پس چی فک کردی!به نقل از mohamad.ahmadi :آقا این فیلم نادر وسیمین چی شد؟
جـــــــــــــــایزه گرفت؟
به نقل از prabd.chess :ما برای هر چیز یک معنی که نداریم...یک تعریف سیاسی هست برای فمینیسم یک تعریف اجتماعی و یک تعریف فلسفی...
در مورد پوپولیسم...
در سیاست تعریفی که از پوپولیسم میاید منفی است و به معنای فریب عوام مردم و اکثریت مردم است...
در فلسفه این بدل به ایمان قلبی به جای منطق عقلی میشود...
منبع؟...منظورت ویکی پدیا و رشده؟! :)...متاسفم...تو اینترنت خیلی کار تحقیقاتی برای فلسفه نمیکنم...
جبرگرایی نه ولی میشه جبرگرایی اجتماعی تعبیرش کرد...به نقل از SAEED. a :دوست عزیز معنای منبع ویکی پدیا و رشد نیست. شما هر جا و هر کتابی که امورات و تحقیقات فلسفی خودتون رو پیگیری میکنید میتونه منبع شما باشه. :)
کلن بیخیال نمیخوام وسط بحث فیلم گیر بدم و بحثو ادامه بدم. ولی پوپولیسم یه مفهوم سیاسی فلسفیه به معنای "مردم گرایی" معادل انگلیسیشم میشه populism. به عنوان ایمان گرایی هم در فلسفه ندیدم کسی استفاده کنه چون واقعن همچین معنایی نمیده. مثل اینه که کسی بگه فاشیسم معنای فلسفیش میشه جبر گرایی![]()
امشب ساعت یاز ده شبکه چی چند؟به نقل از Shayan-Emperor :!! من دیشب دیدمش ! مبارک باشه !اگه کسی هم ندید امشب ساعت 11 تکرارش رو میزارم !
![]()
LOVE اصغر جون !!![]()
![]()
من هنوز معقدم که بیشتر از نصف قشنگی فیلم کار شهاب حسینی بوده... .به نقل از نرگس² :من و تو
دخترشه دیگهبه نقل از Mr.Mamareza :من هنوز معقدم که بیشتر از نصف قشنگی فیلم کار شهاب حسینی بوده... .
سارینا فرهادی هم جز افراد خیلی موثر بود(دختر مثلا 12 ساله)
کسی میدونه رابطش با اصغر فرهادی چیه؟