• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوم دبیرستانی های تجربی

پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی

اول اینکه سلام ..................

واسه کتاب تست زیست 3 نه گربه نه خ سبز هیچ کدوم خوف نیس تخته سیاه خوفه ............

واسه ریاضی هم گاج سفید و خ سبز عالیه البته جامع مهروماه هم خ خوبه ..............

من کلا دارم با کانون جلو میام و پیش خوان زیست و زبان 3 و کل دروس دومو برداشتم .

درمورد کتاب تست زیست : اتفاقا خ سبز و گربه تستای مفهومی وخوبی دارن ( تخته سیاهو نمیدونم )
----------
ریاضی خیلی سبزو ندیدم . سطح سوالاش بالاس عایا ؟

اره سصح سالا خ سبز بالاست .

خ سبز زیست پیش و دوم خوبه واسه سوم خوب نیس

سوم زیست چی خوبه؟؟

8000 تای گاج خوبه؟

من یه سوال واسم پیش اومده :
بچه ها شما به غیر از پیشخوانی کتابای سوم تست ــَم ازشون میزنین مگه که کتاب تست وا3 سوم میخواین ؟ :-s 8-|

من یکی از اقواممون تازه کنکور داده ، تعداد زیادی کتاباشو میخواستن ، میخواستم بدونم کار خوبی کردم 8000 تا رو برداشتم
یا باید خیلی سبز رو برمیداشت؟

به نقل از آلبرت :
من یکی از اقواممون تازه کنکور داده ، تعداد زیادی کتاباشو میخواستن ، میخواستم بدونم کار خوبی کردم 8000 تا رو برداشتم
یا باید خیلی سبز رو برمیداشت؟
هر دو با هم!

برای شیمی چه تستی خوبه؟ (به جز مبتکران)

منم هر کدوم ازبچهای فامیلون که کنکور دادن همه کتاباشونو برداشتم بنظرم برو همشو بگیرازش
اره منم قبول دارم
خیلی سبز و انرژی اتمی

-پست های متوالی شما ترکیب شد.
لطفا قوانین را رعایت کنین.

سلام..
من و یه 9 نفر از دوستام زیستو خصوصی گرفتیم دومو سومو باهم بمون درس میده...ولی من خودمم جدااز برنامه ی کلاسام شروع کردم زیست سومو میخونم مثلن تو کلاس الان داره فصل 5 سومو درس میده ولی من خودم ایمنیو خوندم میخام عصبو بخونم....توصیه میکنم زیست سومو ختما یه نگاهی بندازید قبل از شروع سال تحصیلی+زیست دومو شروع کنید کاملن مفهومی یه بار دیگه بخونید چون من که خودم تو طول سال همچین مفهومی نمیخوندم..ولی الان میخام زیست بخونم کتاب سومو پیش و دومو همزمان لو دستم میذارم ترکیباشونو باهم میخونم..خیلی روش خوبیه
+فیزیکم کلاسی رو گرفتیم ک دومو سومو با هم درس میده بهمون
+شیمیم حتما دومو یه بار دیگه کامل بخونید +سومم شروع کنید بخونید چیزی نداره من خیلی پشیمونم برا شیمی سوم کلاس گرفتم
+ریاضیم دومو بخونید+سومم اگه خاستید با برنامه قلمچی پیش برید
+دینیو ک اصن تصمیم ندارم بخونم...اما عربی میخوام از رو یه کتاب موضوعی بشینم کامل بخونم تو تابستون ینی دومو سوم+ادبیاتو زبانم بابرنامه ازمون
کتاب خوبم:برا زیست خیلی سبز حتما بگیرید +8000تست+نشرالگو (چاپ امساله مولفش اشکان هاشمی مولف تست قرمزه )
ریاضی:خیلی سبز+زرد مهروماه
فیزیک:پایه + الگو
شیمی:مبتکران+خیلی سبز
ادبیات قرابت:همایش

:) :) :) :) :)
بچه ها ازمون دیروزز ترازتون چندشد؟؟؟؟

Back
بالا