• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات ِ شما کنکوری ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negine-raz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها

من این قسمت ِ سوالتو جواب میدم ...
به نقل از ~DREAM~ :
ی چیزُ دیگه م اینکه من ریاضیم در طولِ سال خیلی خوب بود هم دوم هم سوم. ولی الان که تستِ ریاضی میزنم... کانون که چیزی نداشت فهمش راحت بود. ولی کتاب سبز خیلی به مشکل برمیخورم. به نظرتون با همین سبز ادامه بدم و با سوالای مشکل دست و پنجه نرم کنم تا یاد بگیرمشون؟ سوالای کنکور مشابهتی با خیلی سبز داره؟

راستش کتاب خیلی سبز سوالای مشکلی نداره ( به جز تکمیلیش که شما تجربیا نیازی بهش ندارین) ، شاید توی هر مبحث فوقش 7 تا سوال ِ سخت به شرطیکه مباحثو خوب یاد گرفته باشید ، جزوه ات خوبه واسه ریاضی ؟
به نظر ِ من که تاثیر ِ کتاب ِ خیلی سبز رو توی کنکورت میبینی ، بهت یاد میده چجوری رو سوالای ِ مختلف فک کنی و حلشون کنی ....
اما اگه واقعا با خیلی سبز مشکل داری ، و خیلی خیلی وقتتو میگیره و باز هم برات خیلی سخته ، فک میکنم با مهر و ماه کارت به راحتی راه میفته ... بعد ِ کانون برو سراغ ِ کتاب ریاضی ِ جامع ِ مهر و ماه ...شاید واقعا بیشتر از خیلی سبز کمکت کنه ... ولی بعد از یه مدت که راه افتادی ، از بعضی مباحثِ خیلی سبز هم استفاده کن ...

من تو تابستون تمام وقت اختصاصی خوندم عمومی هیچی . این کار اشکالی که نداشت ، تو آزمونام هم اختصاصی بالا میزدم ولی عمومی نه چون یه کلمه هم نخونده بودم. برای فیزیک پیش خیلی سبز کتاب خوبیه؟ چون سال سومش بد نبود ولی حسابانش مسخره بود.

سلام
من تو حفط کردن فرمولها یکم ضعف دارم(مثلا مثلثات و گسسته)
چی کار کنم که راحت تر یاد بگیرم ؟
مرسی از راهنمایی :x

به نقل از ail73 :
من تو تابستون تمام وقت اختصاصی خوندم عمومی هیچی . این کار اشکالی که نداشت ، تو آزمونام هم اختصاصی بالا میزدم ولی عمومی نه چون یه کلمه هم نخونده بودم. برای فیزیک پیش خیلی سبز کتاب خوبیه؟ چون سال سومش بد نبود ولی حسابانش مسخره بود.
کار خوبی نکردین.ولی حالا دیگه کاری نداریم!از مهر بشینین عمومیهارو هم کنار اختصاصیها بخونین.
برای پیش پیشنهاد من فیزیک نشر الگو هست نه خیلی سبز
به نقل از ARIAK :
سلام
والا من راهی به جز تکرار مدام و تمرین حل کردن زیاد باهاشون به ذهنم نمیرسه!

به نقل از ARIAK :
سلام
نیازی به حفظ کردن نیست!
سعی کن فرمولارو پیش خودت اثبات کنی! :)

به نقل از ARIAK :
سلام

یا اینکه اوایل که داری تو سوالا از اون فرمول استفاده میکنی ، توی چند تا سوال تو چند روز ، اول دقیقا فرآیندی که طی شده تا به فرمول برسی رو با خودت دوره کنی و خودت به فرمول برس ( دقیقا همون اثبات کردنی که آقا بهزاد گفتن ) ، و بعد که بیشتر رفتی جلو ، گاهی اوقات به طور غیر مترقبه ( ;D) که تو سوالا با این فرمول مواجه شدی ، یهو خودت مچ ِ خودتو بگیری ببینی باز خودت فرمولش یادت میاد یا نه ، اگه یادت نیومد یه راست نرو سر ِ جزوه ات ببینی چی بوده ،سعی کن خودت دوباره شروع کن همون فرآیند ِ اثباتشو دوره کن تا به فرمولش برسی ، نه اینکه دوباره بری تو جزوه ات ببینی فرمول چی بود و دوباره روز از نو و روزی از نو !!!!! ....
اینطوری قشنگ تو ذهنت میشینه ...من خودم با فرمولای مثلثات و تصاعد این کارو کردم ....

