Billy the kid
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
- شهر
- تهران.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
پاسخ : جدایی نادر از سیمین» نماینده ایران در اسکار 84 ش
بنفش: خوب خودت جواب خودت رو دادی... تو وقتی "جدایی ..." رو می بینی داری عقیده ی آدمی به اسم اصغر فرهادی رو می بینی.... نمی فهمم " فیلم باید فرق داشته باشه" یعنی چی؟ " جدایی .." دقیقا به یه جایی رسیده... این همه دروغی رو که تو فیلم می بینی ...این همه لج بازی رو که تو فیلم از طرف شخصیت ها می بینی به یه جای خاص رسیده... و اون جدایی نادر از سیمین ه.... برای فرهادی ( به نظر من البته... چون من فرهادی نیستم!) این مهمه... نه این که دختره آخرش کی رو انتخاب می کنه... دقیقا مثل "درباره الی..." . این مهم ه که دروغ چه بلاهایی رو سر اون آدما از اول تا آخر فیلم می آره... نه اینکه الی مرده یا نمرده... الی به نظر من فقط یه وسیله است...
سبز : به این می گن پایان باز.... که به نظر من تو فیلم خیلی خوب در اومده بود... من می گم اون پروسه ای که اتفاق افتاده مهم ه... نه نتیجه اش... چه فرقی به حالمون می کنه وقتی بدونیم دختره آخرش با مامانش می ره یا با باباش.... مهم اینه که تهش از هم جدا می شن... بازم می گم، پروسه مهم ه... نه نتیجه...به نقل از مهشــــــ ف ـــــید :انقد هم چیز خاصی نبود...
و فک میکنم شخصیت پردازیش خیلی ضعیف بود، فقط شخصیت باباهه، خوب مشخص بود...
اما کلا از نظر هنری و اینا بد نبود به نظرم
جواب ریحانه :
من فک میکنم یه سری فیلمای کلاسیک و اینا هستن که تا ته فیلمو نشون میدن، خب اونا قشنگی خاص خودشونو داشتن...(در زمان خودشون)
و یه سری فیلما هم هستن که یه بخشی از زندگی روزمره آدما رو نشون میدن، این فیلما حتی اگه آخرشون، به جایی نرسن،
بازم صرفاً به خاطر نشون دادن یه بخش از زندگی قشنگن.
اما این فیلم هیچکدوم از اینا نیست...ینی یه بخش از زندگی عادی هم نیست!!
یه اتفاق مهم رو نشون میده و آخر فیلم تنها چیزی که میتونه کل داستان رو تعیین کنه، نشون نمیده...ینی مهم ترین قسمت رو!
این به نظرم خوب نیست
تازه همون معلممون گفت که هرکسی میتونه عقاید خودشو مطرح کنه، تو وقتی فیلم میبینی، یا مثلا داستان و شعر میخونی،
میخوای عقیده یک نفرو بدونی...وقتی شعر سعدی یا مثلا داستانای مولانا رو میخونی، احساس نمیکنی به شعورت توهین شده چون آخرش معلومه!!
داری عقیده سعدی و مولانا رو میخونی...
تو فیلم هم لزومی نداره آخرشو بذاره به عهده خودت، چون تو در حالت عادی تو جامعه، کلی از این چیزا میبینی و آخرشون رو هم نمیفهمی،
فیلم باید فرق داشته... باید به یه جایی برسه خب...نه اینکه خیلی مشخص باشه، یه کمم ابهام داشته باشه، اما دیگه نه در این حد ابهام!!
بنفش: خوب خودت جواب خودت رو دادی... تو وقتی "جدایی ..." رو می بینی داری عقیده ی آدمی به اسم اصغر فرهادی رو می بینی.... نمی فهمم " فیلم باید فرق داشته باشه" یعنی چی؟ " جدایی .." دقیقا به یه جایی رسیده... این همه دروغی رو که تو فیلم می بینی ...این همه لج بازی رو که تو فیلم از طرف شخصیت ها می بینی به یه جای خاص رسیده... و اون جدایی نادر از سیمین ه.... برای فرهادی ( به نظر من البته... چون من فرهادی نیستم!) این مهمه... نه این که دختره آخرش کی رو انتخاب می کنه... دقیقا مثل "درباره الی..." . این مهم ه که دروغ چه بلاهایی رو سر اون آدما از اول تا آخر فیلم می آره... نه اینکه الی مرده یا نمرده... الی به نظر من فقط یه وسیله است...