دوست خیالی

• شروع کننده موضوع L.E
  • تاریخ شروع

آیا در دوران کودکی دوست خیالی داشته اید؟

• رای‌دهندگان
    142

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه
پاسخ : دوست خیالی

من با وجود اینکه حدود 6 سال تک بودم ولی اصلا دوست خیالی نداشتم!فک کنم دلیلش این بود که با بابام خیلی خوب بودم! :D
ولی آبجیم یه دوست خیالی داشت...اصلا افتضاح،گاهی فک میکردیم دیوونه شده! :))

havijak

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan 4d
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

سلام
من دوست خيالي نداشتم.....حتي با عروسكامم حرف نميزدم و ي جورايي ميدونستم ك واقعي نيستن....اما با خودم خيلي حرف ميزنم .... با شخصيتاي مختلف... هر آدمي ك ميبينم و يا شايدم خياليه يدونه توذهنم دارم كم موقع تصميم گيريا يا فك كردنا هر كدوم از ديد خودشون نظر ميدن...اونايي ك يادمه 16 تا هستن.....من و خودم و وجدان و كودك درون و مامان درون و ...........

Elena.MR

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
FARZANEGAN
شهر
YAZD
مدال المپیاد
:-"

فرد نبود یه شخصیت خاص رو توی زندگیش حس میکنه که سعی مکنه خودش اونو به وجود بیاره من که اینجوری بودم
اسمش رنگولنگ بود و دختر بود
باهم عروسک بازی میکردیم حرف میزدیم ...

hinah

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمون
شهر
دیارمون
دانشگاه
هر جا قسمتم باشه
رشته دانشگاه
ژنتیک یا زنان

دوست خیالی که نه یه جوجه داشتم هرجا میرفتم باهام میومد x:
کشتمش آخرش تقصیره کم اعصابیمو اینا بود :|

اصن انگار من بودم این تابم;که وسط داربست بودش هروقت میخاستم گریه کنم میرفتم میشستم روش عین اسب قرص نعنا میجویدم و با طناب تاfم حرف میزدم اسم و اینا نداشت بهش میگفتم هی ;)) :))

یه مدتم بالا درخت انگورمون نه درخت انار بودش :D یه کفتر لونه کرده بود تخم گذاشته بود من هر روز میرفتم با تخماش حرف میزدم یادش بخیر چه گریه ی همراه با شیونی کردم وقتی اون گربه ی عوضیه همسایمون تخماشو خورد :(( :(( ~X( L-:

black spider

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
Anesthesia

دوست خیالی زیاد داشتم یه دونه دوتا نیس ک مشخصاتشو بگم :D :-"
دلیل اینکه بعضی از بچه ها دوست خیالی دارن فک کنم اینه ک تنهان اکثرا تک فرزندا(یی مثل من :D) از اینجور خیالبافیا میکنن یا اونایی ک به هر دلیلی تنهان مثلا اطرافیانشون ازشون خیلی بزرگترن. درضمن به قدرت تخیل افراد هم مربوط میشه. بعضیا قدرت تخیلشون قوی تره ;;)

Majids

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

تنها دوست خیالی که یادم میاد (حتی هنوز هم گاهی به دادم میرسه :))) یکی بود که نمیدونم چرا خود به خود به اسم رستم میشناختمش :-" (شاید به خاطر استقامت و سرعتش!)
این نقشش این بود که هروقت میرفتیم سفر تو جاده بی کار بودم، تو ذهنم این رو در نظر میگرفتم که با ماشین ما میدوید روی علامتهای کنار جاده و سقف ماشینمون و حرکات نمایشی میزد کلا... :))

منتظر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد

خواهرم یه دوست داشت ( و داره هنوز ) که اسمش بِسِنگِ لیلا بود! :-"
و یکی دیگه که اسمش قلیزاده اس ( خلاقیت در انتخاب اسم :-" )
معمولا هر وقت کار بدی میکرد تقصیر این دوتا بود
بعد این وسط قلیزاده خیلی بچه بدیه امابِسِنگِ لیلا :-" خیلی دختر خوبیه

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

افرادی هم که مردم گریزهستند (اختلال شخصیتی )تمایل به دوست خیالی و...دارند
یکی ازدلائلشم ترس ازاجتماع هست دربزرگ ترها امابرای بچه هاعادیه بخاطراینکه کلاوقتی آدم بچس یه کم منزوی یه واین عادی هست.

morva

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
مدال المپیاد
تمام شد...

منم یه دوست خیالی داشتم ( اریکا) دوست صمیمی بودیم ولی چون ما اومدیم شهرکرد دیگه رابطمون قطع شد ... یادمه تا 2سال با اریکا خیالی درس میخوندم، واسه تیزهوشان میخوندیم

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

چندسالت بود ینی دبستان بودی یاراهنمایی؟

یه موضوعی که دوست دارم بدونم اینه که این دوست خیالی یه روش درمان هم میتونه باشه ؟
مثلافردبیادویه دوست خیالی ایده آل بسازه که راهنمایی ش کنه یامثلا تنهایی شُ پرکنه ؟

morva

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
مدال المپیاد
تمام شد...

