیشه حرف دلشون رو تغییر داد که. :-??

نمیگم میشه تغییر داد
میگم به هر حال حرفای خوب هم دارن بچه ها و به هر حال وقتی هم هست که شاد باشن
ولی متاسفانه ما شادی بچه ها رو تو این تاپیک کمتر از غصه هاشون میبینیم معمولا
خیلی کمتر ...
باز هم میگم ... 100 % نمیگم که راه حلی وجود داره ... ولی شاید وجود داشته باشه :)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

جدا از این حرفا، «حرف بزن» اونقدر مشکلات داشته و داره برامون که اصن این غمگین یا شادبودنِ بچه ها توش گُمه...
اونا رو اول درست کنیم،به این قسمتش هم می رسیم... :D

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از طـوبـــــــی :
جدا از این حرفا، «حرف بزن» اونقدر مشکلات داشته و داره برامون که اصن این غمگین یا شادبودنِ بچه ها توش گُمه...
اونا رو اول درست کنیم،به این قسمتش هم می رسیم... :D
میدونید چرا این حرفو میزنید؟؟؟ چون طی فرایندی کاملا غلط و اشتباه فکر میکنید اینکه یکی چنتا بست داد یا تو بستش کبی بیست بود یا نه؟ یا در مورد فلان قانون حرف زد و... مهمتره . و فکر میکنید وای چقدر کار سختیه بیاین حرف بزنو با اون همه بست مدیریت کنیم با 4 تا مدیر داخلی و 2تا مدیر انجمن

.... حرف ریحانه درسته مشکل بنیادیه حل مشکل هم کار بنیادی میطلبه یه فرهنگه........اولا قبل از هرچی خود باوری نسبت به اینکه ما میتونی حداقل نظر چنتا کاربر سمبادیا رو نسبت به زندگی و مشکلاتش عوض کنیم..نیازه.....دومین کار اینه که اصلا ببینیم حرف بزن که ما از طریق اون به این بی بردیم که جامعه سمبادیا غمگینه ..معیار مناسبی هست یا نه؟؟
شاید داریم حرف بیهوده میزنیم (مثل اینکه بریم صفحه حوادث روزنامه رو بخونیم بگیم: وای جامعه چقدر حوادث داره) کاری که اغلب مردم میکننو اینو میگن در جایی که نمیدونن صفحه حوادث برای حوادثه ....شاید حرف بزن هم برای تخلیه روحیه....

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

شما اصلا پرسیدین مشکلش چی بوده که اینجوری صحبت می کنید؟ (:
مشکل این نیست که پاک کردن پست ها کار سختیه,مشکلش رو اگه خلاصه بخوام بگم اینه که محیط حرف بزن رو درست نگه داشتن خودش یه وره,با هر کاربر چجوری باید برخورد شه وقتی با لحن هایی اعتراض میکنن که فقط کسایی که مدیر گفت و شنود بودن میدونن چجوریه یه ور دیگه و به دنبالش بحثایی که پیش اومده و میاد,اینکه حرف بزن نشه قسمت اصلی سایت و بقیه قسمتای سایت مثل الان بمونه رو هوا,تولید محتوا به صفر نرسه در نتیجه ی این موضوع,و خیلی چیزای دیگه...
اگه فقط حرف پاک کردن پست های کپی/پیست و اینا بود که اصلا مشکلی نبود[nb]البته همینش هم با این حجم پست ها کار راحتی نیس,ولی خب میشه جمعش کرد یه جوری[/nb]...

راجع به غمگین و شاد بودنِ بچه ها هم کاری از دست مدیر برنمیاد,همونجور که همه اشاره کردن و کردین مربوط به خود جامعه مونه و بنیادیه,بنابراین ما اون کاریو میکنیم که از دستمون برمیاد و مشکلایی رو سعی میکنیم برطرف کنیم که میتونیم... (:
و یه چیز دیگه هم که هست,اینه که معمولا بچه ها وقتی ناراحتن خب بیشتر دلشون یه گوشِ شنونده میخواد,حرف بزن معیار مناسبی نیس برای تعیین غمگین بودن بچه ها...

