havijbio
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- :)
- شهر
- جنوبی ترین جا
پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی
سوال دوم: ببینید من گفتم که بهترین کار اینه که شما تعادل رو بین تستی و تشریحی برقرار کنید که این برای هر کس متفاوته! و هستن کسایی که تستی یاد می گیرن و بعد عید بیشتر روی تشریحی زوم می کنن و نهایی شون هم خوب می شه! در کل حرفم اینه که خودتون هدفی رو برای خودتون تعیین کنید این هدف می تونه یه معدل خوب در سال سوم باشه می تونه یه تراز خوب باشه یا هر دوش و متناسب به اون تلاش کنید! بله منم اینو قبول دارم که کسی که سوال بیشتری حل کنه(چه سوال تستی و چه تشریحی) قطعن معدل بیشتری داره ! بعضی درس ها تستی و تشریحیش یکیه که کارتون آسون تره!
در مورد سوال اول که چه مباحثی یه مقدار پیچیده هستن! خب این برای هر کس متفاوته! اما برای خودم : زیست:ژنتیک - ریاضی:مثلثات و کمی حد - شیمی:استوکیومتری و حفظ واکنش ها ! مشکل من توی شیمی این بود که بلد بودم سوال رو حل کنم اما واکنش رو بلد نبودم! این خیلی عذاب آور بود برام! فیزیک:به نظرم اصلن چیز سختی نداره! اما خب اگه کسی روی خازن و مقاومت داخل تابستون تسلط نسبی داشته باشه خیلی بهتره یاد می گیره اینا رو! از عمومی ها هم عربی دو درس اول رو یاد بگیرید معتل مبحث دیر پزی هست! اگه از الان نخونید شاید از آخرای آبان تازه بفهمید چجوریه! به علاوه اینکه اگه توی عربی ضعف پایه ای دارید برید الان که می شه بر طرف کنید! توی نهایی واقعن لازمه! زبان فارسی هم اگه تکواژ و واژه رو یاد بگیرید عالیه نیم نمره امتحان نهایی هم داره این مبحث!به نقل از پارادوکس :پیشنهادتون برای اون مباحثی از سوم ک گفتین ممکنه سخت باشه مطالعه چیه؟
اخه من اغلب بچه هارودیدم ک از بعدعید برای نهایی تشریحی میخونن و براحتی معدل نهایی بالایی هم میگیرن.
سوال دوم: ببینید من گفتم که بهترین کار اینه که شما تعادل رو بین تستی و تشریحی برقرار کنید که این برای هر کس متفاوته! و هستن کسایی که تستی یاد می گیرن و بعد عید بیشتر روی تشریحی زوم می کنن و نهایی شون هم خوب می شه! در کل حرفم اینه که خودتون هدفی رو برای خودتون تعیین کنید این هدف می تونه یه معدل خوب در سال سوم باشه می تونه یه تراز خوب باشه یا هر دوش و متناسب به اون تلاش کنید! بله منم اینو قبول دارم که کسی که سوال بیشتری حل کنه(چه سوال تستی و چه تشریحی) قطعن معدل بیشتری داره ! بعضی درس ها تستی و تشریحیش یکیه که کارتون آسون تره!