- نام مرکز سمپاد
- علامه طباطبایی
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- مدال المپیاد
- زیست
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی
روزای خوب نزدیکه :) :)
روزای خوب نزدیکه :) :)
اگه گاج سبز خونده باشی تو توضیحات این سوال نوشته تمییز مطابقت نمیکنه و اگر تمییزی علامت ة داشت مال خودش است نه بخاطر تطابقشبه نقل از target :سلام.
ی سوال عربی داشتم ممنون میشم جواب بدین:
آیا لازمه که تمیز با فعل جمله یا فاعلش مطابقت داشته باشه؟
عبارت مقابل مال خرداد ۹۰ هستش:طابت التلمیذه ....... (خلقاً - خلقةً)
جواب رو خلقاً نوشته.
خب الان چرا خلقةً نمیتونه جواب باشه؟با توجه به اینکه تلمیذة و طابت مونث اند...
به انجمن مشاوره و پشتیبانی کنکور 95 مراجعه کنیدبه نقل از adel.h :با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
گفتم با توجه به اینکه مدت کمی مونده تا تابستون و به قول دوستمون تا چند روز دیگه ما هم کنکوری میشیم که البته بعضیا خیلی وقته شدن
بیاین و بگین که برنامتون واسه تابستون چیه کدوم موسسه ها میخواین برین؟چه کتابایی و چه درسایی و از کدوم سال ها قصد دارین که بخونین؟
به هر حال بیاین بگین تا بقیه هم استفاه کنن اگه کتاب تست های اصلی ای که واسه هر درسی استفاده میکنین رو هم بگین که دیگه چه بهتر!!!
دوست عزیز یه لینکم میزدی تنگش بد نبود مرسیبه نقل از Amir HD :به انجمن مشاوره و پشتیبانی کنکور 95 مراجعه کنید
هنوز نهاییمامون تموم نشده چه خبره؟!!اول کارنامه نهایییتو بگیر بعدشم استراحت بعدش تصمیم گیریبه نقل از adel.h :با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
گفتم با توجه به اینکه مدت کمی مونده تا تابستون و به قول دوستمون تا چند روز دیگه ما هم کنکوری میشیم که البته بعضیا خیلی وقته شدن
بیاین و بگین که برنامتون واسه تابستون چیه کدوم موسسه ها میخواین برین؟چه کتابایی و چه درسایی و از کدوم سال ها قصد دارین که بخونین؟
به هر حال بیاین بگین تا بقیه هم استفاه کنن اگه کتاب تست های اصلی ای که واسه هر درسی استفاده میکنین رو هم بگین که دیگه چه بهتر!!!
به نقل از آیدا ツ :اهم اهم خب اولین پستم به عنوان یه دانش اموز سوم تجربی
دوستان کی شروع می کنین به خوندن؟ مدرسه هاتون کی شروع میشن؟ و خبری در مورد درس هایی که تابستون میدن بهتون دارین؟
میکرو گاج فک کنم بهترباشهبه نقل از havijbio :پیشنهادتون واسه فیزیک ۳ چیه خیلی سبز یا گاج پایه (