به نقل از White Devil :واسه چی به این اسکار دادن؟
خب جو ایران مشوش نشون داده بشه... مگه اینطور نیست؟ تازه به نظر من اصغر فرهادی در ساخت این فیلم مراعات خیلی چیزا رو کرده... فضای داخلی ایران تاریکتر از چیزیه که تو این فیلم نشون داده شد...به نقل از zahra.kh :شما به فیلمی که فیلم بردار دوربینو میگیره دستش دنبال بازیگرا میدوه میگید فیلم برداری عالی؟؟؟
نظر شما کاملا قابل احترامه اما این چون نظر شماست و بخی دیگر نمیشه گفت این فیلم هیچی نبود حداقل نه تا این حد
اما تو فیلم وقتی جو ایران مشوش نشون داده میشه خود به خود موضوع مهاجرت تایید میشه.
ببینید ما این بحثو یک بار با خانوم دلی داشتیم شما هم پستارو از ۳ ۴ صفحه قبل بخونید میبینید ولی به قوا اقای گبرلو "وزرات ارشاد مجوزحضور این فیلم درمجامع بین المللی را صادر کرد، کمیتهای متشکل از متخصصین ایرانی که منتخب مسئولین سینمایی بودند این فیلم را مطابق با منافع ملی دانسته و به اسکار معرفی کردند."به نقل از zahra.kh :اصن شما بگو جو ایران افتضاح خراب بد اما ما که نباید اینو مطرح کنیم
اینچوری ایران میره زیره سوال و مردمانش چون این جو رو مردمش میسازن
من مشکلم اینه تا الان که تروریست میشناختنمون الان هم انگ بی فرهنگی رو چسبوندن بهمون
اخه مثلا ما که تمدن کشورمون به nسال پیش برمیگرده چرا باید اینکارو بکنیم
البته حرف شما درسته، اما من روی حرف مسئولین سینمایی اصلا حساب نمی کنم.به نقل از وحـیـــــــــــــــــــد :ببینید ما این بحثو یک بار با خانوم دلی داشتیم شما هم پستارو از ۳ ۴ صفحه قبل بخونید میبینید ولی به قوا اقای گبرلو "وزرات ارشاد مجوزحضور این فیلم درمجامع بین المللی را صادر کرد، کمیتهای متشکل از متخصصین ایرانی که منتخب مسئولین سینمایی بودند این فیلم را مطابق با منافع ملی دانسته و به اسکار معرفی کردند."
پس دیگه دقیقآ مشکل شما چیه ؟
میشه بگی حرف کی رو قبول داری؟؟؟؟؟؟؟به نقل از Miss Deli :البته حرف شما درسته، اما من روی حرف مسئولین سینمایی اصلا حساب نمی کنم.
و نه حرف کسایی که این فیلم رو کامل رد می کنن.
این بحث رو در این مورد قبلا انجام دادیم!!به نقل از pucy cat :میشه بگی حرف کی رو قبول داری؟؟؟؟؟؟؟
این جوری که میگی حرف هیچ کسو باور نداری
نکه شما خودت منتقد سینمایی؟؟؟
به نقل از zahra.kh :شما به فیلمی که فیلم بردار دوربینو میگیره دستش دنبال بازیگرا میدوه میگید فیلم برداری عالی؟؟؟
نظر شما کاملا قابل احترامه اما این چون نظر شماست و بخی دیگر نمیشه گفت این فیلم هیچی نبود حداقل نه تا این حد
اما تو فیلم وقتی جو ایران مشوش نشون داده میشه خود به خود موضوع مهاجرت تایید میشه.
به نقل از zahra.kh :اون برخیه نه بخی
من نظرمو گفتم و یه سوال کردم
میدونستم جوابتون اینه که فیلم برداری مدرنه
اما وقتی من این قسمتاش که فیلم برداری مدرن شده رو میبینه سرگیجه میگیرم
خط دوم مربوط به فیلم طلا و مسه
ملت خیلی کارا می کنن... شما به دل نگیر....!به نقل از mah sa :چرا ملت اینجوری میکنن اخونده تو برنامه عید احسان علیخانی برگشته میگ امریکا دشمنه اومده جایزه داده. نباید شرکت میکرد.