• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نتایج کنکور ۹۰ دانشگاه آزاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nastaran1r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آزاد 90

به نقل از khormaloooooo :
بابا خدايي چرت نگفته!
مسلما همه رشته ها رو در هر سطحي نمي شه گفت ولي بعضي رشته هاش مخصوصا در حد ارشد قوي ترين چيزه تو ايران حتي بالاتر از شريف و تهران(بعضي رشته هاش!!)
خب شما سطح رو چی تعریف میکنید؟
وقتی همه ی بچه های خوب ما اولین انتخاب هاشون دانشگاه های دولتی تهران و حتی اصفهان و تبریز هستش کسایی که میرن آزاد خیلی سطح بالایی دارن؟
خب شما این رو جواب بده!

اگه رتبه هم دادن،لطفاً رتبتونم بگین! :)

به نقل از Ali pasha :
خب شما سطح رو چی تعریف میکنید؟
وقتی همه ی بچه های خوب ما اولین انتخاب هاشون دانشگاه های دولتی تهران و حتی اصفهان و تبریز هستش کسایی که میرن آزاد خیلی سطح بالایی دارن؟
خب شما این رو جواب بده!
ببین آدم بره علوم تحقیقات بهتر از اینه که بره مثلایه شهر دور سراسری!!
اولا این که علوم تفریحات،در شهر تهران واقع شده و همه امکانات هم در این شهر متمرکز شده.
دوم اینکه علوم تفریحات همچین تراز هاش پایین نیست که طرف با تراز 5000 بره توش.
سوم اینکه هیئت علمی متمرکز نداره،میرن اساتید دانشگاه های خوب تهران رو میارن براشون.این دانشگاه هم تعداد کمی رشته برای کارشناسی داره،غالبا ارشد و دکتراس.
برادر من الان داره توی علوم تحقیقات ارشد سازه های دریایی میگیره،واسه پایان نامه رفته داره با استاد علم و صنعت کار میکنه.
آدمای خیلی شاخ هم میان اونجا،و اگه یکم زرنگ باشه آدم میتونه از طریق اون آدمای خفن با خیلی جاها و آدما آشنا بشه،که عمرا یه همچین شرایطی در کرمان یا زاهدان پیش نمیاد.من به شخصه حاضرم برم اونجا ارشد و دکترا بگیرم،به پول خرج کردنش می ارزه.
البته به تازگی دارن هیئت علمی متمرکز هم میارن توی علوم تحقیقات

به نقل از سَعیده :
ببین آدم بره علوم تحقیقات بهتر از اینه که بره مثلایه شهر دور سراسری!!
اولا این که علوم تفریحات،در شهر تهران واقع شده و همه امکانات هم در این شهر متمرکز شده.
دوم اینکه علوم تفریحات همچین تراز هاش پایین نیست که طرف با تراز 5000 بره توش.
سوم اینکه هیئت علمی متمرکز نداره،میرن اساتید دانشگاه های خوب تهران رو میارن براشون.این دانشگاه هم تعداد کمی رشته برای کارشناسی داره،غالبا ارشد و دکتراس.
برادر من الان داره توی علوم تحقیقات ارشد سازه های دریایی میگیره،واسه پایان نامه رفته داره با استاد علم و صنعت کار میکنه.
آدمای خیلی شاخ هم میان اونجا،و اگه یکم زرنگ باشه آدم میتونه از طریق اون آدمای خفن با خیلی جاها و آدما آشنا بشه،که عمرا یه همچین شرایطی در کرمان یا زاهدان پیش نمیاد.من به شخصه حاضرم برم اونجا ارشد و دکترا بگیرم،به پول خرج کردنش می ارزه.
البته به تازگی دارن هیئت علمی متمرکز هم میارن توی علوم تحقیقات
شما جواب منو ندادی!!!
من گفتم کرمان یا زاهدان؟؟
دارم میگم دانشگاه های تهران اصفهان و تبریز!
پس نتیجه میگیریم دانشگاههای سراسری چرت و پرت دانشگاه آزاد خیلی خوب!!
دارم میگم سطح بچه های اونجا مطمئنن از بچه های دانشگاههای تهران در رشته های یکسان پاسسن تره بعد شما میای بحث رو یک چیز دیگه میکنی...!
برادر شما با استاد علم وصنعت کار میکنه از اونیکه پیش اون استاد تو خود علم و صنعت درس می خونه بالاتره؟؟
اونیکه زرنگ باشه موقعیتش تو دانشگاه علم و صنعت و صنعتی اصفهان بهتره یا علوم تحقیقات؟؟
:| :| :|

یه چیز دیگه هم که از علوم تفریحات یادم اومد!
اونجا یه رشته هایی میاره که مثلا کلا سه تا دانشگاه تو ایران دارن.وقتی یه رشته اینقدر جدیده،اونجا درس خوندن خیلی خوبه دیگه!هم استادش خفنه،هم رشته جدیده.به سرعت میشه جذب بازار کار شد

به نقل از Ali pasha :
شما جواب منو ندادی!!!
دارم میگم سطح بچه های اونجا مطمئنن از بچه های دانشگاههای تهران در رشته های یکسان پاسسن تره بعد شما میای بحث رو یک چیز دیگه میکنی...!
بله مسلما نسبت به دانشگاه های ملی تهران پایین تره ولی یکی دو رشته هستن که توی علوم تحقیقات از بعضی از دانشگاه های تهران مثل شاهد و اینا بالاتره
ما داریم نسبت به شهرستان های دیگه بحث میکنیم

به نقل از minaaaaa :
بله مسلما نسبت به دانشگاه های ملی تهران پایین تره ولی یکی دو رشته هستن که توی علوم تحقیقات از بعضی از دانشگاه های تهران مثل شاهد و اینا بالاتره
ما داریم نسبت به شهرستان های دیگه بحث میکنیم
من بحثم اینه که شما ها میگید از شریف بالاتره! من میگم مطمئنن نه!
منم موافقم از زاهدان و کرمان خیلی بهتره!

به نقل از Ali pasha :
شما جواب منو ندادی!!!
خیر جناب نتیجه گیری درست نیست!!!
ببین همه ی دانشگاه های آزاد خوب نیستند،ولی واحد های قوی هم داره
توی دوره کارشناسی بله،حرف شما کاملا متینه،دانشگاه های تهران و کلا کلان شهرها خیلی هم خوبه!! همینطور ارشد و دکترا.اما وقتی آدم مجبوره بره یه شهر کوچیکتر یه واحد آزاد مثل علوم تحقیقات بهتر ه!

به نقل از Ali pasha :
من بحثم اینه که شما ها میگید از شریف بالاتره! من میگم مطمئنن نه!
منم موافقم از زاهدان و کرمان خیلی بهتره!
از شریف بالاتر نیست،کی گفته آخه؟! :o هرکی گفته چرت گفته!!!

منم ک کلا درسای پیشو نخونده بودم
اون موقع هم ک تازه اولای تابستون بود هنوز پایه رو شرو نکرده بودم ;D
فیزیک-اتمی تهران مرکز قبول شدم
خوبه؟!
تابلو بود انتخاب اولمو -ک برق مخابرات تهران جنوب بود-قبول نمیشم
بازم شکر :))

Back
بالا