• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جدایی نادر از سیمین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vahidd
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جدایی نادر از سیمین

به نقل از Miss Deli :
نادر ، رگه هایی از تحجر داشت.
کجاش رگه هایی از تحجر داشت ؟‌یعنی کدوم صحنه ؟ هول دادن یک فرد ؟ عصبانی شدن یعنی تحجر ؟

به نقل از گاو عاشق :
فیلم هم به همه تعمیم نداد این رو...من و توی بیننده هستیم که از یک فیلم کاملا پست مدرن داریم به اشتباه برداشت کلاسیک میکنیم...
اون فقط شرایط رو گفته که جو غالب متحجرند که کاملا هم درسته...
خب تو داری توی این کشور زندگی می کنی و می دونی چه خبره؟
اولا که با اکثریت غالبش موافق نیستم.
و دوما آیا کسی که در خارج از این مملکت زندگی می کنه هم با این دید نگاه می کنه که عده ای متحجرند؟ یا همه؟

به نقل از Dorna :
سوال اینجاست که آیا این فیلم سیاهنمایی داشت؟
ممکنه تصویری که از ایران ارائه میده به قول شما اصلن چیز منفی باشه.
انتظار میره تصویری که از ایران ارائه میشه دروازه ی بهشت باشه؟
کلن برام سواله که چه نوع وجهه ی مثبتی میخواید ارائه بشه از ایران! یک چیز خیلی مثبت و خفن که توی ایران هست و جهان ازش بی خبره!؟
من منظورم واقع نگری بود، نه اینکه ایران رو گل و بلبل جلوه بده.
جهان از خیلی چیزا بی خبره.
یکی از فامیلامون چین طب سوزنی می خوند، می خواست برگرده ایران می ترسید، با اینکه کشور خودشه و می دونه چه خبره.
این تاثیر و جادوی رسانه است.

به نقل از وحـیـــــــــــــــــــد :
کجاش رگه هایی از تحجر داشت ؟‌یعنی کدوم صحنه ؟ هول دادن یک فرد ؟ عصبانی شدن یعنی تحجر ؟
چرا نادر با این که پدرش مرد و دیگه بهانه ای نداشت باز هم با همسرش نخواست که بره؟
این بی منطقی و تحجر نیست؟

به نقل از Miss Deli :
خب تو داری توی این کشور زندگی می کنی و می دونی چه خبره؟
اولا که با اکثریت غالبش موافق نیستم.
و دوما آیا کسی که در خارج از این مملکت زندگی می کنه هم با این دید نگاه می کنه که عده ای متحجرند؟ یا همه؟
از سوال دوم شروع میکنم...
پس با این حساب ما کلا بیایم توی فیلم هامون یه منظره ی خیلی عالی و رویایی برای دنیا ارائه بدیم و فرض کنیم اونا واقعیت های کشورمون رو نمیبینن...خب...اینم یه نظره بالاخره
این نظر تو است که اکثریت غالب متحجر نیستن...نمیخوام با گفتن یکسری حرفها با گنده تر از خودم(تحجر)در بیفتم...اما یکم دور و برت رو ببینی کاملا میگیری منظورم رو...
ضمنا توی این فیلم اون تحجر خیلی خیلی کمتر از فیلم هایی مانند"اخراجی ها"به نمایش گذاشته شد...

به نقل از Miss Deli :
چرا نادر با این که پدرش مرد و دیگه بهانه ای نداشت باز هم با همسرش نخواست که بره؟
خیر ، والا شما خیلی روشن فکرید حتمآ ولی فکر نمکینم با این دیدگاه کسی خارج از ایرانم به این فیلم نگاه کرده باشه که یکی نخواد از کشورش به هر دلیلی بره متحجر باشه یا حتمآ خودشونم خیلی متحجرن فکر میکنم . آقا دروغ چرا تا قبر آ آ آ ما که خود شخصآ اینجوری اخر تحجریم ، تحجر م بد نیست اتفاقآ اینه اگه کی گفته بده

راستی نادر پدرش نمرد این برداشت شما بود از آخر فیلم و برداشت خیلی های دیگه نه :دی (در پرانتز بود )

حرفایی میزنید کلن...!
باور کنید رسالت فیلم سازی معرفی بهترین چهره از یه کشور نیست!اصلن نیست.انتظاری از فیلم دارید واقعن!
اگه شما معنقدی که ایران و ایرانی اکثرن خوب و عالی هستن که کلن بحثی نمیونه توی این تاپیک اما اگه نه مشکل چیه؟مشکل اینه که فرهادی کار نادرستی کرده که به جای قسمت پر(!؟) لیوان قسمت خالی رو به تصویر کشیده یا اسکار مشکل داشته که به جای انتخاب فیلم های گل و بلبلی که تا حالا ساخته شده جدایی رو انتخاب کرده!؟