دبستان بودم
از دوم که جدا شدم از اریکا
درمانش اینه بعدش می فهمی چیزای دیگه ام تو دنیا هست که از این دوست واجب تره

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

الآن فهمیدم یکی ازدوستان انجام دادن اینکارو روی یک نفردیگه برای درمان اجتماعی ترشده و...
به خودشناسی هم کمک میکنه ینی این دوست تخیلی یه جورایی به ضمیرناخودآگاهمون ربط داره

sarajoon

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد

به نقل از mosquito :
الآن فهمیدم یکی ازدوستان انجام دادن اینکارو روی یک نفردیگه برای درمان اجتماعی ترشده و...
به خودشناسی هم کمک میکنه ینی این دوست تخیلی یه جورایی به ضمیرناخودآگاهمون ربط داره

چه جالب
من دورانی که برای تیزهوشان میخوندم منزوی شده بودم و یه شخصیت خیالی توی ذهنم داشتم که کمکم میکرد اروم شم
یه جورایی ازم حمایت میکرد
حتی یادمه سر امتحان تیزهووشان از اون کمک خواستم
منو که خیلی کمک کرد

...............

کاربر فوق‌فعال

من دوست خیالی نداشتم ولی همیشه با یه نفر حرف میزدم!!!!!!! تو خوابم میاومد!!!!!!! شاید باورتون نشه ولی یه دفه بهم گفت تو هفته ی بعد 2 روز من و زیاد میبینی!!!! منم گفتم پس باید تمام روز و خواب باشم که ببینمت!! هفته ی بعدش تصادف کردم و....!!

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

شایدمربوط به اینجانباشه امااین تجربه ها
شاید باورتون نشه ولی یه دفه بهم گفت تو هفته ی بعد 2 روز من و زیاد میبینی!!!! منم گفتم پس باید تمام روز و خواب باشم که ببینمت!! هفته ی بعدش تصادف کردم و....!!
مربوط به اسکیزوئیدهاهست

رهاـbehemoth

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست

دوست خیالی؟؟؟
من یک دوست خیالی نداشتم! لشکری از دوست های خیالی داشتم.
من همیشه داستان پردازی رو دوست داشتم و به خصوص وقتی بچه بودم از اونجایی که مطلقا هیچ کس با من دوست نبود من همش با دوستای خیالی خودم می گشتم.
توی رنج سنی شش تا نه سال دوستای من مری، مریام، مریلا و ماری بودن. اینکه چرا اسم همشون باید مشتقات اسم مریم باشن نمی دونم. مری لوس و ننر بود. میریام باهوش و خفن بود. مریلا احمق و مسخره بود و ماری آروم و خردمند بود. هر کدوم از اینا به مقتضای شرایط روحیم با هام بازی می کردن.
بین سن نه تا یازده با کیل -این که نخست وزیر امپراطور ژاپن در دوران سامورایی ها بود دوست بودم. خیلی بچه ی باحالی بود و با خشونت خیلی خوبی کار می کرد. یه دوست دیگه هم داشتم به اسم منصور(و معلوم نبود در ژاپن چه می کند!) که ریش پروفسوری مسخره ای داشت و خیکی بود و خیلی آروم بود آهنگ می زد و می خوند.
بعدش تا سن 14 سالگی :-" دوره ی دوست های 5000 ساله شروع شد. دوست های من توی سه تا خانواده توی دوره های زمانی مختلف پخش شده بودند. هر وقت که حوصله ام از یک دوره و یه شخصیت و یا یه خونواده سر می رفت می رفتم سراغ یکی دیگه! از همه بیشتر هم ناتالی(اهل روسیه ی قرن 21)، آنابل(اهل آمریکای قرن بیست و یک)، لیلا(اهل عربستان قرن 16) و جیمز(انگلیس قرن بیست) رو دوست داشتم.
هنوزم با آنابل دوستم و گاهی که عصبانیم با هاش حرف می زنم.
از سن 14 تا الان هم بازم دوست خیالی دارم ولی نمی گم!

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

باروند پیشروی تاپیک مخالفم .خاطرات که نیست .
بحث اینه که این دوست ها چقدرباعث خودشناسی و... تون شدن واینکه چقدرتاثیرداشتن روتون؟

کلا خوبه یابد ؟
بیماری هست یانه ؟
میتونه به افراددارای بیماری هایی مثل مردم گریزی کمک کنه اجتماعی شن یانه؟

Horrible Ghost

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی1
شهر
همدان
مدال المپیاد
فیزیک

داشتم...امیر و شکیلا البته اون شکیلا ا رو از یکی از بچه های مهدمون الگو برداری کرده بودم

Aramesh_Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا (ع)
شهر
لاهیجان
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی

داشتم ، اسمشم کاترینا بود .
تا همین چند ماه پیش
اونو تو ذهنم بهترین و خوشگلترین آدم تصور میکردم و سعی میکردم ازش الگو برداری کنم .
اما هیچوقت نکردم ...

artemis ej

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٢
شهر
مشهد
مدال المپیاد
داشتيم يه زماني...

من يه دوست داشتم مثل خودم كلا هميشه حضورشو حس مي كردم حتي يه عروسك داشتم مثلا ميخواستم بغلش كنم به جاي اون عروسكمو بغل ميكردم....

بالا