سوم دبیرستانی های تجربی

پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی

اگه 200 سال پیش به مردم میگفتی که قراره آدم بره روی کره ماه یا اینکه آدم میتونه چن ساعته از این سر دنیا بره اون سر دنیا.. همه فکر میکردن یا دیوونه ای یا اینکه عقلت تاب برداشته! چون فکر میکردن این کارا غیرممکنه! اما حالا چی ...این کارای به نظر غیر ممکن ممکن شده ...
پس شما هم شک نکنید برین سمت هدفی که بقیه فکر میکنن غیرممکنه! برین به طرف ایده آل هاتون ...
چون غیرممکنی وجود نداره! شما حتما میتونید! شما موفقید ! صد در صد!!
به امید دیدارتون تو کلاس پزشکی دانشگاه تهران! ( میخواستم اینو تو بانگام بذار نشد چون طولانی بود واسه همین گفتم اینجا بذارم.. ;))

حالا حتماً تو کلاس پزشکی نبودید هم ایرادی نیست ها. :-"
در هر حال ما تو کلاس بغلی هستیم،تو حیاط قرار ِدیدار بزارین بهتره.:د

کلا اگه دقت کرده باشین خیلی تو این تاپیک ایشون امید دادن :د
مرسی مرسی :د

سلام.
ی سوال عربی داشتم ممنون میشم جواب بدین:
آیا لازمه که تمیز با فعل جمله یا فاعلش مطابقت داشته باشه؟
عبارت مقابل مال خرداد ۹۰ هستش:طابت التلمیذه ....... (خلقاً - خلقةً)
جواب رو خلقاً نوشته.
خب الان چرا خلقةً نمیتونه جواب باشه؟با توجه به اینکه تلمیذة و طابت مونث اند...

به نقل از target :
سلام.
ی سوال عربی داشتم ممنون میشم جواب بدین:
آیا لازمه که تمیز با فعل جمله یا فاعلش مطابقت داشته باشه؟
عبارت مقابل مال خرداد ۹۰ هستش:طابت التلمیذه ....... (خلقاً - خلقةً)
جواب رو خلقاً نوشته.
خب الان چرا خلقةً نمیتونه جواب باشه؟با توجه به اینکه تلمیذة و طابت مونث اند...
اگه گاج سبز خونده باشی تو توضیحات این سوال نوشته تمییز مطابقت نمیکنه و اگر تمییزی علامت ة داشت مال خودش است نه بخاطر تطابقش

بچه های سوم تجربی حتما یه سر به سایت نشر دریافت بزنین (کلاس انلاین اینترنتی زمین دکتر چلاجور ) در ضمن در خواست بدین این کلاسهارو بیستر برگزار کنن چون کسانی که در دیگر شهرها هستن بتونن از استادهای خوب استفاده کنن تو سایت دریافت نظرات خودتون بنویسین

تا چند هفته دیگه ما هم کنکوری میشیم.... اصلا باورم نمیشه...... :D
تابستون سال کنکور و ..... :) :)

با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
گفتم با توجه به اینکه مدت کمی مونده تا تابستون و به قول دوستمون تا چند روز دیگه ما هم کنکوری میشیم که البته بعضیا خیلی وقته شدن :D
بیاین و بگین که برنامتون واسه تابستون چیه کدوم موسسه ها میخواین برین؟چه کتابایی و چه درسایی و از کدوم سال ها قصد دارین که بخونین؟
به هر حال بیاین بگین تا بقیه هم استفاه کنن اگه کتاب تست های اصلی ای که واسه هر درسی استفاده میکنین رو هم بگین که دیگه چه بهتر!!! ;)

به نقل از adel.h :
گفتم با توجه به اینکه مدت کمی مونده تا تابستون و به قول دوستمون تا چند روز دیگه ما هم کنکوری میشیم که البته بعضیا خیلی وقته شدن :D
بیاین و بگین که برنامتون واسه تابستون چیه کدوم موسسه ها میخواین برین؟چه کتابایی و چه درسایی و از کدوم سال ها قصد دارین که بخونین؟
به هر حال بیاین بگین تا بقیه هم استفاه کنن اگه کتاب تست های اصلی ای که واسه هر درسی استفاده میکنین رو هم بگین که دیگه چه بهتر!!! ;)
به انجمن مشاوره و پشتیبانی کنکور 95 مراجعه کنید

به نقل از Amir HD :
به انجمن مشاوره و پشتیبانی کنکور 95 مراجعه کنید
دوست عزیز یه لینکم میزدی تنگش بد نبود مرسی

به نقل از adel.h :
هنوز نهاییمامون تموم نشده چه خبره؟!!اول کارنامه نهایییتو بگیر بعدشم استراحت بعدش تصمیم گیری

سلام
منابع مناسب واسه دروس رو بگين

اهم اهم :-" خب اولین پستم به عنوان یه دانش اموز سوم تجربی ;;)
دوستان کی شروع می کنین به خوندن؟ مدرسه هاتون کی شروع میشن؟ و خبری در مورد درس هایی که تابستون میدن بهتون دارین؟

به نقل از آیدا ツ :
دوستان کی شروع می کنین به خوندن؟ مدرسه هاتون کی شروع میشن؟ و خبری در مورد درس هایی که تابستون میدن بهتون دارین؟

من بعداز ماه رمضون ایشالا (:|

مدرسه مون کلاس تابستونی نذاشته :-<

پیشنهادتون واسه فیزیک ۳ چیه خیلی سبز یا گاج پایه (:|

به نقل از havijbio :
پیشنهادتون واسه فیزیک ۳ چیه خیلی سبز یا گاج پایه (:|
میکرو گاج فک کنم بهترباشه
سال دوم که خوب بود

اهم اهم ، آخرین پستم به عنوان دانش آموز سوم تجربی ؛؛)

برای فیزیک پیشنهادم اینه خیلی سبز رو درطول سال کار کنید گاج رو تابستون پیش.خیلی سبز بیشتر روی مفهوم درس کار کرده که برای طول سال مناسب تره.البته دوتا کتاب داره فک کنم، من منظورم اونیه که روش گورخر داره:د

تاپیک نهایی قفل بود مجبور شدم اینجا پست بدم.
چند بار میشه اعتراض کرد؟ مدرسه ما که گف همون یه بار.حالا برای اعتراض دوباره باید بریم اداره ای چیزی؟ باید چیکار کنیم الان کجا بریم؟ باز میشه اعتراض کرد؟ میشه برگه رو دید؟ قانونش چجوریه خلاصه:د

پیشهادی در مورد زیست شناسی دارید ؟ شما چطوری مطالعه می کنید؟‌

Back
بالا