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از طـوبـــــــی :
شما اصلا پرسیدین مشکلش چی بوده که اینجوری صحبت می کنید؟ (:
مشکل این نیست که پاک کردن پست ها کار سختیه,مشکلش رو اگه خلاصه بخوام بگم اینه که محیط حرف بزن رو درست نگه داشتن خودش یه وره,با هر کاربر چجوری باید برخورد شه وقتی با لحن هایی اعتراض میکنن که فقط کسایی که مدیر گفت و شنود بودن میدونن چجوریه یه ور دیگه و به دنبالش بحثایی که پیش اومده و میاد,اینکه حرف بزن نشه قسمت اصلی سایت و بقیه قسمتای سایت مثل الان بمونه رو هوا,تولید محتوا به صفر نرسه در نتیجه ی این موضوع,و خیلی چیزای دیگه...
اگه فقط حرف پاک کردن پست های کپی/پیست و اینا بود که اصلا مشکلی نبود[nb]البته همینش هم با این حجم پست ها کار راحتی نیس,ولی خب میشه جمعش کرد یه جوری[/nb]...

راجع به غمگین و شاد بودنِ بچه ها هم کاری از دست مدیر برنمیاد,همونجور که همه اشاره کردن و کردین مربوط به خود جامعه مونه و بنیادیه,بنابراین ما اون کاریو میکنیم که از دستمون برمیاد و مشکلایی رو سعی میکنیم برطرف کنیم که میتونیم... (:
و یه چیز دیگه هم که هست,اینه که معمولا بچه ها وقتی ناراحتن خب بیشتر دلشون یه گوشِ شنونده میخواد,حرف بزن معیار مناسبی نیس برای تعیین غمگین بودن بچه ها...
اگر دقت کنین در آخر بستم همین حرف آخر شمارو زدم و شما صرفا بیان دیگه ای از همونو گفتید

در مورد قسمت اول حرفتون باید عرض کنم اینایی که گفتید مشکله الان؟؟.....اینای هماهنگیا و تنظیم های خورد مدیریتیه و اصلا مشکل نیست که شما با بیان:
اونقدر مشکل داره
فرمودید ....

تنظیم بست ها در حرف بزن با یه قانون ساده هر نفر در هر صفحه یه بست قبل کنترله ....فقط میمونه اجراش که اونم وظیفه ساده و اولیه یک مدیره ...

ب.ن:من به هیچ وجه معتقد به حل مشکل غمگین بودن و... ندارم در بست قبلیمم صرفا 2 نکته گفتم که القا کنم این احتمالا بدلیل فضا سازیه حرف بزنه و از اول بوده (مثل صفحه حوادث).

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

خوب ببینید واقعا چیز مهمیه این که دارید موضوع اینه که بچه ها شاید حرف خوب خیلی داشته باشن ولی الان یه حس شاخ بودن به یه سری ها دست می ده مثلا هر چی بیشتر از بدبختی بنویسی بیشتر شاخی
یه چیز تو این مایه ها! راه حلش هم این نیس هر کی بگه جو این طوریه نمی شه عوضش کرد راه حلش خیلی سادست هر کی که به شخصه این مشکل رو حس می کنه از پستای خودش شرو کنه مثلا وقتی من به عنوان مدیر انجمن بیام پست هایی که می دم شاد باشه تا جایی که می تونم و هر آدمی که این مشکل رو حس می کنه هم به نوع خودش این کارو بکنه بقیه هم خود به خود این طوری می شن! ینی برای یه مدت محدود سعی کنید بیشتر شاد و اینا بنویسید مث تو جامعه وقتی می بینید یه محیط همه دپرسن چن نفر که شرو کنن و از خودشون شاد و سرزنده تر باشن و کم تر بنالن به هر حال رو چن نفر تاثیر می ذارن و همین روند ادامه پیدا می کنه

نمی دونم چقدر تاثیر داره ولی به هر حال یه راه هست که می شه روش بحث کرد!

