میدونین مشکل چیه ؟ امسال مثه سال پیش نیس که فقط ترم 2 امتحان بدیم الان کل کتاب رو امتحان میدیم ، به همین خاطر محاله کسی بتونه تو یه روز کل کتابو بخونه و تست بزنه و جمع کنه. من خودم میخواستم هفته گذار عمومی بخونم ولی الان اون یه هفته باید یه سری اختصاصی ها که عقبم بخونم ، نمیدونم ادبیات و دینی کی بخونم ؟ :-ssبه نقل از مهســـــــــــــا :علیک سلام! خسته نباشید :)
امتحاناتون که مهم نیستن.فقط باید پاسشون کنین و تو فرصتی که بهتون میدن هم کتاباتونو بخونین و هم تست بزنین و هم جمعبندی کنین. از این فرصت برای جمعبندی دروس پایه تون هم استفاده کنین. تا حدود 10 ام که امتحاناتون تموم میشن شروع کنین دادن آزمونهای سالهای قبل رو :)
موفق باشید.
بیا من یه حساب کاربری دارم بهم پ خ بدهبه نقل از sharif :دستم دامن اونایی که گزینه 2 هستن ! من نمیتونم برم اون بخش کارنامه های قبولی های 90 رو ببینم ! چی کار کنم؟!؟؟!!؟!
به نقل از ثنــــــــــا :آزمون جامع مرحله 3 سنجش و جامع مرحله1 کانون توی یه روز هست.من سنجش رو بدم بهتره نه؟
به نقل از Karo :یه سوال مربوط به امتحانات
واسه قبولی معدل بالا 10 قبوله یا 12 ؟
بعد مشکلی نیست چندتا درسو زیره 10 باشه با میانترمو ترم اول قبول شیم ؟
به نقل از ثنــــــــــا :آزمون جامع مرحله 3 سنجش و جامع مرحله1 کانون توی یه روز هست.من سنجش رو بدم بهتره نه؟
به نظر من بهترین کار اینه که سنجش رو جمعه بدید و قلم چی رو هم شنبه!به نقل از !!!Mr. Nik :خود پشتیبانای کانون اینجا میگن بدین مرحله 3 سنجشو کانون رو بعد از ظهر بدین (که کسی حال نداره)
اینا وقتی خودشون اینو میگن قطعا" سنجشو باید داد حداقل واسه تعداد شرکت کننده ها
قوانین عوض شده هابه نقل از ninja :واسه امتحاناي نهايي قبولي 10روبرگه امتحان هست!وبچه هاي سمپادحق تک ماده کردن هم دارن!
امامدرسه مالج کرده که امتحاناي داخلي حق تک مآده نداريد!وداخلي ها12ميشن
جا ما گفتن تاریخش عوض نمیشه و حتی ساعتش. هر کی میخواد بیاد هر کی میخواد نیاد بچه های ما هم محترمانه گفتن ما نمیام ، بعد الان پشتیبانا گفتن میبینیم کی میاد کی نمیاد ! سر لج بازی هم شده فک نکنم بچه ها ما برن تا کانون مجبور شه ساعتش رو عوض کنهبه نقل از !!!Mr. Nik :خود پشتیبانای کانون اینجا میگن بدین مرحله 3 سنجشو کانون رو بعد از ظهر بدین (که کسی حال نداره)
اینا وقتی خودشون اینو میگن قطعا" سنجشو باید داد حداقل واسه تعداد شرکت کننده ها
اینو به ما هم گفتن که میتونین تک ماده با نمره 7 بردارین و درسا رو پاس کنینبه نقل از ثنــــــــــا :من شنیدم ک 2تا درس رو میشه تک ماده یعنی 7! شد...
اتفاقاً نهایی ها رو مطمئن نیستم پاس بشه مخصوصاً دینی ( نخندین چون واقعاً گمونم پاس نشه ) تو دیف مثلاً اون همه اثبات داره من که نخوندم تازه فقط ترم دوم رو خوندم و تست زدم ترم 1 که هیچی حالا ببینم امروز صبح چی میشه !!به نقل از !!!Mr. Nik :امتحانات رو هم من احساس میکنم همه پاسیم (نهایی ها رو که 100 در 100 )
ولی این خبرو کسایی که رفتن خارج گفتن . میگفتن باید کل کارنامه تحصیلت رو از ابتدایی !!! تا دانشگاه ترجمه کنی بفرستی . حتی سال اول دبستان !!!!!به نقل از حامد مهدوی :دروغ گفتن بدجور!اصلا و به هیچ وجه به سابقه ی دبیرستان شما کاری ندارن!فقط و فقط معدل لیسانس!مقاله توی جای معتبر ،مدال جهانی المپیاد ، این جور چیزا ،رتبه ی کنکور ام هر چی شد ربطی نداره!اصلا تو بنویس اول شدم ،کاری به این جور چیزا ندارن !چون مثلا اصلا کارنامه ی رسمی برای کنکور نداریم!از کجا می خواد بفهمه؟
ما جواب نمیدیم چون به نظرمون بحثتون واقعا بی مورده!به نقل از ali 73 :ولی این خبرو کسایی که رفتن خارج گفتن . میگفتن باید کل کارنامه تحصیلت رو از ابتدایی !!! تا دانشگاه ترجمه کنی بفرستی . حتی سال اول دبستان !!!!!
+ بچه ها من پیشنهاد میکنم از این به بعد تو تاپیک پیش دانشگاهی قلم چی بحث کنیم . اون جا خودمونیم و با هم بحث میکنیم ولی این جا تاپیکیِ که ما سوال میکنیم و پشتیبانا جواب میدن ولی وقتی پشتیبانی جواب نمیده چه فایده .
به نقل از مهســـــــــــــا :-->>من هی میام میخونم بحثارو به این امید که اگر کسی سوالی داره واسه این مدت باقیمونده جواب بدم...بعد میبینم همه ش بحث سر تک ماده و ایناست!! خب ذوقم کور میشه!!
به نقل از ali 73 :حالا جدا از این که من هم ادبیات و هم دینی رو گذاشتم باسه این آخرا ولی خیلی از دوستای خودم هم میگفتن ما ادبیات رو تو یکی دو هفته آخر خوندیم و حتی درصدشون 70 بود که خیلی عالیه !! ولی من این وسط یه سوالی دارم ما الان دینی یا ادبیات ( یا مثه من هر 2) رو میذاریم باسه آخرا بعد چه جوری آزمون جمع بندی از خودمون بگیریم ؟ منظورم اینه که ما میایم کنکور های سال های پیش رو از خودمون بگیریم و با روش 3 روز یه بار جمع بندی کنیم ولی وقتی داریم این کنکورا رو از خودمون میگیریم دینی نخوندیم ( ادبیات ) بعد اون آزمونی که از خودمون میگیریم دیه به درد نمیخوره ! چون تو قسمت عمومیش که ما نصفشو نخوندیم . شما ها چه کار کردین ؟
به نقل از ali 73 :ولی این خبرو کسایی که رفتن خارج گفتن . میگفتن باید کل کارنامه تحصیلت رو از ابتدایی !!! تا دانشگاه ترجمه کنی بفرستی . حتی سال اول دبستان !!!!!
+ بچه ها من پیشنهاد میکنم از این به بعد تو تاپیک پیش دانشگاهی قلم چی بحث کنیم . اون جا خودمونیم و با هم بحث میکنیم ولی این جا تاپیکیِ که ما سوال میکنیم و پشتیبانا جواب میدن ولی وقتی پشتیبانی جواب نمیده چه فایده .