- نام مرکز سمپاد
- helli 1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- زنجان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : جدایی نادر از سیمین
در مورد پوپولیسم...
در سیاست تعریفی که از پوپولیسم میاید منفی است و به معنای فریب عوام مردم و اکثریت مردم است...
در فلسفه این بدل به ایمان قلبی به جای منطق عقلی میشود...
منبع؟...منظورت ویکی پدیا و رشده؟! :)...متاسفم...تو اینترنت خیلی کار تحقیقاتی برای فلسفه نمیکنم...
شک گرایی به وطن گرایی:مفهوم وطن چیست؟...فرض کن من یک انسان فردگرا هستم...ایا منطق به من میگوید که در وطن گرایی برای من سود است؟...نه...چنین چیزی را نمیگوید...اینجا به دو راه میرویم...پوپولیسم(ایمان قلبی به چیزی خوشایند)...شک گرایی...
ما هر دو را به وضوح در فیلم دیدیم...
من ادعا نمیکنم از ذهن نویسنده مطلعم...من 3رف چیزی که دیدم را بیان کردم...
ما برای هر چیز یک معنی که نداریم...یک تعریف سیاسی هست برای فمینیسم یک تعریف اجتماعی و یک تعریف فلسفی...به نقل از SAEED. a :این نماد قرار دادن شما رو من نمیتونم خیلی بهش اعتقاد پیدا کنم در مورد فردگرایی (زن) و وطن گرایی (مرد) و لزومن اینا تضادی مشهوری ندارن.
پوپولیسم رو کجا اینطور معنا کردن؟
پوپولیسم یک تفکر سیاسیه. فارسیش میشه مردم گرایی. تا حدودی البته بار منفی هم میتونه داشته باشه. به هر صورت من جایی ندیدم تعریف شما رو. میشه منبعی چیزی ارائه بفرمایید.
ضمن اینکه شک گرایی در مورد وطن خیلی مفهوم جالبی نداره. به چی وطن شک کنی مثلن؟ شک در مورد یک چیز و ایمان در مورد اون باید در مقابل هم باشن، ایمان مذهبی و شک به وطن چقدر در مقابل همن؟ اصلن کارگردان واقعن روی این مفاهیم کار کرده؟ یه جورایی حس نماد های وصله شده رو میده. نمادهایی که به زور نسبت داده شدن و معنای زیبا و معقولی هم نداشتن.
در مورد پوپولیسم...
در سیاست تعریفی که از پوپولیسم میاید منفی است و به معنای فریب عوام مردم و اکثریت مردم است...
در فلسفه این بدل به ایمان قلبی به جای منطق عقلی میشود...
منبع؟...منظورت ویکی پدیا و رشده؟! :)...متاسفم...تو اینترنت خیلی کار تحقیقاتی برای فلسفه نمیکنم...
شک گرایی به وطن گرایی:مفهوم وطن چیست؟...فرض کن من یک انسان فردگرا هستم...ایا منطق به من میگوید که در وطن گرایی برای من سود است؟...نه...چنین چیزی را نمیگوید...اینجا به دو راه میرویم...پوپولیسم(ایمان قلبی به چیزی خوشایند)...شک گرایی...
ما هر دو را به وضوح در فیلم دیدیم...
من ادعا نمیکنم از ذهن نویسنده مطلعم...من 3رف چیزی که دیدم را بیان کردم...