جدایی نادر از سیمین

• شروع کننده موضوع

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
پاسخ : جدایی نادر از سیمین

به نقل از Miss Deli :
نادر ، رگه هایی از تحجر داشت.
کجاش رگه هایی از تحجر داشت ؟‌یعنی کدوم صحنه ؟ هول دادن یک فرد ؟ عصبانی شدن یعنی تحجر ؟

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از گاو عاشق :
فیلم هم به همه تعمیم نداد این رو...من و توی بیننده هستیم که از یک فیلم کاملا پست مدرن داریم به اشتباه برداشت کلاسیک میکنیم...
اون فقط شرایط رو گفته که جو غالب متحجرند که کاملا هم درسته...
خب تو داری توی این کشور زندگی می کنی و می دونی چه خبره؟
اولا که با اکثریت غالبش موافق نیستم.
و دوما آیا کسی که در خارج از این مملکت زندگی می کنه هم با این دید نگاه می کنه که عده ای متحجرند؟ یا همه؟

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از Dorna :
سوال اینجاست که آیا این فیلم سیاهنمایی داشت؟
ممکنه تصویری که از ایران ارائه میده به قول شما اصلن چیز منفی باشه.
انتظار میره تصویری که از ایران ارائه میشه دروازه ی بهشت باشه؟
کلن برام سواله که چه نوع وجهه ی مثبتی میخواید ارائه بشه از ایران! یک چیز خیلی مثبت و خفن که توی ایران هست و جهان ازش بی خبره!؟
من منظورم واقع نگری بود، نه اینکه ایران رو گل و بلبل جلوه بده.
جهان از خیلی چیزا بی خبره.
یکی از فامیلامون چین طب سوزنی می خوند، می خواست برگرده ایران می ترسید، با اینکه کشور خودشه و می دونه چه خبره.
این تاثیر و جادوی رسانه است.

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از وحـیـــــــــــــــــــد :
کجاش رگه هایی از تحجر داشت ؟‌یعنی کدوم صحنه ؟ هول دادن یک فرد ؟ عصبانی شدن یعنی تحجر ؟
چرا نادر با این که پدرش مرد و دیگه بهانه ای نداشت باز هم با همسرش نخواست که بره؟
این بی منطقی و تحجر نیست؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Miss Deli :
خب تو داری توی این کشور زندگی می کنی و می دونی چه خبره؟
اولا که با اکثریت غالبش موافق نیستم.
و دوما آیا کسی که در خارج از این مملکت زندگی می کنه هم با این دید نگاه می کنه که عده ای متحجرند؟ یا همه؟
از سوال دوم شروع میکنم...
پس با این حساب ما کلا بیایم توی فیلم هامون یه منظره ی خیلی عالی و رویایی برای دنیا ارائه بدیم و فرض کنیم اونا واقعیت های کشورمون رو نمیبینن...خب...اینم یه نظره بالاخره
این نظر تو است که اکثریت غالب متحجر نیستن...نمیخوام با گفتن یکسری حرفها با گنده تر از خودم(تحجر)در بیفتم...اما یکم دور و برت رو ببینی کاملا میگیری منظورم رو...
ضمنا توی این فیلم اون تحجر خیلی خیلی کمتر از فیلم هایی مانند"اخراجی ها"به نمایش گذاشته شد...

• شروع کننده موضوع

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از Miss Deli :
چرا نادر با این که پدرش مرد و دیگه بهانه ای نداشت باز هم با همسرش نخواست که بره؟
خیر ، والا شما خیلی روشن فکرید حتمآ ولی فکر نمکینم با این دیدگاه کسی خارج از ایرانم به این فیلم نگاه کرده باشه که یکی نخواد از کشورش به هر دلیلی بره متحجر باشه یا حتمآ خودشونم خیلی متحجرن فکر میکنم . آقا دروغ چرا تا قبر آ آ آ ما که خود شخصآ اینجوری اخر تحجریم ، تحجر م بد نیست اتفاقآ اینه اگه کی گفته بده

راستی نادر پدرش نمرد این برداشت شما بود از آخر فیلم و برداشت خیلی های دیگه نه :D (در پرانتز بود )

