• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوم دبیرستانی های تجربی

پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی

به نقل از Parniyan_A :
جالبه.مثل اینکه بچه ها از8000گاج راضین ;D.ولی من اصلا خوشم نمی عاد از مدل سوالاش.از این سوالایی که تو کنکور یا غلم میدن مثلا6جمله میگن چن تا درسته ؟نداره. :-w

خ هیچ کتابی نداره

شما کتابیو میشناسین که داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته تو هر فصل یکی دو سوالو داره فک کنم

تا اونجایی ک معلم مون میگفت و من خبر دارم هنوز کتابی ک ب سبک کنکور امسال باشه تو بازار نیومده حتی قلم چی هم با این که آزموناشو ب سبک سوالای کنکور میده ولی کتاباش فک نمیکنم هیچ کدومش هنوز اونطوری شده باشن :-?در واقع تمام مولفا باید کتاباشون ویرایش کنن و تستاشو ب روز کنن ک هنوز نکردن این کارو :-L

به نقل از fatemeh-s :
تا اونجایی ک معلم مون میگفت و من خبر دارم هنوز کتابی ک ب سبک کنکور امسال باشه تو بازار نیومده حتی قلم چی هم با این که آزموناشو ب سبک سوالای کنکور میده ولی کتاباش فک نمیکنم هیچ کدومش هنوز اونطوری شده باشن :-?در واقع تمام مولفا باید کتاباشون ویرایش کنن و تستاشو ب روز کنن ک هنوز نکردن این کارو :-L
كتاب زيست جامع از سري كتاباي ميكرو گاج تا دو هفته ي ديگه چاپ ميشه و به گفته ي گاج سبك سوالاتش نزديك كنكوره و از اين سوالا كه ميگيد داره ;;)

آخه من كه رياضيم زيست به من چه؟ :-"

:)
به نقل از مُحَمَّد :
كتاب زيست جامع از سري كتاباي ميكرو گاج تا دو هفته ي ديگه چاپ ميشه و به گفته ي گاج سبك سوالاتش نزديك كنكوره و از اين سوالا كه ميگيد داره ;;)

آخه من كه رياضيم زيست به من چه؟ :-"
من شنیدم کتابای گاج درسنامه های خوبی داره و میشه بعنوان یه جزوه خوب ازش استفاده کرد
اما تستش مناسب نیست البته به نظر من کتابایی وجود نداره که سوالاش شبیه سوالای کنکور باشه... هر سال دید طراح
عوض میشه باید عمیق و مفهومی و ترکیبی و.. این درسو خوند :)

به نقل از Parniyan_A :
جالبه.مثل اینکه بچه ها از8000گاج راضین ;D.ولی من اصلا خوشم نمی عاد از مدل سوالاش.از این سوالایی که تو کنکور یا غلم میدن مثلا6جمله میگن چن تا درسته ؟نداره. :-w
منم از گاج 8000 زیاد خوشم نمیاد..تستای ترکیبی و مفهومیش خیلی سادن ...به نظر من از درسنامه ی هیچ کتابی نباید به عنوان جزوه استفاده بشه...ولی با این حال درسنامه های گاج از خ سبز بهتره..ولی تستای خ سبز خیلی عالین به نظرم

درصدای آزمون امروز
ریاضی:70% ;)
شیمی:80% B-)
زیست:50% :o
فیزیک:75% ^-^
عمومیا که اصلا قابل عرض نیست X_X
فقط در همین حد بگم که تراز عمومیام 5900 شد :-[ 8-}
تراز کل 6800 :-"

به نقل از khadijeh1998 :
درصدای آزمون امروز
ریاضی:70% ;)
شیمی:80% B-)
زیست:50% :o
فیزیک:75% ^-^
عمومیا که اصلا قابل عرض نیست X_X
فقط در همین حد بگم که تراز عمومیام 5900 شد :-[ 8-}
تراز کل 6800 :-"
ع؟ تقریبا مث من بودی
ریاضی85
زیست 73
فیزیک48
شیمی 52
ادبیات68
عربی62
این دوتا رم روم نمیشه بگم
تراز کلم 6858
عمومی5964
اختصاصی7110

ایشالا آزمون بعدی بهتر از این میشه ;)
خب حالا هرکی دوست داره بیاد از برنامه هاش و مشکلات درسیش و اهدافش صحبت کنه :)
بقیه هم بیکار نباشن و نظر بدن لطفا ;D

عاغا من با دینی ب شدت مشکل دارم ؟ :-" چیکار کنم تا دینی ـمو خوب بزنم ؟

به نقل از جــــــــــــلاد لـــــاغر :> :
عاغا من با دینی ب شدت مشکل دارم ؟ :-" چیکار کنم تا دینی ـمو خوب بزنم ؟
gaje noqrei moshkeleto hal mikone

Back
بالا