خيلي سوال سختيه
من معلم خوب و باحال زياد داشتم
ولي معلم تاريخ و جغرافي و اجتماعي راهنماييمون،آقاي خماريان،خيلي فرد فرهيخته و با اطلاعات بالايي بود.
اگه ميشد معلم هاي بيشتري ميگفتم
سوال سختی بود
ولی خوب میتونم جواب بدم
دبستان که کلا حساب نیس
توی راهنمایی بهترین معلممون معلم شیمیمون چون خیلی گله خوب درس میده دیگه برات بگم رفتارش نسبت به بقیه معلما واقعن عالیه ، به موقع همه کاری میکنه
دبیر شیمی پارسالمون...عالی درس میداد...همه چیو سر کلاس میفهمیدیم ...حتی چیزایی رو که باید حفظ کنیم..من هیچوقت شیمی نمیخوندم تو خونه...سر کلاس گوش میدادم همیشه هم 20 میشدم البته ریا نشه
تازه یکسره هم جوک میگفت واسمون چه جوکایی
در خیلی موارد هم باهامون همکاری میکرد که بماند...
واسه اینکه معلم خوبی باشی باید خیلی کار کنی و یه سری خصوصیات دیگه هم لازمه
مثلا کلاس زیاد خشک نباشه اینجور همه خسته میشن و اصلا به درس گوش نمیدن ، پس میشه گفت شوخی و خنده تو کلای هی چیز ضروریه B-)
منم معلم که این خصوصیات رو داشته باشه زیاد داشتم ولی بهترینشون معلم ریاضی سال اولمون بود که سال دیگه هم دبیر جبرمونه
خیلی به روز بود و تو کلاس هم از شوخی کردن و و خندوندن ما کم نمی اورد ، در کنار اینا خیلی هم عالی درس میداد
آقای کاظمی
معلم عربی سال اول
با من و دوستم رفیق بود
بعد داداشه دوستم شاگرد کاظمی بود هی سره کلاس احواله امیر حسین میپرسید(احساس رفاقت میکرد)
گشاد میشست:-]
بعد ی بارم داشتیم تمرین حل میکردیم بعد فقط ی نفر حل کرده بود این کتابه دس به دس میشد یواشکی انگار همه حل کردن به من رسید گیر کردم از دهنم در رفت گفتم اه چقد بدخطهD;
بعد گف مرسی از اعترافت
بعد وسط تمرینا میگف آروم دس به دس کنین کتابه پاره نشه
معلم خوب که
نجفی معلم فیزیک پیش....مقدم معلم ریاضی پیش
مقدمو که خیلیا می شناسن دیگه(مولف ریاضی گاج و معلم فرزانگان هم بود)
یه خیلی اذیتش کردیم یکی از بچه ها هم بهش گیر داده بود سر یه موضوعی بنده خدا گریش گرفت داد می زد هر جلسه میام اینجا شما منو می گ....(به خدا گفت)
الان که بهش فک می کنم می خوام گریه کنم خیلی معلم ردیفی بود
معلم فیزیک پیش هم عالی بود واسش جشن تولد هم گرفتیم خیلی خوشحال شده بود
یه بار سر کلاس هر چی می گفت ساکت هیچ کی اروم نشد همه حرف می زدن یهو عصبانی شد گفت الان میام چوب می کنم....
حالا اینا یکم خاطره هاشون چیز بودااا ولی خیلی باحال بودن
من معلم ریاضی سال دومم خیلی خوب بود!
اصن یه طوری بود!
به غیر از ریاضی روانشناسی تیز هوشم خونده بود...ماام که تیز هوش!
حالا معلم من نه!
ولی تو دبیرستان ما معلم شیمی تجربیامون(پیش) یه آقا هس!
بعد اصن خداس....یه سوال خدا می ده می گه هر کی حل کرد یه تراول 50هزار تومنی بش می دم واقا ام می ده!
4-5تاام ماشین داره!
حالا این دفه واسه نفر اول آزمون جامع تجربیا یه عروسک گنده(وینی پو )خریده ....منم می خوام!
اصن شده به خاطر این معلمه می رم تجربی!