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

حرفایی میزنید کلن...!
باور کنید رسالت فیلم سازی معرفی بهترین چهره از یه کشور نیست!اصلن نیست.انتظاری از فیلم دارید واقعن!
اگه شما معنقدی که ایران و ایرانی اکثرن خوب و عالی هستن که کلن بحثی نمیونه توی این تاپیک اما اگه نه مشکل چیه؟مشکل اینه که فرهادی کار نادرستی کرده که به جای قسمت پر(!؟) لیوان قسمت خالی رو به تصویر کشیده یا اسکار مشکل داشته که به جای انتخاب فیلم های گل و بلبلی که تا حالا ساخته شده جدایی رو انتخاب کرده!؟

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از گاو عاشق :
از سوال دوم شروع میکنم...
پس با این حساب ما کلا بیایم توی فیلم هامون یه منظره ی خیلی عالی و رویایی برای دنیا ارائه بدیم و فرض کنیم اونا واقعیت های کشورمون رو نمیبینن...خب...اینم یه نظره بالاخره
این نظر تو است که اکثریت غالب متحجر نیستن...نمیخوام با گفتن یکسری حرفها با گنده تر از خودم(تحجر)در بیفتم...اما یکم دور و برت رو ببینی کاملا میگیری منظورم رو...
ضمنا توی این فیلم اون تحجر خیلی خیلی کمتر از فیلم هایی مانند"اخراجی ها"به نمایش گذاشته شد...
لطفا اسم اخراجی ها رو نیارین که مزخرف ترین و سخیف ترین فیلمیه که دیدم و تماما توهین به شعور مخاطب بود.
شما اخراجی ها رو با «جدایی...» مقایسه می کنین؟ چه وجهه ی مشترکی دارند؟
من همون طور که گفتم باید چهره ی واقعی نشون داده بشه. الان توی دنیا یه جنگ رسانه ای خیلی بد علیه ایران وجود داره.
من فکر می کنم این فیلم بیانگر چهره ی واقعی ایران نیست. یعنی کاملا نیست.
اما چرا طلا و مس کاندید نشد.
اون سال که طلا و مس دوم شد، به رنگ ارغوان اول شد که به نظرم کار قوی ای نبود.
چرا عشق ایرانی به تصویر کشیده نمیشه؟
حرف من اینه؟
چون هیچ گاه یک فیلم ایرانی با کیفیت که در آن وجهه ی مناسبی از ایران ارائه بشه، مورد قبول واقع نخواهد شد.
من فکر می کنم توی یک تورنمنت ورزشی یا علمی اگه ایران واقعا رتبه بیاره رتبه ی واقعیشه، چون معیار های اصلی مشخص هستند. و می تونیم واقعا بپذیریم.
اما معیار داوری مسابقات فرهنگی ذهن افراده و برمی گرده به طرز تفکر فرد، با این تفکر ضد ایرانی، باید به جایزه گرفتن این فیلم شک کرد.

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از Miss Deli :

یکی بیاد تحجر رو معنی کنه !
من نمیفهمم چ اشکالی داره . قسمتی از شخصیت نادر بود . یعنی شما میگی میخواس بگه مرد ایرانی اینجوریه ؟ چی ؟ :-"
فک نکنم کسی اینجا منظور شما رو فهمیده باشه :-"

این فیلم عموم جامعه رو نشون میداد .
دوما نادر رو بد نشون نداد ! اصلا این فیلم کسی رو بد نشون نداد و متهم نکرد ! نادر هم دلایل خاص ِ خودشُ داشت .
شما انتظار چی داشتی از این فیلم ؟ 1فیلمی مثل آتش بس مثلا ؟ :D همه چی گل و بلبل ؟ یه مرد مهربون با افکار اروپایی ؟
توجه کن که فیلم رئال بود .

