• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نتایج کنکور ۹۰ دانشگاه آزاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nastaran1r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آزاد 90

اخه عزيزمن الان قرن نهم كه نيس ثانين منطقه بومي خودش ميتونه يه رشته خوب قبول شه ٢٠٠٠ رتبه ضايع كه نيس

به نقل از farmi1r :
اخه عزيزمن الان قرن نهم كه نيس ثانين منطقه بومي خودش ميتونه يه رشته خوب قبول شه ٢٠٠٠ رتبه ضايع كه نيس
دختر خوب! من میگم اون کسی که 2000 شده،آدم رتبه خوبیه؛اگه بره دانشگاه آزاد گند نمیزنه به محیط علمی!! بخون کل حرفا رو.

مي خواين احيانا بي خيال شين؟!

به نقل از سَعیده :
دختر خوب! من میگم اون کسی که 2000 شده،آدم رتبه خوبیه؛اگه بره دانشگاه آزاد گند نمیزنه به محیط علمی!! بخون کل حرفا رو.

من میگم کسی که 2000 شده اصلن نمیره آزاد.

به نقل از سَعیده :
با اجازتون!میرن!!!
نمیرن ;D

ویرایش : مگه اینجا بحث سر اینه که آزاد خوبه یا نه! [-(
+هیشکی دیگه آزاد نداده به جز 5 -6 نفر بگین دیگه !

انتخاب اولم برق- الکترونیک نجف آباد بود، قبول شدم

کنکور پزشکی هم دادم من! والدین فقط دندون پزشکی خوراسگان رو زده بودن واسم که خب بدیهیه قبول نشدم زیست: 4.8 % ;D

آقا اومدن نسازنا! رک بگن دانشگاه نیا دیگه! آخه زیست آزاد 30؟! دیگه هیچی نه زیست تجربی30 باید باشه؟!!!!!!!!!!! حالم بهم خورد!! شیمی کاربردی تهران مرکز!! اینطور که پیداست همینم از سرم زیاده

نامردیه! فیزیک71 ریاضی60 اونوقت زیست زارت30!!!!!

به نقل از pegah.nodet :
آقا اومدن نسازنا! رک بگن دانشگاه نیا دیگه! آخه زیست آزاد 30؟! دیگه هیچی نه زیست تجربی30 باید باشه؟!!!!!!!!!!! حالم بهم خورد!! شیمی کاربردی تهران مرکز!! اینطور که پیداست همینم از سرم زیاده

نامردیه! فیزیک71 ریاضی60 اونوقت زیست زارت30!!!!!

پگاه من و تو از اول با اين زيست مشكل داشتيم!! چيز عجيبي نيست!! :دي

اين پگاه بالاييه هم مثل ماست!!!! دمش گرم!! :دي

برق مخابرات تهران جنوب قبول شدم !

رشته های top مثل برق توی دانشگاه های آزاد تهران دانشجوهای قوی ای دارند چون اکثرا کسانی هستند که درسشون خوب بوده ولی خب کنکور نتونستند رشته خوبی تو تهران قبول بشن و ترجیح دادند تهران بمونن و توی دانشگاه آزاد یک رشته خوب بخونند.

کاش هر واحد دانشگاه آزاد یک اسم اختصاصی داشت و اسم همشون آزاد نبود.

Back
بالا