• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد ریاضی

فکر کنم تنها فعالیت تالیفیشون ( آقای وکیلی رو می گم ! ) استراتژی مبتکران باشه . درست ؟! یا کتاب دیگه ای هم دارن ؟!

ممنون استفاده کردم.

سلام. نمیدونم دیر شده واسه جواب یا نه :-??اما بالاخره حرفمو میزنم!
خطاب به اونایی که میخوان درصد قبولی المپیاد ریاضی و کامپیوترا بدونن....رک و راست بگم بخاطر عشقتون المپیاد رو بخونید نه برای قبول شدن و صریح بگم که اگه واسه قبول شدن میخونید بهترین کار کنار گذاشتن المپیاده.
دوم اینکه اونایی که امکانات چندان زیادی ندارن(د مثل من فقیر!) میتونن با هم یه وبلاگی چیزی بسازن و باهم کار کنن.
سوم.....یادم نمیاد! :eek:
کلا خواستم 1 چیزس گفته باشم اما حرفم راجع به درصد قبولی کاملا جدی بود [-(
فعلا به امید دیدار
:-h

به نقل از ماهان بابلیان :
سلام. نمیدونم دیر شده واسه جواب یا نه :-??اما بالاخره حرفمو میزنم!
خطاب به اونایی که میخوان درصد قبولی المپیاد ریاضی و کامپیوترا بدونن....رک و راست بگم بخاطر عشقتون المپیاد رو بخونید نه برای قبول شدن و صریح بگم که اگه واسه قبول شدن میخونید بهترین کار کنار گذاشتن المپیاده.
دوم اینکه اونایی که امکانات چندان زیادی ندارن(د مثل من فقیر!) میتونن با هم یه وبلاگی چیزی بسازن و باهم کار کنن.
سوم.....یادم نمیاد! :eek:
کلا خواستم 1 چیزس گفته باشم اما حرفم راجع به درصد قبولی کاملا جدی بود [-(
فعلا به امید دیدار
:-h
من با این حرف ماهان کاملا موافقم.
چون خودم برای ریاضی میخوندم ولی قبول نشدم .اون اوایل خیلی ناامید شده بودم،ولی بخاطر علاقه که به ریاضی داشتم تونستم با این قضیه کنار بیام.
اگه هدفتون قبول شدنه و علاقه خیلی زیادی به ریاضی ندارین تمرکزتون روی المپیادی بذارین که قبول شدنش راحتتره!

ببخشید فکر نمیکنید تر کیبیات علیپور خیلی خشکه؟
به نقل از پروفسور :
من هر چی می خونم خیلی کم می فهمم.
ولی با هندسه مسطحه حال می کنم خیلی کتاب خوبیه.
============================
راستی این احمد پور که کتاب هندسه مسطحه رو نوشته امسال اون معلم هندسه ی مدرسمونه.
سلام منم اول دبیرستانم بچه هامن شبهارویای گرفتن مدال طلای ریاضی روتوخواب می بینم.کتاب ترکیبیات علی پورعالیه منم همون کتابومی خونم.

به نقل از f66 :
هفته ای 4ساعت کلاس داریم
نترس سال دیگه قراره ما با یکیا یه کلاس شیم
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه چطوری؟!!!!!!
مگه میشه یکی بشین؟؟؟؟

ببخشید من این کتاب ترکیبات(علی پور) رو دارمش و قبلا خوندم و اما هندسه خوش خوان میخونم.
میخواستم یه سوال بپرسم، من این تابستون(که میرم پیش) چه کتابایی رو بخونم که به دردم بخوره؟ دوستان چه پیشنهادی میکنید؟

ببخشید من این کتاب ترکیبات(علی پور) رو دارمش و قبلا خوندم و اما هندسه خوش خوان میخونم.
به نقل از mr.elektric :
میخواستم یه سوال بپرسم، من این تابستون(که میرم پیش) چه کتابایی رو بخونم که به دردم بخوره؟ دوستان چه پیشنهادی میکنید؟
اگه میری پیش خب دیگه واسه چی المپیاد می خونی؟

به نقل از Sevda Gholami :
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه چطوری؟!!!!!!
مگه میشه یکی بشین؟؟؟؟
مدیرمون یکیه ما هم فرزانگان 1 فیلتر میدیم هرکی قبول شه اونجامیره کلاس هرکی هم نشه تو مدرسه ی خودمون

دوستان خواهشن برا کسی که امسال می ره اول سوادش در حده سوم راهنمایی (+اون چیزایی که برا آزمون ورودی ها خونده) از چه مبحثی باید شروع کنه و از چه کتابی ؟ چه کتاب هایی رو باید بخونه ؟ ( خواهسن کتاب هایی رو معرفی کنین خیلی پیشرفته نباشن و برای همچین دانش آموزی قایل هضم باشه مطالب ) با تشکر.

Back
بالا