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از Dorna :
حرفایی میزنید کلن...!
باور کنید رسالت فیلم سازی معرفی بهترین چهره از یه کشور نیست!اصلن نیست.انتظاری از فیلم دارید واقعن!
اگه شما معنقدی که ایران و ایرانی اکثرن خوب و عالی هستن که کلن بحثی نمیونه توی این تاپیک اما اگه نه مشکل چیه؟مشکل اینه که فرهادی کار نادرستی کرده که به جای قسمت پر(!؟) لیوان قسمت خالی رو به تصویر کشیده یا اسکار مشکل داشته که به جای انتخاب فیلم های گل و بلبلی که تا حالا ساخته شده جدایی رو انتخاب کرده!؟
بازم می گم، چرا سیاه نمایی؟
آیا واقعا دلایل سیمین برای ایران درست بود؟
چرا سیمین می خواست از ایران بره؟
به دلیل شرایط حاکم بر ایران.
در این جا رفتن سیمین مهم نیست.
بلکه آنچه مهمه شرایط حاکم بر ایرانه. آیا واقعا همه ی شرایط ذکر شده درست بودند؟

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از Miss Deli :
اون سال که طلا و مس دوم شد، به رنگ ارغوان اول شد که به نظرم کار قوی ای نبود.
چرا عشق ایرانی به تصویر کشیده نمیشه؟
اوه اوه . بد شد که ...
طلا و مس ؟!
شما درباره ی اسکار چه فکری میکنید واقعا ؟ :-" پیشنهاد میکنم به فیلم هایی که در سال های پیش برنده ی جایزه ی فیلم خارجی اسکار شدند نگاهی بندازید تا تم ِ فیلم های انتخابی دستتون بیاد .
طلا و مس یک فیلم کلیشه و مسخره بود ! از این فیلم هایی که سالی 100تا ازش ساخته میشه ... این فیلم سراسر تناقضه . فیلم رئال با خوشبینی و خوشگرایی رو خواسته ترکیب کنه کارگردان ! آقا نمیشه ... نمیشه! جور در نمیاد ... این که با قشر روحانی خوب بودند همه و ... بماند ! سید یک مرد فوق العاده . همسرش یک زن عالی و یک مادر نمونه . اونجایی که پزشکه و اون که پهلوش بود گفتن بیمار مرده واقعا پتانسیل اوق زدن داشتم ! (بی نزاکتی من رو ببخشید !)
بازی های مسخره و ...
و گفتید به رنگ ارغوان . فیلم خیلی قوی ای نبود . اما توی فیلم های اون سال بهترین بود .
معذرت میخوام ! اینجا تاپیک بحث جدایی نادر از سیمینه نه چیز دیگه !
مجبور شدم این ها رو بگم .
بحثی نمیمونه از نظر من !

افکار شما و سلیقتون کامل دستم اومد :)

+
شما گفتید کیفیت فیلم رو قبول دارید . ساختش رو دوست دارید . من فکر کردم بحث ما فقط سر محتوی است ... با مثال هایی که زدید متوجه شدم اشتباه کردم .

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از minasamiei :
اوه اوه . بد شد که ...
طلا و مس ؟!
شما درباره ی اسکار چه فکری میکنید واقعا ؟ :-" پیشنهاد میکنم به فیلم هایی که در سال های پیش برنده ی جایزه ی فیلم خارجی اسکار شدند نگاهی بندازید تا تم ِ فیلم های انتخابی دستتون بیاد .
طلا و مس یک فیلم کلیشه و مسخره بود ! از این فیلم هایی که سالی 100تا ازش ساخته میشه ... این فیلم سراسر تناقضه . فیلم رئال با خوشبینی و خوشگرایی رو خواسته ترکیب کنه کارگردان ! آقا نمیشه ... نمیشه! جور در نمیاد ... این که با قشر روحانی خوب بودند همه و ... بماند ! سید یک مرد فوق العاده . همسرش یک زن عالی و یک مادر نمونه . اونجایی که پزشکه و اون که پهلوش بود گفتن بیمار مرده واقعا پتانسیل اوق زدن داشتم ! (بی نزاکتی من رو ببخشید !)
بازی های مسخره و ...
و گفتید به رنگ ارغوان . فیلم خیلی قوی ای نبود . اما توی فیلم های اون سال بهترین بود .
معذرت میخوام ! اینجا تاپیک بحث جدایی نادر از سیمینه نه چیز دیگه !
مجبور شدم این ها رو بگم .
بحثی نمیمونه از نظر من !