در مورد مدیریت و این حرفا ببینید اگه یکی شبانه روز باشه کار سختی نیست ولی موضوع اینه که ما همه دانش آموزیم و به هر حال اینجا تمام زندگی ما نیست! به هر حال هر کی گرفتاری داره و واقعا همه تا جایی که می تونن دارن سعی می کنن این که این طوری زحمت یه سری ها رو نادیده بگیریم درست نیست. به هر حال کار سختیه ولی این طوری نیست که این قدر کار سخت و زیاد هس که حاظر نشیم به مشکل و موضوع دیگه ای فک نکنیم

به هر حال اگه راه و ایده ای برای حل این مشکل دارید بگید لطفا

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

سلام
یه سری حرف بود راجع به قوانین جدید حرف بزن که لازم دونستم بگم
خب ببینید، خیلیا عقیده دارن حرف بزن تاپیکیه که پست دادن تو اون نیازی به فکر کردن نداره، تاپیکیه که هر کس میخواد پست بده همینجوری، میاد اونجا و...
خب راست هم میگن؛ وقتی محدودیتی نباشه، کی از گزارش لحظه به لحظه ی احساساتش، لایک گرفتنو زیاد شدن تعداد پستاش بدش میاد؟

حرف بزنی که اینطوری باشه، ارزشش میاد پایین، دیگه کسی رغبت نداره پستای بقیرو بخونه، حتی رغبت نداره برگرده و پستای خودشو بخونه ؛ چون میدونه خیلیاشون واقعی نیستن، خیلیاشون فقط بخاطر لایکو درجه کاربرین (معمولا نه همیشه)
اما اگه حرف بزن بشه حرف بزنی که واسه حرف زدن توش فکر کنی حتی، اونوقته که ارزشش میاد بالا؛ ارزش داره که بقیه وقت بذارن و بخونن پستای سایرینو.
اگه برگردیدو یه نگاه اجمالی به ده پونزده صفحه قبل حرف بزن بندازید، با پست هیی مواجه میشید که اغلب محتواشون ایناست:
وای چقد خوشحالم...
____
اه...چرا فلانی جوابمو نمیده
____
چرا فلانی دیسلایک داد!
____
و...

اینارو گفتم که بدونید اگه قانونی گذاشته شده، اگه محدودیتی ایجاد شده، همش بخاطر اینه که دید فعلی نسبت به حرف بزن عوض بشه[nb]وگرنه ما هم مشکل عقلانی نداریم که کار خودمونو زیاد کنیم[/nb]

"بیاید به حرف بزن یجوره دیگه نگاه کنیم"

با این وجود اگه انتقادی یا پیشنهادی دارین، تو همین تاپیک پاسخگو هستیم :)

Majids

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

نمیدونم اینجا جای درسته یا نه، ولی یه سری مشکلاتی هست که خیلی میخوام بگم و در مورد لیست دوست ها/ ایگنورهاست
این 2تا لیست عملا هیچ نقشی ندارن، کاملا عضو اضافی سایتن درحالی که میشه خیلی مفید باشن!
حالا چیزی که میخوام بگم، اینه که در مورد نادیده گرفتن ها لطفا این مسئله که میتونن نظر بانگ بدن رو درست کنین، و در مورد لیست دوستها:
یه سری قابلیت هایی میشه برای افراد توی این لیست گذاشت، مثلا من همیشه به این فک میکردم که یه قابلیت فالو باشه، یه حالت تویتر داده بشه به حرف بزن چون با این شلوغی سایت کاملا این تاپیک قابلیتشو از دست داده. مثلا من خیلی دوست دارم گاهی حرفای دوستام رو بخونم و مودشون رو هم همینطوری میشه فهمید ولی میری حرف بزن تو هر صفحه فوقش یه آشنا میبینی، با این وضع من حتی وسط تابستون در اوج بیکاری هم وقت نمیکنم حرف بزن رو چک کنم! یعنی خلاصه که اگه بشه مثلا یه فـیلت‍‌‍ر پست ها بذاریم مثلا فقط پست دوستا رو نشون بده
یه چیز دیگه هم کلا به نظر زیاد عاقلانه نمیاد، ولی خیلی دلم میخواد بتونم پستایی که دیس خوردم رو ببینم! گاهی میبینم این امتیاز پایین میاد میفهمم دیس خوردم کلی خوشحال میشم ولی از آخر نمیفهمم سر چی دیس خوردم! :-"

