• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد ریاضی

ببخشيد شما گفتين كه حيف كه ما هم چين استادايي نداريم يعني شما اقاي جمالي رو ميشناسين؟؟

خوب و دقیق نمیشناسم، ولی خوب شما که تهرانی هستی خیلی امکانات زیاده دیگه، میگم ازین امکانات و اساتید استفاده کنید!
33.jpg

ایشونه دیگه؟

به نظر مياد خودشونه خيلي ايشون معروفن؟يا اين كه شما از كسي شنيديد كه استاد خيلي خوبي هستن؟؟؟ولي بايد قدر ايشونو دونست چون واقعا اموزگار با تجربه و در كارشون حرفه اي هستن!

ايشون مسئول دوره طلاي امسال المپياد رياضي هستن - و احتمالا چند سال ديگه - و قبلا مشاور وزير بودن.

• لایک
امتیازات: Moshk
دو تا کتابم تو مجموعه ناب فاطمی دارن آشنایی با جبر و یه آشنایی دیگه!

شما از كجا خبر داريد؟ من نمي دونستم ايشون مسئول المپيادي هاي امسالن !!! واقعا از كجا ميدونيد؟؟ مطمئنين ولي خودشون چيزي در اين مورد به ما أعلام نكردن! راستي اون اشنايي با نظريه أعداد

ینی واقعا نمیشناسی آقای جمالی رو؟اصن میشه؟
حالا ولش کن ینی چی استادت هستن؟کجا استادتن؟
وای وای خوش به حال این تهرانیا یعنی ما اگه امکانات شون رو داشتیم الان ما قوی ترین مدرسه کشور بودیم.

به نقل از Mtz_M0k :
ینی واقعا نمیشناسی آقای جمالی رو؟اصن میشه؟
حالا ولش کن ینی چی استادت هستن؟کجا استادتن؟
وای وای خوش به حال این تهرانیا یعنی ما اگه امکانات شون رو داشتیم الان ما قوی ترین مدرسه کشور بودیم.
انقدر به حال تهرانیا غبطه نخورید . درسته ک معلمای خوبی داشتیم ، ولی مهم خودتونید !مهم اینه که بعضی از شما ها؛تواناییتون بهتر از خیلی از ماهاست، بهتره به جای اینکه این موضوعات آزارتون بده ، تلاش کنید و مطمئن باشید که نتیجتون باتهرانی بودن تفاوتی نخواهد داشت ...بجنگید برای رسیدن بهش .

سلام من می خوام المپیاد ریاضی دهم بدم اما پیدا کردن منابع در شهر من یه جورایی ناممکنه چه کنم؟؟؟

سلام من می خوام المپیاد ریاضی دهم بدم اما پیدا کردن منابع در شهر من یه جورایی ناممکنه چه کنم؟؟؟
خب اگر بتونی یه جوری خودتو ثابت کنی احتمالا افرادی هستن که کمکت کنن (: حتی کتاباشونو قرض بدن بهت.

Back
بالا