amin.14
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- هر جا خدا بخواهد!
ممنون خیلی واضح بود.دستت درد مکنه
مثلا این الان امیدوارکننده بود؟ البته من زیاد تو کف این چیزا (معلم و مدرسه و...) نیستم ولی نصف حرفای این تاپیک مربوط به معلماست!!به نقل از حامد مهدوی :شما اگه می خواید بگید فلان و معلمم معروف نیس ،اصلا المپیاد ندی ه!چه ربطی داره؟بیا این همه ملت میگن حلی 1 حلی 1 همه معلما تفریبا از بچه های 2 3 سال اخیرن
صرفا خوبه که یکی باشه ،زیاد مهم نیست معروف یا نهبه نقل از sahelbano :مثلا این الان امیدوارکننده بود؟ البته من زیاد تو کف این چیزا (معلم و مدرسه و...) نیستم ولی نصف حرفای این تاپیک مربوط به معلماست!!
خوب اگه کلا کسی نباشه که نمیشه، استاد ما هم از مدالی های دو سال قبله (فکر کنم!) خوب درس میده اما در حد ساده کار میکنه که دروز امتحان گرفتن و قرار شد تعداد بچه ها کم بشه تا اونم بهتر بتونه کار کنه. البته برگه ی منو جلوی خودم تصحیح کرد و مطمئنم بالاترین نمره ی کلاسم!!به نقل از حامد مهدوی :صرفا خوبه که یکی باشه ،زیاد مهم نیست معروف یا نه
از ابتدای تاپیک مطالعه کنید بیاید جلو ،ریاضی اولو هم نمی خواد روزی 3 ساعت بخونیدبه نقل از ریاضی دوست :سلام به همگی!منم دارم میرم امسال اول دبیرستان،چیکار باید بکنم برای المپیاد.روزی 3 ساعت دارن ریاضی اول رو میخونم تا مسلط بشم.کمکم کنید.مرسی :) :)
به نقل از アーカンソー :بد نیست قشنگ بفهمونید دقیق چه سالی ما باید المپیاد امتحان بدیم من هزار تا کتاب میشناسم فقط بگو باید سوم دبیرستان امتحان بدیم یا دوم دبیرستان شاید هم اول!