نسخه نهایی (بیلد ۹۱۰۰) از ۱۳-۱۴ مرداد لو رفته بود! خود مایکروسافت هم از ۲۵ مرداد نسخه نهایی رو تو MSDN ( شبکه توسعه دهندگان مایکروسافت) واسه دانلود گذاشته بود. تنها اتفاق خاصی که امروز افتاد این بود که امکان خرید لایسنس رسمی ویندوز ۸ فراهم شد که این هم واسه ما ایرانی ها فایده خاصی نداره.به نقل از Lily Delicated :فک کنم نسخه رسمی ویندوز8 امروز توسط ماکروسافت عرضه میشه و نسخه هایی که تا الان بودن همه آزمایشی بودن
البته این موضوع طبیعیه که نیان بعد از اینهمه تغییر!دقیقا مثه موقعی که کنونیکال یونیتی رو برای اوبونتو داد نصفه یوزرا ریختن تو مینت از تغییر محیط!حالا اونا همه با لینوکس کار می کردن حداقل یه کاربر نیمه حرفه ای هستن که با کاربرای عادی ویندوز نمیشه مقایسه کرد.به نقل از جواد ب. :یه نمودار از نت اپلیکیشن ببینید:
آمار سیستم های که توی ۲ ماه اول انتشار ویندوز ۸ اون رو نصب کردن و به اینترنت وصل شدن حتی از ویندوز ویستا هم کمتر بوده! ۱.۶٪ !! واقعا می خواین خرابی وضع رو باور کنین؟ اطلاعات گروه ان دی پی هم می گه که در طول چهار هفته بعد از ارائه ویندوز ۸، فروش پی سی های ویندوزی نسبت به سال گذشته در همین دوره ۲۱٪ کمتر بوده.
گفته بودم که مایکروسافت با این رویکرد خودش رو بدبخت میکنه
اگ کرک کردی یا اینکه ویندوزت کرک شده اس، مطمئنی اون کرکی که باهاش ویندوز رو کرک کردی درست بوده؟ چون کرک کردن 8.1 یکم مشکل سازه! بهتره به جای کرک از TAP استفاده شه واس ویندوزای غیر اورجینال!به نقل از ایلیا :والا فک کنم یه باگ خیلی بزرگ داره
توی محیط مترو روی هر آیکنی که کلیک میکنم ارور میده میگه رزولیشن صفحرو چنج کن.روزلیشون رو تغیر دادم ولی درس نشد