• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بزرگترین اشتباهی که در قبال دوستت كردي؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lady star
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بزرگترین اشتباهی که در قبال دوستت كردي؟

اینکه گذاشتم تنهام بزاره و بره :-< :-<

من خیلی زبون ِ تلخی دارم ... و خودم این رو پذیرفتم و درصدد حلش هستم ...ولی حقیقتا وقتی کسی باهام خوب باشه باهاش خوب برخورد می کنم ... ولی از اونجایی که آدمی نیستم که به کسی سواری بدم اصولا با کسایی که دنبال ِ مرید می گردن به مشکل برمیخورم .. یکی بود که دوستمم نبود ... ولی باهم می گشتیم ... اون به جای دوست دنبال ِ یه مرید و برده ی حلقه به گوش می گشت ... منم اونقد در مقابلش ایستادگی ( بابا ایستادگی ;D) کردم که واقعا طرف گرخید ... حقش بود البته ... ولی الآن می فهمم که نباید اونقدر سعی می کردم یه سری چیزایی رو که از کودکیش بهش خوروندن ( مثلا تو از همه بهتری ، هیچ کس نباید از تو بهتر باشه ، تو همیشه باید رئیس باشی ، عقیده تو از همه برتره و ... ) رو از ذهنش پاک می کردم ... آخه اصن پتانسیل ِ دریافت ِ حرفامو نداشت ... همیشه هم با کسایی دوست میشه که خیلی آدمای ضعیف و متکی به دیگرانی هستن ... ولی کلا نباید اونقدر بهش فشار میاوردم .. امیدوارم خودش آدم شه تا دیگه به مشکل برنخوره ...

اینکه بهش گفتم "دوستت دارم" :-<

تنهاش گذاشتم ولی به نعفش بود :)

رازهاتو باید پیش خودت نگه داری...حتی ب بهترین دوستات هم نباید بگی...!

مزاحمشون بودم... ولی هیچ وقت به خودم اجازه ندادم فک کنم مزاحمشونم... :-< :-/
فک می کردم دوستای واقعیمن اما اشتباه می کردم :((

اينكه تو كاري كه به من مربوط نبود و يه جورايي مربوط به زندگي شخصي و آيندش بود، دخالت كردم. خيلي پشيمونم! سعي مي كنم ديگه كاري به كارش نداشته باشم! :|

می تونستم کمکش کنم ولی خودمو کشیدم کنار :| [-(

هیچی پنجم بودم دوست صمیمیم رفت با یکی دیگه صمیمی شد با من کمتر شد صمیمیتش منم رفتم دو بهم زنی کردم بینشون حالشو گرفتم بعد که دوستیشو با اون دختره به هم زدم خودم رفتم صمیمی شدم با دختره تا بسوزه :-$
اون موقع به نظرم کاملاااا کارم درست بوده اما الآن میبینم کارم تا حدودی نامردی بوده،بیچاره خیلی تنها شد...

خیلی خلاصه بگم:
بهش اعتماد کردم!!!!!!!!!!!که ای کاش نمیکردم....

Back
بالا