افکار شما و سلیقتون کامل دستم اومد :)
من گفتم فیلم طلا ومس فیلم با کیفیتیه؟
هرگز.
اما شما نباید نگار جواهریان و بازی فوق العاده اش رو دست کم بگیرین
من گفتم به هر حال ایران خاکستری، سفید هم داره، می تونه از قسمت های سفیدش فیلم هایی با کیفیت ساخته بشه.
ضمنا به رنگ ارغوان می خواست به کجا برسه؟
چی می خواست بگه؟
کل فیلم هم که سانسور شده بود.

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

خیر ، والا شما خیلی روشن فکرید حتمآ ولی فکر نمکینم با این دیدگاه کسی خارج از ایرانم به این فیلم نگاه کرده باشه که یکی نخواد از کشورش به هر دلیلی بره متحجر باشه یا حتمآ خودشونم خیلی متحجرن فکر میکنم . آقا دروغ چرا تا قبر آ آ آ ما که خود شخصآ اینجوری اخر تحجریم ، تحجر م بد نیست اتفاقآ اینه اگه کی گفته بده

راستی نادر پدرش نمرد این برداشت شما بود از آخر فیلم و برداشت خیلی های دیگه نه :D (در پرانتز بود )
آقای وحید! اگه شما هم خودتون رو مثل نادر، یک آدم متحجر می دونین، پس باید هم زمینه ی معناگرای فیلم به ذائقتون خوش بیاد.

• شروع کننده موضوع

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از Miss Deli :
آقای وحید! اگه شما هم خودتون رو مثل نادر، یک آدم متحجر می دونین، پس باید هم زمینه ی معناگرای فیلم به ذائقتون خوش بیاد.
والا اگه اون کاری که نادر کرده تحجر باشه بعله ...
ولی شما خیلی با کلاسید راستش ...
حالا که بحث به خارج سینما کشیده شد شما جواب ندادید چند تا کشور که دیدگاهشون نسبت به ایران خارج از http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,89055.20.html باشه نام ببرید ولی به خدا خارج از ایرانم وطنشونو دوست دارنا تازه نادرم باباش نمرد به جان خودم

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از Miss Deli :
من گفتم فیلم طلا ومس فیلم با کیفیتیه؟
هرگز.
اما شما نباید نگار جواهریان و بازی فوق العاده اش رو دست کم بگیرین
من گفتم به هر حال ایران خاکستری، سفید هم داره، می تونه از قسمت های سفیدش فیلم هایی با کیفیت ساخته بشه.
ضمنا به رنگ ارغوان می خواست به کجا برسه؟
چی می خواست بگه؟
کل فیلم هم که سانسور شده بود.
و حیف که اینجا تاپیک بحث طلا و مس و به رنگ ارغوان نیست . مطمئن باشید جوابتون رو میدادم .
و اگر شما معتقدید طلا و مس فیلم با کیفیتی نیست ، باشه . این بحث تمام . هرچند حرفاتون هی عوض میشه .
و البته یک فیلم خوب یک پَک ــه . یک مجموعَس . بازی/فیلم نامه/صداگذاری(توی جدایی پررنگ بود این بخش)/فیلم برداری/کادر پشت صحنه ی فیلم . نوآوری ...
جدایی یک نوآوری بود . از تیتراژ تا ... یک کار حرفه ای بود . یک پایان باز عالی ! طلا و مس ... هیچی نبود .
ساده ترین جوابی که میتونم بگم اینه که فیلم باید اسکاری باشه . باید اینترنشنال باشه . جدایی بین المللی بود ... طلا و مس به نظر من در سطح ایران هم هیچی نبود !
به نقل از Miss Deli :
بازم می گم، چرا سیاه نمایی؟
آیا واقعا دلایل سیمین برای ایران درست بود؟
چرا سیمین می خواست از ایران بره؟
به دلیل شرایط حاکم بر ایران.
در این جا رفتن سیمین مهم نیست.
بلکه آنچه مهمه شرایط حاکم بر ایرانه. آیا واقعا همه ی شرایط ذکر شده درست بودند؟

صبر کنید ببینم :-? !
مگه فیلم تایید کرد ؟! این فیلم از نظر من فقط تضاد بین آدم های جامعه بود . اصلا موضوع مهاجرت رو تایید نکرد و دلایل سیمین رو . این برداشت سطحی ِ شماست .

