پژواک کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2013/4/11 #71 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما من عااااااشق هندبالم!!!!
fitmal کاربر فوقحرفهای ارسالها 812 امتیاز 3,334 نام مرکز سمپاد farzanegan 2 شهر کرمان (1 ر) - تهران (بقیه) مدال المپیاد یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-" 2013/4/11 #72 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما فقط فوووووووتبال +والیبال
melika74 کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 256 امتیاز 1,823 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه2 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه SBUK@ رشته دانشگاه Software Engineering 2013/4/14 #73 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما عشقم کاراته دلم ماسه باشگاه1ذره شده
رهاـbehemoth کاربر نیمهحرفهای ارسالها 271 امتیاز 703 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک تهران شهر تهران مدال المپیاد زیست 2013/4/18 #74 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما کنگ فو!!!! به خصوص سبک افعی. دلم براش تنگ شده....... پارکور رو هم خیلی دوست دارم یادبگیرم!(می ذارن دخترا پارکور یاد بگیرن؟ ) تنیس و شنا رو هم دوست دارم. تیراندازی هم که رو سر ما جا داره.
پاسخ : ورزش مورد علاقه شما کنگ فو!!!! به خصوص سبک افعی. دلم براش تنگ شده....... پارکور رو هم خیلی دوست دارم یادبگیرم!(می ذارن دخترا پارکور یاد بگیرن؟ ) تنیس و شنا رو هم دوست دارم. تیراندازی هم که رو سر ما جا داره.
morva کاربر فوقفعال ارسالها 100 امتیاز 859 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرکرد مدال المپیاد تمام شد... 2013/4/18 #75 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما من خودم بوکس کار میکنم عاشق رشتمم چون اعصاب خوردیامو باش فراموش میکنم... و این که قوی ترم میکنه
پاسخ : ورزش مورد علاقه شما من خودم بوکس کار میکنم عاشق رشتمم چون اعصاب خوردیامو باش فراموش میکنم... و این که قوی ترم میکنه
farshad5346 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 665 امتیاز 1,666 نام مرکز سمپاد سمپااااد شهر تهران سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی..تخصص رادیولوژی .فوق تخصص رادیولوژی مداخله ای 2013/4/18 #76 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما فقط و فقط کشتی کج...........just wrestling----------wwe
بهار1998 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 182 امتیاز 224 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر برازجان...استان بوشهر... مدال المپیاد ایشالابعدها.. 2013/5/14 #77 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما من یکی که کلابه ورزش علاقه دارم اکثره ورزشاروهم بازی کردم ولی ازهمه بیشترعاااشق والیبالم
پاسخ : ورزش مورد علاقه شما من یکی که کلابه ورزش علاقه دارم اکثره ورزشاروهم بازی کردم ولی ازهمه بیشترعاااشق والیبالم
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/5/14 #78 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما من بشخصه عاشق فوتبـــــــال ، فوتســــــال و بسکتبالـــــم آها شطرنجم میـــدوستم
پاسخ : ورزش مورد علاقه شما من بشخصه عاشق فوتبـــــــال ، فوتســــــال و بسکتبالـــــم آها شطرنجم میـــدوستم
anneshirly_ba boshra ارسالها 364 امتیاز 1,577 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر برازجان-گناوه سال فارغ التحصیلی 95 2013/5/14 #79 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما من اسکیت-بدمینتون-تنیس و فوتبال دوس دارم
ftnt کاربر حرفهای ارسالها 383 امتیاز 3,707 شهر مشهد 2013/5/14 #80 پاسخ : ورزش مورد علاقه شما شنا... شطرنج... سوارکاری، ولی هیچی نمیدونم ازش! فقط به خاطرِ شدتِ علاقه به اسب دوس دارم!
پاسخ : ورزش مورد علاقه شما شنا... شطرنج... سوارکاری، ولی هیچی نمیدونم ازش! فقط به خاطرِ شدتِ علاقه به اسب دوس دارم!