یکی از راه حل ها هم اینه که بنویسیشون و بچسبونی به جایی که همیشه تو دید ِته .....هر وقت هم خسته شدی از درس خوندن ،بری یه نگاهی به این نوشته های چسبوندت رو هر جایی بندازی ...

مرسی از راهنمایی ها
اما هنوز متوجه نشدم دقیقا باید چی کار کنم

من الان دارم اندیشه فائق ریاضی رو حل میکنم که حدود 300 تا تست از مثلثات داره
و تقریبا برای هر سوال یه فرمول گفته(بدون اثبات)
فقط نوشته روابط زیر را به خاطر بسپارید

با توجه به کمبود وقت فرصت اثبات دونه دونه فرمولها رو ندارم (اثباتشون هم معمولا تو جزوه و کتابام نیست)

از مثلثات دو تا سوال میاد درسته؟
اگه این وقت رو رو یه بخش دیگه(از ریاضی) یا یه درس دیگه(شیمی یا فیزیک) که واسه من خوندنش آسونتره ، بذارم نتیجه بهتری نمیگیرم؟

به نقل از ARIAK :
مرسی از راهنمایی ها
اما هنوز متوجه نشدم دقیقا باید چی کار کنم

من الان دارم اندیشه فائق ریاضی رو حل میکنم که حدود 300 تا تست از مثلثات داره
و تقریبا برای هر سوال یه فرمول گفته(بدون اثبات)
فقط نوشته روابط زیر را به خاطر بسپارید

با توجه به کمبود وقت فرصت اثبات دونه دونه فرمولها رو ندارم (اثباتشون هم معمولا تو جزوه و کتابام نیست)

از مثلثات دو تا سوال میاد درسته؟
اگه این وقت رو رو یه بخش دیگه(از ریاضی) یا یه درس دیگه(شیمی یا فیزیک) که واسه من خوندنش آسونتره ، بذارم نتیجه بهتری نمیگیرم؟
نکته اینه که برای حل سوالات مثلثات اصلا نیازی به بلد بودن انبوه فرمولها نیست!چند تا فرمول اصلی تبدیل جمع به ضرب و ضرب به جمع و چند تا رابطه ابتدایی رئی رابطه تانژانت و کسینوس و کتانژانتو سینوس کافیه برای اینکه مسائل مثلثاتو حل کنید.
به این همه فرمول هیچ اهمیتی ندید.
به خدا سر کنکور به هیچ دردی نمیخورن این فرمولهات و فقط ذهنتونو آشفاه میکنن!
برای مثلثات باید زیاااااااااااااااد مسئله حل کنید.
از دست دادن سوالات مثلثات واقعا کار عاقلانه ای نیست.چون اصلا سخت نیستن.و اصولا هم تیپ مشخصی دارن.
فقط زیاد مسئله حل کنید و بعد مطمئن باشید هر سوالی بدن ازش حل میکنید.

