• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جدایی نادر از سیمین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vahidd
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جدایی نادر از سیمین»‌ نماینده ایران در اسکار 84 ش

به نقل از stewie_griffin :
چرا شایعه سازی می کنی:

اعضاء هیئت انتخاب عبارتند از رویا تیموریان، پوران درخشنده، محمد بزرگ‌نیا، شهرام جعفری‌نژاد، محمد داودی، علیرضا شجاع‌نوری، مهدی صباغزاده، رسول صدر عاملی و امیر اسفندیاری.

البته من اینا رو نمیشناسم و نمی دونم سینما بارشونه یا نه ولی انتخاب معقولی بوده.

اینو بخونید "مقایسه ی پایان نامه و جدایی نادر از سیمین در برنامه ی هفت"

منبع : cinamaema.com

اینم اظهار نظر شمقدری :

تازه 2 سال پیش هم مقام معظم اظهار نظری راجع به اسکار داشتن که کلاَ بیخیالش
احتمال متاسفانه شما متوجه منظور من نشدی دوست عزیز :دی !
راستی لطفآ بحث بقیه فیلم های که با تااااااااااااااااااااااااااااسفانه سیاسی سینمای ما به نوعی به فیلم جدایی نادر از سیمین مربوط شدن رو اینجا نکنید خواهشآ
هرچند میشد به نوعی به مضوه ربطش داد :-? اخه بعضی میخواستن پایان نامه رو بدن اسکار خارجی ببینن دستشون بیاد دنیا دست کیه :|;D =)) ~X( [-o< X_X :-L (:| O0 8-} :-$ 8-| :|

جدایی نادر از سیمین + اسکار

به نقل از وحـیـــــــــــــــــــد :
احتمال متاسفانه شما متوجه منظور من نشدی دوست عزیز :دی !
راستی لطفآ بحث بقیه فیلم های که با تااااااااااااااااااااااااااااسفانه سیاسی سینمای ما به نوعی به فیلم جدایی نادر از سیمین مربوط شدن رو اینجا نکنید خواهشآ
هرچند میشد به نوعی به مضوه ربطش داد :-? اخه بعضی میخواستن پایان نامه رو بدن اسکار خارجی ببینن دستشون بیاد دنیا دست کیه :|;D =)) ~X( [-o< X_X :-L (:| O0 8-} :-$ 8-| :|

من هیچ نتیجه گیری نکردم و اینا چیزاییه که تو تلویزیون نشون دادن (برنامه ی هفت) و توی سایت های خبری خود دولت موجوده. من داوری رو به عهده ی خواننده گذاشتم.

به نظر من اصلا قشنگ نبوود!! [-( [-(

به نقل از stewie_griffin :
من هیچ نتیجه گیری نکردم و اینا چیزاییه که تو تلویزیون نشون دادن (برنامه ی هفت) و توی سایت های خبری خود دولت موجوده. من داوری رو به عهده ی خواننده گذاشتم.
حاجی بی خیال تاپیک سیاست چند تا مضوع بالاتره
من کاری به نتیجه گیری شما ندارم میگم حرفی که زدی ربطی به تاپیک داشت
درباره اینکه گفتم کسایی اظهار نظر کردن که ربطی نداشتن منظورم داورا نبود
کلآ بی خیال خب؟

عزت‌الله انتظامي : با جايزه اسكار «جدايي نادر از سيمين» ، جوايز موزه سينما كامل مي‌شود.
موزه سينما گنجينه بزرگي با بيش از 3000 جايزه بين المللي است كه تنها اسكار را كم داريم و اميدوارم امسال اصغر فرهادي اين جايزه را براي ايران بياورد.

منبع : ایسنا

فک نکنم تو اسکار اول شه!

آخه ملاک های اسکار با برلین و کن و.... فرق داره! ولی اگه درست باشه و انتخاب شه! >:D<

این حرف عزت اله انتظامی به حقیقت می پیوندد! :-"

به نظرم حقشه که این همه تقدیر بشه و واقعا قشنگ بوده! ;)

خیلی عالی شد واقعا فیلم عالیه اضغر فرهادی این چندسال مخصوصا تو این ژانر کارای خوبی کرده اما نمیدونم کدوم فستیوال بود که نسخه ی دانلودیشو گذاشت رو سایتش برا دانلود به هر حال امیدوارم نام ایران بعدازچندین سال بر فراز اسکار هم دیده بشه

انقدر این فیلم پر طرف داره هنوزم که یه هفته از بخش سی دیش تو بازار میگزره کلوپی هایی که فیلم اجاره میدن هر وقت میری میگن فیلم دست مردمه و الان نداریم... .

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از !!!!!mikroooob :
به نظر من اصلا قشنگ نبوود!! [-( [-(
دقیقا چه معیارایی واسه قشنگی یه فیلم داری ؟
مثلا اینکه دو نفر به هم برسنُ فیلمُ تا ته ته نشون بدن ؟!
البته هر کس یه نظری داره ...
ولی به نظرم یه فیلم خوب چیزیه که واسه ی آدم سوال ایجاد شه ... در عین حال که موضوع پیچیدهُ غیر قابل فهمی نباشه ، اونقدر جذاب باشه که تا آخر فیلم زل بزنی بهش !
و این ـآ دقیقا تو جدایی نادر از سیمین صدق میکرد به نظرم !

منم خیلی دوس نداشتم...البته بدم هم نیومد...
یکی از معلمامون چن روز پیش میگفت معروف شدنش فقط به خاطر قضایای سیاسی و اینا بود...من به شدت موافقم!
انقد هم چیز خاصی نبود...
و فک میکنم شخصیت پردازیش خیلی ضعیف بود، فقط شخصیت باباهه، خوب مشخص بود...
اما کلا از نظر هنری و اینا بد نبود به نظرم

جواب ریحانه
:دی :
من فک میکنم یه سری فیلمای کلاسیک و اینا هستن که تا ته فیلمو نشون میدن، خب اونا قشنگی خاص خودشونو داشتن...(در زمان خودشون)
و یه سری فیلما هم هستن که یه بخشی از زندگی روزمره آدما رو نشون میدن، این فیلما حتی اگه آخرشون، به جایی نرسن،
بازم صرفاً به خاطر نشون دادن یه بخش از زندگی قشنگن.
اما این فیلم هیچکدوم از اینا نیست...ینی یه بخش از زندگی عادی هم نیست!!
یه اتفاق مهم رو نشون میده و آخر فیلم تنها چیزی که میتونه کل داستان رو تعیین کنه، نشون نمیده...ینی مهم ترین قسمت رو!
این به نظرم خوب نیست
تازه همون معلممون گفت که هرکسی میتونه عقاید خودشو مطرح کنه، تو وقتی فیلم میبینی، یا مثلا داستان و شعر میخونی،
میخوای عقیده یک نفرو بدونی...وقتی شعر سعدی یا مثلا داستانای مولانا رو میخونی، احساس نمیکنی به شعورت توهین شده چون آخرش معلومه!!
داری عقیده سعدی و مولانا رو میخونی...
تو فیلم هم لزومی نداره آخرشو بذاره به عهده خودت، چون تو در حالت عادی تو جامعه، کلی از این چیزا میبینی و آخرشون رو هم نمیفهمی،
فیلم باید فرق داشته... باید به یه جایی برسه خب...نه اینکه خیلی مشخص باشه، یه کمم ابهام داشته باشه، اما دیگه نه در این حد ابهام!!

Back
بالا