- شروع کننده موضوع
e.n
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- میاندوآب
- مدال المپیاد
- دو روز مونده به مرحله اول یکم خوندم!!!برا شیمی!
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- داروسازی
خب میخوام یه انتقادی بکنم از انجمن پشتیبانی! نمیدونم متوجه شدین یا نه ! اینجا خیلی سوت وکور شده. به جز 5-4 تا از پشتیبانا خیلی از پشتیبان ها دیگه نمیان اینجا !! کنکوری ها رو هم که چه عرض کنم.یکی دو نفر بیشتر نیستن . راستش اینجا اونطور نبود که من انتظار داشتم.ما اینجا خودمون پست میذاریم خودمون هم جواب میدیم . این همه زحمت میکشیم وقت میذاریم تایپ میکنیم . برای کی؟؟ میدونید چیه ؟ به نظر من یه کنکوری اگه کنکوری باشه خودش باید بیاد پیگیر بشه . تاپیک پیشنهاد بده . نه این که ما بیایم بهشون بگیم . پارسال ما تو شهرمون یه وبلاگ واسه کنکوری ها داشتیم . چقدر بازدید کننده داشت ! چقدر سوال میپرسیدن از مدیر وبلاگ.من با اطمینان میگم که اگه راهنمایی های ایشون نبود من رتبه 10000 هم نمیاوردم ! الان تو سمپادیا این همه رتبه های خوب دارن مشاوره میدن . کیه که داره به این حرفا گوش میده ؟؟ فردا پس فردا نتایج میاد ما هم ازینجا میریم . کاش یکی قدر این حرفارو میدونست. کنکوری ها یا پشتیبان ها تو انجمن های دیگه فعال تر هستن !!
کلا ماها هی عادتی داریم وقتی یه جایی تاپیک جنجالی میبینیم زود میریم سر گوشی آب بدیم ببینیم چه خبره !!! پست بومی گزینی یادتونه؟تو 2 ساعت 100 تا نظر میذاشتین چون داشتین بحث میکردین سر دهاتی بودن و ... .بحث خوش میگذشت دیگه !! الان چون اینجا همچین تاپیکی نیس همه گذاشتن رفتن انجمن های دیگه.
امیدوارم همه موفق باشید.
کلا ماها هی عادتی داریم وقتی یه جایی تاپیک جنجالی میبینیم زود میریم سر گوشی آب بدیم ببینیم چه خبره !!! پست بومی گزینی یادتونه؟تو 2 ساعت 100 تا نظر میذاشتین چون داشتین بحث میکردین سر دهاتی بودن و ... .بحث خوش میگذشت دیگه !! الان چون اینجا همچین تاپیکی نیس همه گذاشتن رفتن انجمن های دیگه.
امیدوارم همه موفق باشید.