برای هندسه چه جوری باید وقت بذاریم؟
ما تجربیا چون از سالِ سوم خیلی میریم تو بحثِ زیست و غرق میشیم ;D هندسه و اثبات دیگه واسمون سخت میشه.
به نظر شما هندسه نکاتشو بخونیمو تستشونو بزنیم یا اینکه روی کتاب و سوالای تشریحیش هم کار کنیم؟
مثلا اثباتای فصل اول هندسه 1!!!
ی چیز دیگه م اینکه من کلا شیمی 2 رو خیلی خوب و شیمی سومو بسیار ناقص خوندم. شیمی 3 توی مبتکران واقعا وقت گیر شده برام. با توجه به اینکه این ی هفته اخر میخوام کلشو ی جمع بندی بکنم. چیکار کنم بهتره؟
به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :
من این قسمت ِ سوالتو جواب میدم ...
راستش کتاب خیلی سبز سوالای مشکلی نداره ( به جز تکمیلیش که شما تجربیا نیازی بهش ندارین) ، شاید توی هر مبحث فوقش 7 تا سوال ِ سخت به شرطیکه مباحثو خوب یاد گرفته باشید ، جزوه ات خوبه واسه ریاضی ؟
به نظر ِ من که تاثیر ِ کتاب ِ خیلی سبز رو توی کنکورت میبینی ، بهت یاد میده چجوری رو سوالای ِ مختلف فک کنی و حلشون کنی ....
اما اگه واقعا با خیلی سبز مشکل داری ، و خیلی خیلی وقتتو میگیره و باز هم برات خیلی سخته ، فک میکنم با مهر و ماه کارت به راحتی راه میفته ... بعد ِ کانون برو سراغ ِ کتاب ریاضی ِ جامع ِ مهر و ماه ...شاید واقعا بیشتر از خیلی سبز کمکت کنه ... ولی بعد از یه مدت که راه افتادی ، از بعضی مباحثِ خیلی سبز هم استفاده کن ...
جزوه ریاضیم خوب نیس. یعنی ما کلا جزوه ای کار نکردیم. دبیرمون بحث کلی رو می گفت با ی سری مثال بعدم کتاب و فوقش چندتا مسئله از کتاب سبز که فرمول یا روابط خاصی داشت. نمی دونم بقیه چه سوالیو سخت میگن. ولی مثال میزنم من خودم کل فصل مثلثات + 40-50 تستِ سبز 3ساعت طول کشید. البته با یادداشت برداری و ایناش. به نظرم زمانش زیاده. اینطور نیست؟

به نقل از ~DREAM~ :
برای هندسه چه جوری باید وقت بذاریم؟
ما تجربیا چون از سالِ سوم خیلی میریم تو بحثِ زیست و غرق میشیم ;D هندسه و اثبات دیگه واسمون سخت میشه.
به نظر شما هندسه نکاتشو بخونیمو تستشونو بزنیم یا اینکه روی کتاب و سوالای تشریحیش هم کار کنیم؟
مثلا اثباتای فصل اول هندسه 1!!!
ی چیز دیگه م اینکه من کلا شیمی 2 رو خیلی خوب و شیمی سومو بسیار ناقص خوندم. شیمی 3 توی مبتکران واقعا وقت گیر شده برام. با توجه به اینکه این ی هفته اخر میخوام کلشو ی جمع بندی بکنم. چیکار کنم بهتره؟
جزوه ریاضیم خوب نیس. یعنی ما کلا جزوه ای کار نکردیم. دبیرمون بحث کلی رو می گفت با ی سری مثال بعدم کتاب و فوقش چندتا مسئله از کتاب سبز که فرمول یا روابط خاصی داشت. نمی دونم بقیه چه سوالیو سخت میگن. ولی مثال میزنم من خودم کل فصل مثلثات + 40-50 تستِ سبز 3ساعت طول کشید. البته با یادداشت برداری و ایناش. به نظرم زمانش زیاده. اینطور نیست؟

اگه کانونی هستی هندسه رو مطابق کانون جلو ببر اگه بتونی زمان خوندن پایه هات یه جلسه به هندسه اختصاص بدی عاالیه
تشریحی نخون فایده نداره (اول کامل پاسخ نامه رو بخون جلو تر که رفتی روون میشی نیازی به کامل نوشتن نی.اولا طبعا حل سوال زیاد طول میکشه اما بعد روون میشی)
اول درس نامه های مبتکران رو بخون و همون رو کامل مرور کن اما زمان خوندن پایه ها تو سال پیش حتما از نظر تستی خودتو قوی کن چون محاسبات شیمی تو کنکور خیلی مهمه

• لایک
امتیازات: n.r
Back
بالا