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

اون قانون ممنوعیت عکس و پست تک‌کلمه‌ای (!) رو به‌نظرمن برگردونید خیلی بهتره. هیچ نتیجه‌ای نداشتن این رفع‌ممنوعیت ـا ؛ حتی مضر هم بودن برای انجمن [ قانون عکس مثلا. ]

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از جنا :
اون قانون ممنوعیت عکس و پست تک‌کلمه‌ای (!) رو به‌نظرمن برگردونید خیلی بهتره. هیچ نتیجه‌ای نداشتن این رفع‌ممنوعیت ـا ؛ حتی مضر هم بودن برای انجمن [ قانون عکس مثلا. ]
هنوزم هست این قانون :):
ارسال عکس به صورت تنها محتوای پست اکیدا ممنوع است. عکس در حرف بزن تنها در صورت ارتباط با ارسال و با عرض 350 پیکسل آزاد است. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش پست، برداشتن تگ

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

نه نه. منظورم اینه‌ که کلا ممنوع‌باشه. الان هیچ نقشی به جز شلوغ‌کردن حرف‌بزن و اینا نداره. تو این مدتی که این قانون ممنوعیت برداشته‌شده بود من حتی یه مورد ـم استفاده‌س مفید ازش ندیدم. :-"

novanda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6 - فرزانگان امام رضا
شهر
تهران-لاهیجان

جنا دگ داريم خيلي سفت و سختش نميكنيم!؟

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از Mohammadreza128 :
لطفا به نظرسنجیه اخیذ حرف بزن گزینه اعتیاد اضافه شود.
خب قبل از اعتیاد همچین عواملی باعث اومدن به سایت و اعتیاد میشن
بنظرم در کل(با استثنا) اعتیاد میتونه شامل همه ی گزینه های فعلی باشه
ینی ارتباط با دوستان باعث اعتیاد بشه، یا کسب مقام مدیریتی و...

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
خب قبل از اعتیاد همچین عواملی باعث اومدن به سایت و اعتیاد میشن
بنظرم در کل(با استثنا) اعتیاد میتونه شامل همه ی گزینه های فعلی باشه
ینی ارتباط با دوستان باعث اعتیاد بشه، یا کسب مقام مدیریتی و...
آها....فک کنم شما تا حالا دچار اعتیاد به چیزی نشدید.....

یه عادت یه مریضی....یه نوع شرطی بودن.....

نه به کسب مقام ربط داره نه به کسب اطلاعات نه به پیدا کردن و ارتباط با دوستان و....

اعتیاد به سمپادیا یعنی اینکه بی هیچ دلیلی مثل یک ربات صب کامپیوترت رو روشن کنی و طبق یک روال ربات مانند توی لینک بار مرورگرت s رو بزنی تا هیستوری سمپادیات ردیفشه و یکیشو باز کنی..........

پ.ن: شاید به جای اعتیاد بهتر بود میگفتم یک روزمرگیه بی دلیل ......

Silenaaaaa

Sillenor
نام مرکز سمپاد
دبیرستان‌ فرزانگان ۱
شهر
مش‍‌هد
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از Majids :
حالا چیزی که میخوام بگم، اینه که در مورد نادیده گرفتن ها لطفا این مسئله که میتونن نظر بانگ بدن رو درست کنین
سيستم سايت واقعا اين‌قدر ضعيفه كه نشه اين مورد رو رسيدگى كرد؟ واقعا كمبودش حس ميشه. و لازمِ.

پ.ن. يه حسى ميگه جاش اين‌جا نيست. :-"

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از Mohammadreza128 :
لطفا به نظرسنجیه اخیر حرف بزن گزینه اعتیاد اضافه شود.
این چی شد؟
من میخوام تو نظرسنجی شرکت کنم!

بالا