به نقل از گاو عاشق :
از سوال دوم شروع میکنم...
پس با این حساب ما کلا بیایم توی فیلم هامون یه منظره ی خیلی عالی و رویایی برای دنیا ارائه بدیم و فرض کنیم اونا واقعیت های کشورمون رو نمیبینن...خب...اینم یه نظره بالاخره
این نظر تو است که اکثریت غالب متحجر نیستن...نمیخوام با گفتن یکسری حرفها با گنده تر از خودم(تحجر)در بیفتم...اما یکم دور و برت رو ببینی کاملا میگیری منظورم رو...
ضمنا توی این فیلم اون تحجر خیلی خیلی کمتر از فیلم هایی مانند"اخراجی ها"به نمایش گذاشته شد...
لطفا اسم اخراجی ها رو نیارین که مزخرف ترین و سخیف ترین فیلمیه که دیدم و تماما توهین به شعور مخاطب بود.
شما اخراجی ها رو با «جدایی...» مقایسه می کنین؟ چه وجهه ی مشترکی دارند؟
من همون طور که گفتم باید چهره ی واقعی نشون داده بشه. الان توی دنیا یه جنگ رسانه ای خیلی بد علیه ایران وجود داره.
من فکر می کنم این فیلم بیانگر چهره ی واقعی ایران نیست. یعنی کاملا نیست.
اما چرا طلا و مس کاندید نشد.
اون سال که طلا و مس دوم شد، به رنگ ارغوان اول شد که به نظرم کار قوی ای نبود.
چرا عشق ایرانی به تصویر کشیده نمیشه؟
حرف من اینه؟
چون هیچ گاه یک فیلم ایرانی با کیفیت که در آن وجهه ی مناسبی از ایران ارائه بشه، مورد قبول واقع نخواهد شد.
من فکر می کنم توی یک تورنمنت ورزشی یا علمی اگه ایران واقعا رتبه بیاره رتبه ی واقعیشه، چون معیار های اصلی مشخص هستند. و می تونیم واقعا بپذیریم.
اما معیار داوری مسابقات فرهنگی ذهن افراده و برمی گرده به طرز تفکر فرد، با این تفکر ضد ایرانی، باید به جایزه گرفتن این فیلم شک کرد.

به نقل از Miss Deli :

یکی بیاد تحجر رو معنی کنه !
من نمیفهمم چ اشکالی داره . قسمتی از شخصیت نادر بود . یعنی شما میگی میخواس بگه مرد ایرانی اینجوریه ؟ چی ؟ :-"
فک نکنم کسی اینجا منظور شما رو فهمیده باشه :-"

این فیلم عموم جامعه رو نشون میداد .
دوما نادر رو بد نشون نداد ! اصلا این فیلم کسی رو بد نشون نداد و متهم نکرد ! نادر هم دلایل خاص ِ خودشُ داشت .
شما انتظار چی داشتی از این فیلم ؟ 1فیلمی مثل آتش بس مثلا ؟ ;D همه چی گل و بلبل ؟ یه مرد مهربون با افکار اروپایی ؟
توجه کن که فیلم رئال بود .

به نقل از Dorna :
حرفایی میزنید کلن...!
باور کنید رسالت فیلم سازی معرفی بهترین چهره از یه کشور نیست!اصلن نیست.انتظاری از فیلم دارید واقعن!
اگه شما معنقدی که ایران و ایرانی اکثرن خوب و عالی هستن که کلن بحثی نمیونه توی این تاپیک اما اگه نه مشکل چیه؟مشکل اینه که فرهادی کار نادرستی کرده که به جای قسمت پر(!؟) لیوان قسمت خالی رو به تصویر کشیده یا اسکار مشکل داشته که به جای انتخاب فیلم های گل و بلبلی که تا حالا ساخته شده جدایی رو انتخاب کرده!؟
بازم می گم، چرا سیاه نمایی؟
آیا واقعا دلایل سیمین برای ایران درست بود؟
چرا سیمین می خواست از ایران بره؟
به دلیل شرایط حاکم بر ایران.
در این جا رفتن سیمین مهم نیست.
بلکه آنچه مهمه شرایط حاکم بر ایرانه. آیا واقعا همه ی شرایط ذکر شده درست بودند؟

Back
بالا