• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

مال ما که کت شلواره همه هم اعصابشون خورده ازش بغران اخه این چه کاریه با بربچ سمپاط میکنن.

به نقل از zyxel :
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای عاشق فرممونم اینقدر خوشترکیب وخوشگله که من کلاس زبان میپوشم هیچکی نمیفهمه فرممه
حالا فرم شما خوبه ولي خوب نه در اين حد ديگه! ;D
ولي بازم نسبت به مدرسه هاي ديگه خوبه!

قفلش میکنم تا به خودتون زحمت بدین برین صفحه ی قبل ُ بخونید بفهمید منظور ُ موضوع تاپیک چیه که اینقد اسپم ندین :-"
مرسی البتّه .

×تاپیک باز میشه،بشرط خوندن پست ِ مذکور و بحث ِ مفید و جهت دار!

"متـــفاوت باشیم"

سـ ـلـآمـْ ;D

نـ ـمآزُ روزه هـ ـاتون قـ ـبول ;D{تـ و پـرانتز درج شد:من روزه نگــرفتم به دلایلی خاص} :-"

خــ ـوب بریم سر بحث اصلی ینی موضوع تـایپـ ـیکمان:

مـا سمپادیا با طرز درس خوندمون و با کتابامون یا شایدم با چهرمون متفاوت هستیم ولی ما بچه مدرسه ایا :خــوب نظرتون راجب به تغییر فرم

مدارس سمپاد و فرمی متفاوت با بقیه مدارس چیه؟ ;D

پاسخ : "متـــفاوت باشیم"

راستش همین که بچه های سایر مدارس میفهمن ما سمپادی هستیم ازمون فرار میکنن :(چه برسه با اینکه فرممون رو هم عوض کنن دیگه فکر کنم توی خیابون که رد میشیم خیابون خلوت شه :(

پاسخ : "متـــفاوت باشیم"

خیلی خوبه.
امسال ما یه مانتوهای زشتی داریم که فکر کنم این طوری همه ازمون فرار کنن.
برای دبیرستانی های مدرسه ی ما روی استین هاشون ارم سمپاد بود اما برای ما خیلی عادی و خیلی زشت بود....

لباس ما نمونه ي بارز گونيه البته ارم سمپاد داره :x

برای ما آرم سمپاد نداره و مثل مانتوی بقیه ی مدارسه!

این قدر بلنده که نگو!

و این قدر گشاده که تو هر مانتو حداقل دو نفر جا میشه!!! =))

خب یه علت لباس فرم هماهنگی ، که نمیشه گفت بده !
ولی اینکه به یسری اشکال مختلف که گاهی با نام گونی به کار میره واقعا خوب نیست!

یه دلیل اینکه که حتی نمیان رنگ و اعلام کنن و هر کی هر چی خواست بگیره خب مسلما اینطور یکی میره کوتاه کوتاه و تنگ تنگ میگیره که تو مدرسه ظاهر خوبی نداره ! مانتو باید اندازه باشه نه خیلی تنگ نه خیلی گشااد...

به نقل از F@|-|!mEh :
خب یه علت لباس فرم هماهنگی ، که نمیشه گفت بده !
ولی اینکه به یسری اشکال مختلف که گاهی با نام گونی به کار میره واقعا خوب نیست!

یه دلیل اینکه که حتی نمیان رنگ و اعلام کنن و هر کی هر چی خواست بگیره خب مسلما اینطور یکی میره کوتاه کوتاه و تنگ تنگ میگیره که تو مدرسه ظاهر خوبی نداره ! مانتو باید اندازه باشه نه خیلی تنگ نه خیلی گشااد...
البته باهات کاملا موافقم!

ولی نه به این صورت که ده تا لباس کلفت کاموایی زیرش بپوشی و همچنان واست گشاد باشه!

هر چیزی میانه ش خوبه :>

Back
بالا