• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد ریاضی

به نقل از shima tajeddin :
واسه ترکیبیات چی حل کنم؟
زرد دیگه سوال زیاد داره
جلوه هایی از ترکیبیات هم باحاله
روش های ترکیبیات جلد دو اونم باحاله

به نظر من این سه تا برا مرحله دو بسه

من نمیدونم المپیاد رو بذارم کنار یا ادامه بدم
آخه چندتا از بچه های مدرسمون که خیلی باهوش بودن و از سال اول هم میخوندن ؛ قبول نشدن و اکثر قبولی ها از تهران هستن

کسی راهنمایی میکنه؟

سلام.
من امسال میخوام المپ شرکت کنم ولی نیدونم چی باید بخونم؟! :-s
اصن منابع رو نمیدونم.اگه میشه راهنمایی کنید.
اول دبیرستانم..... B-)

پاسخ : چی بخونم الان؟!

tnx. ;)

• لایک
امتیازات: Moshk
اگه خوب خونده باشيد كافيه، ولي براي هندسه چي؟ و اين كه براي مرحله دوم هم برنامه اي داريد؟

المپياد رياضي به وقت گذاشتن زيادي نياز داره. شما بهتره هرچه زودتر براي مرحله ٢ شروع كنين. خيلي از رقبا از سال اول شروع ميكنن، گرچه كسايي هستن كه سال سوم شروع ميكنن و مدال ميگيرن (امسال ميدونم كه حد اقل يكي از كسايي كه نقره شد سال دوم اصلا المپياد نميخوند). اما اصولا يه نگاهي به مرحله يك هاي سالهاي قبل بندازيد، كف هميشه زير ١٠ تا سوال بوده. تقريبا همه ميتونن مرحله يك رو قبول شن. اما كسايي هستن كه دوم قبول نميشن و سوم مدال ميارن. ولي نيازي نيست تمركز زيادي روي مرحله يك بگذاريد، اگه ميخوايد المپياد رو جدي بخونيد براي مرحله دو برنامه ريزي كنيد. البته اين كتابهايي كه شما گفتيد و ٢٥٠ مساله جبر-تركيبيات-نظريه اعداد-هندسهو آشنايي با جبر-نظريه اعداد-تركيبيات-هندسه رو حتما قبل مرحله يك تا حد ممكن بخونيد.

سلام من سال اول هستم و مي خواهم المپياد رياضي شركت كنم استاد من اقاي جمالي هستن و نميتونم ازشون راهنمايي بگيرم چون از ايشون خجالت ميكشم اگه ميشه شما من رو راهنمايي كنيد كه روزي چقدر درس بخونم بذوري كه بتونس درساي مدرسمم دنبال كنم با تشكر

خيلي ممنون اقا محمد ممنون كه كمكم كردين ولي من واقعا نميتونم از استادم چيزي بپرسم چون خيلي خجالتيم چند بار سعي كردم ازشون بپرسم نشد مرسي از راهنمايي خوبتون

Back
بالا