شنا خیلی دوست دارم! همچنین دوچرخه سواری!
شـــــــــــطرنجم خیلی خوب بود (الان 1 سالی میشه بازی نکردم!) از 7 سالگی مدال زیاد آوردم!
بسکت هم خوبه! دارم شروع به یادگیری بدمینتون میکنم.
من عاشق فوتبالم ولي واليبال بازي ميكنم خيلي حرفه أي دنبال ميكنم فوتبال رو به اين دليل دوست دارم كه هيجانش زياده و انرژي زيادي به ادم ميده ولي بخاطر أستيل بدني م واليبال بازي ميكنم :)
تمام عشقم والیباله حتی یه لحظه ام از فکرش نمیام بیرون
اما می خوام به دوستانی که چند تا رشته ورزشی رو دنبال می کنن یه نصیحتی بکنم:
این که من خودم 7،8 تا ورزشو کار کردم اما الان پشیمونمکه چرا یکیشو دنبال نکردم...اگه از همون اول دنبال یکیشو می گرفتم هم الان به یه جایی رسیده بودم هم این که یه بدن درست حسابی داشتم...البته اینو از خودم نمیگما شما از هر اهل ورزشی بپرسین همینو بهتون میگه
به هر حال اگه به 10 سال قبل که ورزشم شروع کردم برگردم میرم والیبالو به هیچ چیز دگ ای هم فک نمیکنم...
اصولا اگه کسی تو کاری مهارت داشته باشه ازش خوشش میاد
میشه با دوچرخه تو خیابون و بیشتر جاها رفت
و این که از بیشتر وسایل (اسکیت و...) سریعتره
و حس باکلاس بودن بهم میده! :-p
از موتور سواری هم خوشم میاد
.
هیچ ورزشی به جذابیت والیبال برای من نیست واقعا عالیه! تحرک و تمرکز و قدرت و سرعت ...
(با اون نکته ای که زیر نظرسنجی نوشته شده بود ترسیدم خداییش!! چشم!)
شتا چون خیلی لذت داره
حس میکنم همه سلولای بدنم عوض شدن
خیلی باحاله کلن
بعد استخر همیشه خواب خیلی خوبه اساسن
ولی خب فوتبال از همه ورزشا تماشا کردنش بیشت هیجان داره
بعدش والیبال
بسکتبال و فوتبال،شنا هم خوبه ولی حوصله خشک کردن مو هامو ندارم،ای دیدن ورزش هایی مثل والیبال که خیلی هیجان داره فوتبال ایران و آرژانتینم که کلش استرس بود،برا بازی کردن
خب نمیدونم دقیقن چرا , دلایل زیادی داره . از بچگی دوچرخه سواری میکردم . چهار سالم بود کمک چرخاشو برداشتم رو دو چرخ یاد گرفتم . یعنی 14 ساله کار میکنم
خاطره هم زیاد دارم زیاد با دوستام میرفتیم دور دور
کلن عصبانیتو ناراحتیمو کم میکنه وقتی تند تند رکاب بزنم تند برم (:
ورزشای سرعتی دوست دارم . مثل دوچرخه اسب موتور ولی فقط تونستم دوچرخه یاد بگیرم فلن موتور هم دو هفته دیگه قراره یاد بگیرم :- ایکس