والا بدی بزرگش اینه که خیلی این 8.1 تیزهوش شده لامصب D: اصن نمیشه به این راحتی ها سرش کلاه گذاشت! من الان activation ویندوزم باطل شده دارم کچل میشم! اصن نمیشه به این راحتی ها زیرآبی رفت! بابا مایکروسافت چرا فکر ماها رو نمی کنه؟ [-(به نقل از King NΩthing :تنها مشکلی که من با ۸.۱ دارم اینه که نمیشه توش برنامههای استور رو با روش قدیمی کرک کرد. [اصلاْ روشی براش وجود نداره]
به نقل از areh :عایا اینجا کسی هست کمکم کنه ؟ من با ویندوز ۸ یه مشکلی دارم
من ویندوز ۸ رو ریختم ولی xp رو باک نکردم
سیستم رو ک روشن میکنم موقع بوت شدن می خام برم توی xp ولی نمیشه ! خودش میره توی ۸
میدونید چی شده ؟ چند وقت قبل ک یه سیستم عامل دیگه ریختم از توی xp مدت زمان صبر کردن برای انتخاب os رو کم کردم و گذاشتم رو صفر !!!
حالا از توی ویندوز ۸ نمیدونم چ جوری باید اون زمان رو زیاد کنم هر کی میدونه راهنماییم کنه لطفا !
تو xp یه کار مهم دارم ! : (((((((((
این کرک مث همون کرک قبلی خودمه! اینا یه مدت اعتبار دارن بعد expire میشن و به قول معروف تو می مونی و حوضت! بعدشم که کرکو پاک می کنی دیگه نمی تونی ویندوزو کرک کنی و مجبور میشی دوباره ویندوز بریزی! من الان همین کارو کردم و فعلا هم ویندوزم رو اصلا فعال نکردم هنوز!به نقل از عِرفان :
منم با همینی که شما دادی کرک کردم الآنم باطل شده، مجبور شدم دوباره 8.1 بریزم!!!!به نقل از عِرفان :من با همین کرک کردم.
لایسنس ویندوزم دائمی هست الان. :د
درایورش رو از اینجا دانلود و نصب کنید.من عاشق ویندوز 8 هستم حدود 1 ماه باهاش به راحتی کار کردم
به دلیل نشناختن چاپگرم Samsung ML-1640 Series عوضش کردم(7نصب کردم)
راهی هست تو 8 که این نوع چاپگرارو بشناسه؟
با نرم افزارهای فیـلترشکن.چگونه با وجود تحریم ایران و ... از اپ استور استفاده کنم؟؟
به نقل از ^◡^ :8 رو نمیشناسه این درایور
اول اينكه برنامه ي پارتيشن بندي هست ميتوني نصب كني و كارت رو انجام بدي و علاوه بر اون خود ويندوز هم يه برنامه داره خودشبه نقل از فندق ؛؛) :دو تا سوال!
اول این که چه جوری میشه توی ویندوز 8 بدون این که ویندوز رو دوباره نصب کنم و فایل آم هم از بین نرن، درایو سی م رو قطعه قطعه کنم؟ [ پارتیشن بندی کنم در اصل. ]
دوم این که ویندوز ِ 8 م رو چه جوری به 8.1 ارتقا بدم که فایلام چیزی شون نشه؟ از همون اپ استور ِ ویندوز آپدیت ش کنم درست میشه؟
مچکر.