• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد ریاضی

ممنون خیلی واضح بود.دستت درد مکنه =D>

راستی کتاب های انتشارات باشگاه رو از کجا باید گیر بیارم ؟ :-?

سلام به همه! مدرسه ی ما جز مدارسی بود که تازه پارسال تاسیس شد و استادمون مدال داره ولی اصلا جزء این معلمای معروف نیست، این یعنی که من باید ناامید بشم؟؟ :((
راستی زیاد مربوط نیست اما یه سوال: بعضی از دوستام که خیلی وقته عضو هستند (اونا بهم سایت رو معرفی کردند) میگن که بچه های سایت و سمپاد های دیگه از مدارس جدید (و باالطبع بچه هاشون) بدشون میاد و نباید بگم دقیقا کدوم فرزانگان میرم!! چرا؟

شما اگه می خواید بگید فلان و معلمم معروف نیس ،اصلا المپیاد ندی ه!چه ربطی داره؟بیا این همه ملت میگن حلی 1 حلی 1 همه معلما تفریبا از بچه های 2 3 سال اخیرن

به نقل از حامد مهدوی :
شما اگه می خواید بگید فلان و معلمم معروف نیس ،اصلا المپیاد ندی ه!چه ربطی داره؟بیا این همه ملت میگن حلی 1 حلی 1 همه معلما تفریبا از بچه های 2 3 سال اخیرن
مثلا این الان امیدوارکننده بود؟ البته من زیاد تو کف این چیزا (معلم و مدرسه و...) نیستم ولی نصف حرفای این تاپیک مربوط به معلماست!!

به نقل از sahelbano :
مثلا این الان امیدوارکننده بود؟ البته من زیاد تو کف این چیزا (معلم و مدرسه و...) نیستم ولی نصف حرفای این تاپیک مربوط به معلماست!!
صرفا خوبه که یکی باشه ،زیاد مهم نیست معروف یا نه

به نقل از حامد مهدوی :
صرفا خوبه که یکی باشه ،زیاد مهم نیست معروف یا نه
خوب اگه کلا کسی نباشه که نمیشه، استاد ما هم از مدالی های دو سال قبله (فکر کنم!) خوب درس میده اما در حد ساده کار میکنه که دروز امتحان گرفتن و قرار شد تعداد بچه ها کم بشه تا اونم بهتر بتونه کار کنه. البته برگه ی منو جلوی خودم تصحیح کرد و مطمئنم بالاترین نمره ی کلاسم!! ;)

خب میشه نام ببری ایشونو ببینم کیه؟
کم کم خوب میشه !وقت زیاده حالا

آقای افتخار، پرهام افتخار
برای بچه های فیزیک هم آقای پوریا قجری! راستش بقیه المپیادا رو رو نمیدونم.

Back
بالا