بزرگترین اشتباهی که در قبال دوستت كردي؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lady star
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بزرگترین اشتباهی که در قبال دوستت كردي؟

مثل خواهر بودیم اما اعتماد بیش اندازه باعث شد وقتی رفتم دم در خونشون.... اما حالا هم دارم همین اشتباهو میکنم :(
ولی سعی میکنم دیگه چیزی بهش نگم تا قبلیا رو فراموش کنه چون ایزایمر داره :)
ادم قبلش به ایندش فکر نمی کنه بعدش به گذشتش فکر میکنه :(( :(

نمیدونم چرا زندگیم یه طوری بوده که دوستام خیییلی زیادن خیلی اینم لطف خداس!
دوستای صمیمیمو خیلی دوست دارمو هیچ وقت ناراحتشون نکردم خدا روشکر ولی به خاطر این ملاحظه کاری تو راهنمائی از چندتاشون که جنبه ی خوبیا رو نداشتن ضربه خوردم اصن انگاار نه انگار 2 و نیم سال دوستای خیییلی نزدیک بودیم جواب یه اس هم نمیده شاید فک میکنه من که خیلی دوسش دارم پس ازش ناراحت نمیشم... گرچه دیگه اصن مهم نی:) ولییی الاااان عاشق دوستائیم هستم که قدر میدونن و ارزششو دارن :)یاد گرفتم که هر کسی ارزش دوست داشتن نداره :>

بزرگترین اشتباه من در قبال دوستم این بودکه بهش گیردادم که وزنش کم شده اماوقتی رفتیم وزنش کردیم دیدیم680گرم اضافه شده :o ;))

بزرگترین اشتباه من درمقابل دوستم این بود که اصن انتخابش کردم !

بزرگترين اشتباه من در قبال دوستم اين بود كه خيلي بهش محبت كردم :-" :-" :-"

ی بار دوستم کار خیلی خیلی خیلی خیلی بدی انجام داد....... منم زدم تو گوشش...... واقعا هنوزم روم نمیشه تو صورتش نگا کنم آخه تا 2 هفته گوشش ویز ویز میکرد.....

بـزرگتـریـن اشـتباه ... : - ؟
فـکر کنـم ایـن بـود که از روی همـه چی سـریع رد می شـدم ؛
مثـلا سـر هر کـار اشـتباهی که می کـردن ، سـریع می گفتـم اشـکالی نـداره و رد می شـدم .
در صـورتی که طـرف ـم خیـلی راحـت می تونسـت قانـع ـم کنـه و همـه چی درس شـه . : - ؟؟
نه اینـکه بـمونـن و رو هـم جـمع شـن همشـون ...

این که باهاش دوست شدم :|

من تا به حال دوست صميمي اي نداشتم...
ولي يه بار يكي از دوست معموليم كه تقريبا باهم دوست شده بوديم...عاشق يكي شد....منم از آدم هاي عاشق بدم ميومد و به عشقش توهين كردم....
الان ميفهمم چه اشتباهي كردم....

اینکه گذاشتم تنهام بزاره و بره :-< :-<

من خیلی زبون ِ تلخی دارم ... و خودم این رو پذیرفتم و درصدد حلش هستم ...ولی حقیقتا وقتی کسی باهام خوب باشه باهاش خوب برخورد می کنم ... ولی از اونجایی که آدمی نیستم که به کسی سواری بدم اصولا با کسایی که دنبال ِ مرید می گردن به مشکل برمیخورم .. یکی بود که دوستمم نبود ... ولی باهم می گشتیم ... اون به جای دوست دنبال ِ یه مرید و برده ی حلقه به گوش می گشت ... منم اونقد در مقابلش ایستادگی ( بابا ایستادگی ;D) کردم که واقعا طرف گرخید ... حقش بود البته ... ولی الآن می فهمم که نباید اونقدر سعی می کردم یه سری چیزایی رو که از کودکیش بهش خوروندن ( مثلا تو از همه بهتری ، هیچ کس نباید از تو بهتر باشه ، تو همیشه باید رئیس باشی ، عقیده تو از همه برتره و ... ) رو از ذهنش پاک می کردم ... آخه اصن پتانسیل ِ دریافت ِ حرفامو نداشت ... همیشه هم با کسایی دوست میشه که خیلی آدمای ضعیف و متکی به دیگرانی هستن ... ولی کلا نباید اونقدر بهش فشار میاوردم .. امیدوارم خودش آدم شه تا دیگه به مشکل برنخوره ...

اینکه بهش گفتم "دوستت دارم" :-<

تنهاش گذاشتم ولی به نعفش بود :)

رازهاتو باید پیش خودت نگه داری...حتی ب بهترین دوستات هم نباید بگی...!

مزاحمشون بودم... ولی هیچ وقت به خودم اجازه ندادم فک کنم مزاحمشونم... :-< :-/
فک می کردم دوستای واقعیمن اما اشتباه می کردم :((

اينكه تو كاري كه به من مربوط نبود و يه جورايي مربوط به زندگي شخصي و آيندش بود، دخالت كردم. خيلي پشيمونم! سعي مي كنم ديگه كاري به كارش نداشته باشم! :|

می تونستم کمکش کنم ولی خودمو کشیدم کنار :| [-(

هیچی پنجم بودم دوست صمیمیم رفت با یکی دیگه صمیمی شد با من کمتر شد صمیمیتش منم رفتم دو بهم زنی کردم بینشون حالشو گرفتم بعد که دوستیشو با اون دختره به هم زدم خودم رفتم صمیمی شدم با دختره تا بسوزه :-$
اون موقع به نظرم کاملاااا کارم درست بوده اما الآن میبینم کارم تا حدودی نامردی بوده،بیچاره خیلی تنها شد...

خیلی خلاصه بگم:
بهش اعتماد کردم!!!!!!!!!!!که ای کاش نمیکردم....

Back
بالا