نه بابا!!! از دانشگاه تهران بالاتر؟!به نقل از مُحسن :دانشگاه آزاد مخصوصا علوم شعبه علوم تحقیقاتش بهترین استاد ها رو داره، از نظر اعتبار مدرک تو سطح جهانی اونطور که من شنیدم از دانشگاه تهران هم بالاتر هست..اگر کسی بخواد درس بخونه اینقدر گیر کدوم دانشگاه بره یا نره نمیشه..
من فکر میکنم اول تا سوم کشوری نه اول تا سوم هر رشته ی دانشگاهیبه نقل از ninja :من خودم ندادم اما داداشم صنایع نجف آباد سوم شد ...
یعنی مجانی ثبت نام میشهحیف که آزاد نمیره وگرنه تحصیلاتش تو آزاد مفتی بود ...
راستی واقعا راسته که میگن مجانی ثبت نام میشن (رتبه های اول تا 3)
این مال هر رشته ایه یا در کل باید این رتبه رو بیارن؟
و کل تحصیلشون مجانی میشه ؟ یا فقط ترم اول؟؟؟
تروخدا هرکی میدونه جواب بده ....
اتفاقا من فکر می کنم اول تا سوم هر رشته ای...به نقل از minaaaaa :من فکر میکنم اول تا سوم کشوری نه اول تا سوم هر رشته ی دانشگاهی
حالا دیگه نیدوونم![]()
ببین من با کارنامه کاری ندارم میگم اونایی که مثلا نفر اول تا سوم رشته تجربی هستن که توی تلوزیون هم نشونشون میدن واسه اونا مجانیه بازم مطمئن نیستمبه نقل از کوروش :اتفاقا من فکر می کنم اول تا سوم هر رشته ای...
کارنامه ای که من دیدم اصن رتبه کشوری نداشت
به نقل از N.R :نامردیه خب! این ریاضیا هی قبول شدن! من با اعتماد به نفس کامل پزشکی و علوم ازمایشگاهی اینا زدم هیچی قبول نشدم! هی میپرسن چی قبول شدی میگم هیچیچرا اینقدر تراز قبولی ریاضی با تجربی فرق داره؟ من فک کردم قبول میشم(اعتماد به نفس کامل)
درصدام بد نشده بود. یه 50 درصد زیستو بیشتر زده بودم قبول میشدم
(زیست50%)
خب اخه همه ی ریاضیا با هر سطح درسی سال سوم قبول میشن (اینجور که من تو دوستام دیدم) تازه رشته های خوب ولی پزشکی سال سوم افراد محدودی قبول میشن.به نقل از farmi1r :ببین اصلن ترازای ریاضی و تجربی رو باهم مقایسه نکنین .
به نقل از N.R :خب اخه همه ی ریاضیا با هر سطح درسی سال سوم قبول میشن (اینجور که من تو دوستام دیدم) تازه رشته های خوب ولی پزشکی سال سوم افراد محدودی قبول میشن.
واسه اینکه قبول شدن پزشکی و دندونپزشکی آزاد حتی برای بچه های سال پیش دانشگاهی هم کار ساده ای نیست!!!به نقل از N.R :خب اخه همه ی ریاضیا با هر سطح درسی سال سوم قبول میشن (اینجور که من تو دوستام دیدم) تازه رشته های خوب ولی پزشکی سال سوم افراد محدودی قبول میشن.
به نقل از مهســـــــــــــا :واسه اینکه قبول شدن پزشکی و دندونپزشکی آزاد حتی برای بچه های سال پیش دانشگاهی هم کار ساده ای نیست!!!
الان یه دختری بود که پزشکی اصفهان قبول میشد ولی پزشکی آزادو قبول نشده بود!!!