جاني دپ
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان5
- شهر
- تهران
ببخشيد شما گفتين كه حيف كه ما هم چين استادايي نداريم يعني شما اقاي جمالي رو ميشناسين؟؟
انقدر به حال تهرانیا غبطه نخورید . درسته ک معلمای خوبی داشتیم ، ولی مهم خودتونید !مهم اینه که بعضی از شما ها؛تواناییتون بهتر از خیلی از ماهاست، بهتره به جای اینکه این موضوعات آزارتون بده ، تلاش کنید و مطمئن باشید که نتیجتون باتهرانی بودن تفاوتی نخواهد داشت ...بجنگید برای رسیدن بهش .به نقل از Mtz_M0k :ینی واقعا نمیشناسی آقای جمالی رو؟اصن میشه؟
حالا ولش کن ینی چی استادت هستن؟کجا استادتن؟
وای وای خوش به حال این تهرانیا یعنی ما اگه امکانات شون رو داشتیم الان ما قوی ترین مدرسه کشور بودیم.
خب اگر بتونی یه جوری خودتو ثابت کنی احتمالا افرادی هستن که کمکت کنن (: حتی کتاباشونو قرض بدن بهت.سلام من می خوام المپیاد ریاضی دهم بدم اما پیدا کردن منابع در شهر من یه جورایی ناممکنه چه کنم؟؟؟
ببین ریاضی ای که تو مدرسه میخونی "خیلی" با ریاضی المپیاد فرق داره ها / :سلام من می خوام المپیاد ریاضی دهم بدم اما پیدا کردن منابع در شهر من یه جورایی ناممکنه چه کنم؟؟؟
سلامسلام من می خوام المپیاد ریاضی دهم بدم اما پیدا کردن منابع در شهر من یه جورایی ناممکنه چه کنم؟؟؟
جای شرکت در المپیاد سعی کن مباحثی رو که خودت دوست داری کار کنی خیلی لذت بخش تره. المپیاد اجبار نیست که. ولی ممکنه بری المپیاد اون مباحثی که می خواستی نباشه. مثلا من خودم حسابان دوست دارم که نیستش.سلام من می خوام المپیاد ریاضی دهم بدم اما پیدا کردن منابع در شهر من یه جورایی ناممکنه چه کنم؟؟؟
معلمای شهر بهترینن بعد خودم دعوت شدم به یه دوره فشرده المپیادببین ریاضی ای که تو مدرسه میخونی "خیلی" با ریاضی المپیاد فرق داره ها / :
اگه به خاطر علاقه به ریاضیِ مدرسه میخوای بری مطمئن نباش از المپیاد ریاضی هم خوشت بیاد!
@ایلیا هم راست میگه. اگه شهری هستی که امکانات خوبی نداره بیخیال شی بهتره. معلم خوب پیدا نمیکنی.
ولی اگه میخوای بری، آنلاین بخر، یا برو یه شهر دیگه بخر. ولی معلمو کاری نمیشه کرد!
در کل بیخیال شی بهتره / :
ببینید، نقش امکانات (کلاس، معلم، کتاب و...) رو نمیشه انکار کرد، ولی اگه یکی "بخواد" میتونه. امسال مثال عینیش تو رشته زیست هست، ایشون از اسکو (از شهرـای آذربایجان شرقی) شرکت کردن و خب با اینکه اسکو حتی فرزانگان نداره، موفق شدن که مرحله دوم قبول بشن.سلام من می خوام المپیاد ریاضی دهم بدم اما پیدا کردن منابع در شهر من یه جورایی ناممکنه چه کنم؟؟؟
آره! خیلی راحت میشه زنگ زد سفارش داد!چه کتابایی مثلا میخوای بیای کرمان راحت پیدا میکنی تازه میتونی سفارش بدی برات میارن!
میتونی کتاباتو بدی ب من یا هر کسی ک ب نظرت لازمشون داره اگه خودت نمیخوای شرکت کنی!من المپیاد ریاضی ندادم و احتمالا هم نخواهم داد
ولی خب ی روز جو گیر شدم رفتم کلی تحقیق کردم درباره کتاباو خریدمشون
ببین کتابای آشنایی با جبر ، آشنایی با هندسه ، آشنایی با نظریه اعداد ،آشنایی با ترکیبیات و کتاب تست هر کودوم ک 250 سواله و همینطور کتاب مهارت در هندسه آقای امیر آجرلو خیلی خوبن .. ینی منابع مرحله اولند .. راستی تو هنوز نهمی از الان باید شروع کنی ولی خ ب خودت سخت نگیر ک ی وخ زده نشی.. اها راستی کلی کتاب با هم نخر ک حس نم کنی بخونی هیچکودومشونو.. ولی این کتاب هایی ک گفتم برا سن من و تو مناسب و خوبه (اخه منم نهمم)