کاربر حذف شده 8031
مهمان
پاسخ : جدایی نادر از سیمین
واقعا عالیه
اگه علی نبود که نمی فرستادنش اسکار
واقعا عالیه
اگه علی نبود که نمی فرستادنش اسکار
به نقل از prabd.chess :نیرد وطن و فرد...
نبرد پوپولیسم و شک گرایی...
فرذ گرایی در واقع زن بود که میخواست بره و وطن گرایی در وجود مرد متبلور شده بود...به نقل از SAEED. a :اگر نگیم هنرمندانه ترین ولی بی شک یکی از هنرمندانه ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران بود این فیلم. رگه های از درباره الی تو این فیلم هم بود. ولی برخلاف درباره الی که شاید یه نقصهایی داشت این فیلم واقعن هیچ نقصی نداشت یا به نظر نمی اومد.
پوپولیسم و شک گرایی؟ اینا دو تا موضوع کاملن جدان نبردشون یعنی چی؟ و از کجای این فیلم این برداشت میشد؟ همینطور نبرد وطن و فرد؟
به نقل از prabd.chess :فرذ گرایی در واقع زن بود که میخواست بره و وطن گرایی در وجود مرد متبلور شده بود...
پوپولیسم:چیزی را بپذیری که با منطق اثباتی نیست برایش...
شک گرایی:هیچ چیز را نپذیری مگر با منطق...حتی وجودت را نیز نتوانی بپذیری...
پوپولیسم رو تا حد زیادی میشه از مذهب و مذهب گرایی(متعلق به مرد)و شک گرایی نسبت به وطن خود(در وجود زن)متبلور بود...
ما برای هر چیز یک معنی که نداریم...یک تعریف سیاسی هست برای فمینیسم یک تعریف اجتماعی و یک تعریف فلسفی...به نقل از SAEED. a :این نماد قرار دادن شما رو من نمیتونم خیلی بهش اعتقاد پیدا کنم در مورد فردگرایی (زن) و وطن گرایی (مرد) و لزومن اینا تضادی مشهوری ندارن.
پوپولیسم رو کجا اینطور معنا کردن؟
پوپولیسم یک تفکر سیاسیه. فارسیش میشه مردم گرایی. تا حدودی البته بار منفی هم میتونه داشته باشه. به هر صورت من جایی ندیدم تعریف شما رو. میشه منبعی چیزی ارائه بفرمایید.
ضمن اینکه شک گرایی در مورد وطن خیلی مفهوم جالبی نداره. به چی وطن شک کنی مثلن؟ شک در مورد یک چیز و ایمان در مورد اون باید در مقابل هم باشن، ایمان مذهبی و شک به وطن چقدر در مقابل همن؟ اصلن کارگردان واقعن روی این مفاهیم کار کرده؟ یه جورایی حس نماد های وصله شده رو میده. نمادهایی که به زور نسبت داده شدن و معنای زیبا و معقولی هم نداشتن.
به نقل از عــــــــــرفـــــــــــان . ت :ای دوست این گلدن گلاب نیست.
این جشن واره ی منتقدین امریکایی و کانادایی.
که مالِ یه هفته پیشِ
به نقل از nimafo :بالاخره golden globe رو برد...
وقتی میخاس اسمو بخونه اینطوری بودم :-ss
بله شما عنوان پست بخونید.به نقل از minasamiei :مگه ایشون گفتن گلدن گلوبه ؟! بالای پستشون نوشتن که !