sayna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
پاسخ : چرا ادبیات ایران افول کرد؟
من به هیچ وجه نگفتم ادبیات الانمون خوبه ؛ گفتم امیر خانی نسبت به بقیه ی نویسنده ها مستعده !
تا وقتی ما بشینیم اینجا از استعداد ِ نویسنده های مستعد عیب بگیم ؛ صادق هدایت تولید نمیشه خود به خود !
باید همین استعداد هارو پروش داد !
من یه بار گفتم ؛ بازم میگم ؛ صد بارم نفهمی بازم میگم ! ادبیات های ِ دوران ِ مختلف رو نمی شه با هم مقایسه کرد ! اون دوره خوب بودن ؛ خب باشـــه ! الآن چیه ما شبیه زمان ِ هدایت و گلشیری و ....هاست ؟ نیاز های ِ جامعه ؟ دغدغه های ِ جوونا ؟ معلومه با عوض شدن ِ زمان ، نوع ادبیات فرق می کــنه ! من نگفتم فقط برای ِ سانسوره !
من دارم میگـم توی این نوع ادبیات ؛ امیر خانی بهتر از خیلیاس ! بهتر از مودب پور و امثالهمه ! و واسه همین برتری باید کاراش تحسین شه !
دفعه بعد که خواسـتین از کار ِ امیرخانی ایراد بگیرین ؛ با دلیل و سند ِ کامل بگید چیو از کی تقلید کرده !
ببخشید منطقی بحث کردن لازمهش اینه که به حرف هم احترام بزاریم ؛ شما اول می گید حرف ِ من بی ربطه بعد میگید منطقی حرف بزنیم ؟ : ))))به نقل از LEGEND :یعنی چی؟
یعنی ادبیاتمون همین الآن خوبه؟ هان؟؟؟؟؟؟
شما دارید صورت مسئله رو پاک می کنید! شما می گید که امیرخانی استعدادش رو داره! خوب پس چرا انقدر کیفیتش نسبت به این ها پایینه؟ چرا؟
چرا اینها کلا 4 تا اثر دارن ولی امیرخانی هی میده بیرون؟ اینها هم جواب داره!
حرف شما بی ربطه بیاید منطقی باشیم و روی تعصب حرف نزنیم! الآن انگیلیس که یکی از قدرت مند ترین ادبیات هارو داره فلج شده؟ نه هنوز هم نویسنده های بزرگ داره! یا مثلا آمریکا؟
بعدشم سانسور در همه جا هست! منم بالا گفتم که هست! ولی ربطی نداره به اینکه کیفیت کارها بیاد پایین! مگه مسائل سیاسی هست که سانسور کنند کل کتاب رو؟
بعدشم اینکه ....! جواب اینها رو بدید بعدا هم من هم میگم! در مورد امیرخانی و امثالش در ایران بازم میگم!
من به هیچ وجه نگفتم ادبیات الانمون خوبه ؛ گفتم امیر خانی نسبت به بقیه ی نویسنده ها مستعده !
تا وقتی ما بشینیم اینجا از استعداد ِ نویسنده های مستعد عیب بگیم ؛ صادق هدایت تولید نمیشه خود به خود !
باید همین استعداد هارو پروش داد !
من یه بار گفتم ؛ بازم میگم ؛ صد بارم نفهمی بازم میگم ! ادبیات های ِ دوران ِ مختلف رو نمی شه با هم مقایسه کرد ! اون دوره خوب بودن ؛ خب باشـــه ! الآن چیه ما شبیه زمان ِ هدایت و گلشیری و ....هاست ؟ نیاز های ِ جامعه ؟ دغدغه های ِ جوونا ؟ معلومه با عوض شدن ِ زمان ، نوع ادبیات فرق می کــنه ! من نگفتم فقط برای ِ سانسوره !
من دارم میگـم توی این نوع ادبیات ؛ امیر خانی بهتر از خیلیاس ! بهتر از مودب پور و امثالهمه ! و واسه همین برتری باید کاراش تحسین شه !
دفعه بعد که خواسـتین از کار ِ امیرخانی ایراد بگیرین ؛ با دلیل و سند ِ کامل بگید چیو از کی تقلید کرده !