• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

ما راهنمايي فقط سال سوم فرم داشتين آخ كه چقدر مسخره بود شلوار خاكستري ،پيراهن آبي و كت سورمه اي
تصور كنين
:-& :-& :-& :-&

مال ما تا سه سال پیش یه چیز دگمه دار سبز مثه سایر مدارس بود تا اینکه شهید سلطانی ها (سمپاد پسرانه )شعر باغ خیار و خوندند ما هم گیر دادیم که عوضش کنند و بکنندش سارافون خلاصه چون ما دبیرستانی بودیم مجوز سارافون نمی دادند ولی بالاخره گرفتبتم و واسه همین هر کی هر چی بخواد زیر سارافونش می پوشه رنگش طوسیه مال اغلب تنگه ولی جنسش مزخرفه بعد ما بقیه ی مدارس تقلید کار هم رفتند مجوز بگیرند که بهشون ندادند ولی از لج ما رفتند شبیه سارافون (استین به مانتو وصله ولی از جنس متفاوته ) و دقیقا هم رنگ ما زدند
حالا دیگه روپوش هامون زیاد متفاوت نیست :((

• لایک
امتیازات: R.m.a

خوب حالا که بعضی از پسرا نظر دادن من هم میدم پایه ی پنجم از خصیصی مدیرمون باید خودمون میرفتیم لباس آبی کم رنگ میگرفتیم حالا هم داخل شهید دستغیب اصلا یونیفرم نداریم

فرم دبيرستان ما مانتو و شلوار سرمه اي(مدل دلخواه) و مقنعه ي سرمه اي يا مشكيه

فك كنم مال امسال ما سرمه اي باشه با مقنعه مشكي فقط بديش اينه كه جلو بسته س عين كيسه :-&

ما مدیرمون خیلی رو مده!! فرممون کله غازیه!!!

فرم ما برای راهنمایی یه گونی زیبا جادار مطمئن ! ;D که توی لباس من سه تا از من جا می شه شلوارا که تا زیر کفشامونه به رنگ سرمه ی مایل به سیاه که می گن حتما باید جلو بسته باشه واصرارم دارن ولی توی دبیرستان همین با رنگ تیره ترکه اصرار دارن حتما باید جلو باز باشه من نمی دونم چه حکمتیه وارد دبیرستان شدن که از جلو بسته به جلو باز تغییر می کنه مقنعه هم برای راهنمایی هر رنگی دلت خاست برای دبیرستانم سرمه ای ;D

ما سورمه ای هستیم با هد!
اونایی که می گن جلو بسته بده اتفاقا کلی با کلاس تره! ما انقدر التماس کردیم ولی گوش نکردن...

واسه ما لژ خانوادگیه رسما
یکی بگیریم چند نفری توش جا میشن
ابی نفتی با مقنعه های مشکی یا سرمه ای
واسه راهنمایی های بیچاره مون که افتضاحه
÷ارسال اجری بود!!! با خط های قهوه ای!!!!!!!!!!!!!!!

ما مانتوهای صورتی سر آستین ها هم پارچه چهارخونه سفید و صورتی لبه مقنعه ها هم تو دوخته شده.
همه انقد بانمک می شیم واقعاً فرممون قشنگه!!1

Back
بالا