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

والا اگه اون کاری که نادر کرده تحجر باشه بعله ...
ولی شما خیلی با کلاسید راستش ...
حالا که بحث به خارج سینما کشیده شد شما جواب ندادید چند تا کشور که دیدگاهشون نسبت به ایران خارج از http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,89055.20.html باشه نام ببرید ولی به خدا خارج از ایرانم وطنشونو دوست دارنا تازه نادرم باباش نمرد به جان خودم
خب راستش من فکر می کنم، کشور خاصی با ما مشکل نداره، بلکه مسئولان کشور های خاص با ما مشکل دارند و علیه ما جو سازی می کنن.
من نمی تونم کشور خاصی رو نام ببرم. :-??
این یه واقعیته.
چون بعضی کشورا این قدر بی وجودن که با اینکه ایران تماما حمایتشون می کنه، بازم...
البته! اگه بعضی کشور ها قضیه ی عرب و عجم رو کنار بذارن، می تونم بگم لبنان دیدگاه خوبی نسبت به ایران داره.
جوسازی رسانه ای علیه ایران خیلی زیاده. :rolleyes:

• شروع کننده موضوع

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از Miss Deli :
خب راستش من فکر می کنم، کشور خاصی با ما مشکل نداره، بلکه مسئولان کشور های خاص با ما مشکل دارند و علیه ما جو سازی می کنن.
من نمی تونم کشور خاصی رو نام ببرم. :-??
این یه واقعیته.
چون بعضی کشورا این قدر بی وجودن که با اینکه ایران تماما حمایتشون می کنه، بازم...
البته! اگه بعضی کشور ها قضیه ی عرب و عجم رو کنار بذارن، می تونم بگم لبنان دیدگاه خوبی نسبت به ایران داره.
جوسازی رسانه ای علیه ایران خیلی زیاده. :rolleyes:
والا مهم نیست دشمنی دولتاشون به هر حال دیدگاه مردمشون همونه که من گفتم خوب حالا که شما هم قبول کردید دیدگاه دنیارو چه راست چه دروغ ،این فیلم یه تبلیغ هم برای ما و دین ما محسوب نمیشد ؟ دینی که دیدید با شکنجه ها قرون وسطا میشناختنش حالا باعث میشه یک نفر با همه بدبختیا و مشکلاش دروغ نگه واسه پولی که زندگیشو عوض میکرد . این درستی و صداقت مردم ما رو نشون نمیداد ؟ یا اینکه نادر حاضر نشد پدرشو تنها بذاره . یا اصلآ وقتی نادر درجواب سیمین که میگه نگفتی بمون میگه مگه به زور اوردمت که به زور نگهت دارم اوج روشن فکریه :D

