• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

انصافا،اونایی که زمانی مجبور بودن هد بزنن بگن،با هد بند سردرد نمیگرفتن؟من خودم به شخصه اون موقع که واسه مبارزه با مقنعه چانه دار تو راهنماییمون(چقدرهم که این مبارزه فایده داشت!)هدبند میزدم سرکلاس هیچی از درس نمیفهمیدم.
خیلی نامردیه این هدبند.

به نقل از fatemeh z...i :
انصافا،اونایی که زمانی مجبور بودن هد بزنن بگن،با هد بند سردرد نمیگرفتن؟من خودم به شخصه اون موقع که واسه مبارزه با مقنعه چانه دار تو راهنماییمون(چقدرهم که این مبارزه فایده داشت!)هدبند میزدم سرکلاس هیچی از درس نمیفهمیدم.
خیلی نامردیه این هدبند.
خیلی هم فجیع نیست ها :دی !
فقط اگر آدم عینکی باشه دچار یک مشکل بزرگ می شه !
اگر دسته ی عینک رو بذاره زیر هد بند ، خیلی دردناکه !
اگر بذاره روی هدبند ، عینک سقوط می کنه می افته !
;D

• لایک
امتیازات: sigma

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
خیلی هم فجیع نیست ها :دی !
فقط اگر آدم عینکی باشه دچار یک مشکل بزرگ می شه !
اگر دسته ی عینک رو بذاره زیر هد بند ، خیلی دردناکه !
اگر بذاره روی هدبند ، عینک سقوط می کنه می افته !
;D
چرا، خیلی فجیعه! روی هدبند که خب نمیشه، همین جوریش عینکم می خواد بیفته! زیر هم که مجبور بودیم واسه کارگاه بزنم، هم دردناک بود، هم هی کج می شد و هم می رفت تو چشمم و همش لک می شد!! :( حالا باز پارچه ای بهتره، اون کشیا که خیلی بدترن!
کلا خیلی چیز بدیه! :دی

مانتو و شلوار سورمه اي مقنعه مشكي

مال ما مانتوی نوک مدادیی تیررره و مقنعه ی مشکی
مدل مانتو هم فرقی نداره

ما که تا اومدیم دبیرستان می خوان از کناره شهید بهشتی برمون دارن ... البته کاره خوبیه چون یه هنرستان و 1 دبیرستان پسرانه دیگه هم میان همش میشه پسر ..بده ... منحرف میشیم ... رها مدرسه جدید رو دیدی ؟
خب امسال مانتو ما فکر کنم خاکستره رنگش و مقنعه اش هم پر رنگ تره سیاهه تقریبا ... بهتر از سال سوم راهنمایی بود .. مانتو هامون .. استیناس یه رنگ ... یقه اش یه رنگ .. خودش یه رنگ ..اصلا رنگین کمان شده بود (خیاط بعضی از مانتو ها رو گند زده بود بهشون ) من همش سوشرت می پوشیدم چه تو گرما چه سرما از دست اون مانتو هه !!

خوش به حالتون بابا شما چقدر بیخودی آزادین!هرچی خواستین میپوشین؟!ظلمه به جونه خودشون!
ما سر تا پا سورمه ای.البته به نظرم یونیفرم اگه قشنگ باشه جالبه

مال ما شکلاتیه ولی خداییش هم رنگش قشنگه هم اینکه شبیه گونی نیست یعنی جلوش دکمه داره ..... مقنعه مون هم مشکیه

به ما گفتن هر چی می خواهید بپوشید. فقط خیلی ضایه (همون ضایع) نباشه. به عبارت دیگر رسمی.

پارسال که ماسوم راهنمایی بودیم مقنعه چانه دار اجباری بود(خودشون اون اول بهمون پفی دادن ها)مدرسه برامون چانه دار تهیه کرده بود.اون روز صبح که رفتم بگیرمو یادمه.یه مقنعه ی چروک بهم دادن که تنگ هم بود.به ناظممون گفتم میشه اینو ببرم خونه اتو کنم از فردا بپوشم؟گفت نه نمیشه همین الان بپوش اصلا مگه چشه؟خلاصه اینکه اگه من یه روز دیرتر مقنعه چانه دار سرم میکردم اسلام نه تنها به خطر می افتاد،که به نابودی کشیده میشد.
تو مدرسه ی شماها (دخترانه ها)هیچ کدوم مقنعه چانه دار اجباری نبود؟

Back
بالا