minasamiei
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امين يك
- شهر
- اصفهان
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : جدایی نادر از سیمین
طلا و مس ؟!
شما درباره ی اسکار چه فکری میکنید واقعا ؟
پیشنهاد میکنم به فیلم هایی که در سال های پیش برنده ی جایزه ی فیلم خارجی اسکار شدند نگاهی بندازید تا تم ِ فیلم های انتخابی دستتون بیاد .
طلا و مس یک فیلم کلیشه و مسخره بود ! از این فیلم هایی که سالی 100تا ازش ساخته میشه ... این فیلم سراسر تناقضه . فیلم رئال با خوشبینی و خوشگرایی رو خواسته ترکیب کنه کارگردان ! آقا نمیشه ... نمیشه! جور در نمیاد ... این که با قشر روحانی خوب بودند همه و ... بماند ! سید یک مرد فوق العاده . همسرش یک زن عالی و یک مادر نمونه . اونجایی که پزشکه و اون که پهلوش بود گفتن بیمار مرده واقعا پتانسیل اوق زدن داشتم ! (بی نزاکتی من رو ببخشید !)
بازی های مسخره و ...
و گفتید به رنگ ارغوان . فیلم خیلی قوی ای نبود . اما توی فیلم های اون سال بهترین بود .
معذرت میخوام ! اینجا تاپیک بحث جدایی نادر از سیمینه نه چیز دیگه !
مجبور شدم این ها رو بگم .
بحثی نمیمونه از نظر من !
افکار شما و سلیقتون کامل دستم اومد :)
+
شما گفتید کیفیت فیلم رو قبول دارید . ساختش رو دوست دارید . من فکر کردم بحث ما فقط سر محتوی است ... با مثال هایی که زدید متوجه شدم اشتباه کردم .
اوه اوه . بد شد که ...به نقل از Miss Deli :اون سال که طلا و مس دوم شد، به رنگ ارغوان اول شد که به نظرم کار قوی ای نبود.
چرا عشق ایرانی به تصویر کشیده نمیشه؟
طلا و مس ؟!
شما درباره ی اسکار چه فکری میکنید واقعا ؟
پیشنهاد میکنم به فیلم هایی که در سال های پیش برنده ی جایزه ی فیلم خارجی اسکار شدند نگاهی بندازید تا تم ِ فیلم های انتخابی دستتون بیاد .طلا و مس یک فیلم کلیشه و مسخره بود ! از این فیلم هایی که سالی 100تا ازش ساخته میشه ... این فیلم سراسر تناقضه . فیلم رئال با خوشبینی و خوشگرایی رو خواسته ترکیب کنه کارگردان ! آقا نمیشه ... نمیشه! جور در نمیاد ... این که با قشر روحانی خوب بودند همه و ... بماند ! سید یک مرد فوق العاده . همسرش یک زن عالی و یک مادر نمونه . اونجایی که پزشکه و اون که پهلوش بود گفتن بیمار مرده واقعا پتانسیل اوق زدن داشتم ! (بی نزاکتی من رو ببخشید !)
بازی های مسخره و ...
و گفتید به رنگ ارغوان . فیلم خیلی قوی ای نبود . اما توی فیلم های اون سال بهترین بود .
معذرت میخوام ! اینجا تاپیک بحث جدایی نادر از سیمینه نه چیز دیگه !
مجبور شدم این ها رو بگم .
بحثی نمیمونه از نظر من !
افکار شما و سلیقتون کامل دستم اومد :)
+
شما گفتید کیفیت فیلم رو قبول دارید . ساختش رو دوست دارید . من فکر کردم بحث ما فقط سر محتوی است ... با مثال هایی که زدید متوجه شدم اشتباه کردم .

(در پرانتز بود )

!