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از minasamiei :
و حیف که اینجا تاپیک بحث طلا و مس و به رنگ ارغوان نیست . مطمئن باشید جوابتون رو میدادم .
و اگر شما معتقدید طلا و مس فیلم با کیفیتی نیست ، باشه . این بحث تمام . هرچند حرفاتون هی عوض میشه .
و البته یک فیلم خوب یک پَک ــه . یک مجموعَس . بازی/فیلم نامه/صداگذاری(توی جدایی پررنگ بود این بخش)/فیلم برداری/کادر پشت صحنه ی فیلم . نوآوری ...
جدایی یک نوآوری بود . از تیتراژ تا ... یک کار حرفه ای بود . یک پایان باز عالی ! طلا و مس ... هیچی نبود .
ساده ترین جوابی که میتونم بگم اینه که فیلم باید اسکاری باشه . باید اینترنشنال باشه . جدایی بین المللی بود ... طلا و مس به نظر من در سطح ایران هم هیچی نبود !
صبر کنید ببینم :-? !
مگه فیلم تایید کرد ؟! این فیلم از نظر من فقط تضاد بین آدم های جامعه بود . اصلا موضوع مهاجرت رو تایید نکرد و دلایل سیمین رو . این برداشت سطحی ِ شماست .
یا من منظور شما رو نمی فهمم یا شما منظور من رو.
ضمنا! بنده حرفم رو اصلا عوض نکردم.
من می گم بار معنایی فیلم طلا و مس بسیار مثبت و زیبا و بود و پر از عشق خالص ایرانی.
در ایران عشق هم وجود داره.
ضمنا! گفتین که جدایی شرایط موجود در ایران رو بد جلوه نداد و تایید نکرد!
اگه مستقیما اشاره می کرد که فیلم توقیف شده بود.
و می دونین، بر فرض که فیلم توقیف نمی شد و شما علنا می دیدین که شرایط ایران بد جلوه داده شده، بهتر از الانش بود.
چون وقتی چیزی نهفته باشه، روی ضمیر ناخودآگاه شما تاثیر می ذاره و خیلی بدتره از زمانی که شما دقیقا فیلم رو دیدین و متوجه اوضاع شدین، چون اگه علنی باشه خودتون می تونین تحلیلش کنین، اما اگه روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر بذاره، می شه وجهه ای که الان از ایران وجود داره.
این رو از خودم نمی گم.
دقیقا حرف علنی بیشتر روانشناس هاست و البته عده ای از منتقدان.

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

والا مهم نیست دشمنی دولتاشون به هر حال دیدگاه مردمشون همونه که من گفتم خوب حالا که شما هم قبول کردید دیدگاه دنیارو چه راست چه دروغ ،این فیلم یه تبلیغ هم برای ما و دین ما محسوب نمیشد ؟ دینی که دیدید با شکنجه ها قرون وسطا میشناختنش حالا باعث میشه یک نفر با همه بدبختیا و مشکلاش دروغ نگه واسه پولی که زندگیشو عوض میکرد . این درستی و صداقت مردم ما رو نشون نمیداد ؟ یا اینکه نادر حاضر نشد پدرشو تنها بذاره . یا اصلآ وقتی نادر درجواب سیمین که میگه نگفتی بمون میگه مگه به زور اوردمت که به زور نگهت دارم اوج روشن فکریه :D
من که گفتم فیلم جدایی نادر از سیمین فوق العاده است، واقعا من این فیلم رو دوستش دارم.
من آدمیم که کلا فیلمی رو تا در موردش تحقیق نکنم نمی بینم، اینم از بعد دیدن اخراجی ها پیش اومد که واقعا توهین به شعور مخاطب بود، مثه خیلی از فیلم های ایرانی دیگه.
ببینین من منظورم همون قسمت ناخودآگاه فیلم بود.
و بار معنایی فیلم.
ضمنا! وقتی می گم مسئولان کشور های خاص با مشکل دارند و جنگ رسانه ای علیه ایران برقراه، باعث می شه که مردم همون کشور های خاص هم در مورد ما بد فکر کنن.
مگر این که فردی، خودش بیاد ایران و شرایط رو ببینه.
در هر صورت درباره ی الی و جدایی نادر از سیمین فیلم هایی فوق العاده هستند و بسیار بالاتر از سطح سینمای ایران، باز هم از نظر ساخت.

zahra.kh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1
شهر
همدان

به نقل از minasamiei :
اصلا موضوع مهاجرت رو تایید نکرد

شما به فیلمی که فیلم بردار دوربینو میگیره دستش دنبال بازیگرا میدوه میگید فیلم برداری عالی؟؟؟
نظر شما کاملا قابل احترامه اما این چون نظر شماست و بخی دیگر نمیشه گفت این فیلم هیچی نبود حداقل نه تا این حد
اما تو فیلم وقتی جو ایران مشوش نشون داده میشه خود به خود موضوع مهاجرت تایید میشه.

بالا