- شروع کننده موضوع
MePeR
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
به نام حق
با عرض سلام و شب بخیر خدمت همه ی بینندگان عزیز
با اولین برنامه ی نودیا در خدمتتون هستیم . امیدوارم از دیدنِ برنامه لذت ببیرن و تا آخر برنامَرُ دنبال کنین !
قبل شروع برنامه دو تا نکتَرُ متذکر میشم خدمتتون که تا آخر برنامه دیگه مشکلی نداشه باشیم :
1- مهمتر از همه : به غیر از مجری و مهمانانِ برنامه هیچ کس حق دادن پست در این تاپیک رو نداره ...
در صورت دادن هر گونه پستی بلافاصله پست شما پاک خواهد شد . پس لطفا برای خودتونو برای ما دردسر درست نکنید :پلیز
در حین اجرای برنامه بخشی رو به عنوان سوالهای مردمی میذاریم که اونجا میتونید سوالای خودتونو مطرح کنید که مهمونامون
به سوالها جواب میدن ( پس جون نَنَتون ( ) تا وقتی که اعلام نشد هیچ پستی ندید)
2- هر گاه اعلام تنفس کردم در طول تنفس نباید هیچ پستی ارسال بشه چه توسط کارشناسان چه توسط کاربران
( به طور مثال هر وقت گفتم 2 دقیقه تنفس به مدت دو دقیقه هیچ پستی داده نمیشود )
+ راستی اینجا شب نشینی نیستا :شاکی
+ آقا امشب من نه پرسپولیسیم نه استقلالی!
بریم با هم نظرسنجیِ برنامه رو ببینیم ، برمیگردیم در خدمتتون برنامه رو ادامه میدیم ...
با عرض سلام و شب بخیر خدمت همه ی بینندگان عزیز
با اولین برنامه ی نودیا در خدمتتون هستیم . امیدوارم از دیدنِ برنامه لذت ببیرن و تا آخر برنامَرُ دنبال کنین !
قبل شروع برنامه دو تا نکتَرُ متذکر میشم خدمتتون که تا آخر برنامه دیگه مشکلی نداشه باشیم :
1- مهمتر از همه : به غیر از مجری و مهمانانِ برنامه هیچ کس حق دادن پست در این تاپیک رو نداره ...
در صورت دادن هر گونه پستی بلافاصله پست شما پاک خواهد شد . پس لطفا برای خودتونو برای ما دردسر درست نکنید :پلیز
در حین اجرای برنامه بخشی رو به عنوان سوالهای مردمی میذاریم که اونجا میتونید سوالای خودتونو مطرح کنید که مهمونامون
به سوالها جواب میدن ( پس جون نَنَتون ( ) تا وقتی که اعلام نشد هیچ پستی ندید)
2- هر گاه اعلام تنفس کردم در طول تنفس نباید هیچ پستی ارسال بشه چه توسط کارشناسان چه توسط کاربران
( به طور مثال هر وقت گفتم 2 دقیقه تنفس به مدت دو دقیقه هیچ پستی داده نمیشود )
+ راستی اینجا شب نشینی نیستا :شاکی
+ آقا امشب من نه پرسپولیسیم نه استقلالی!
بریم با هم نظرسنجیِ برنامه رو ببینیم ، برمیگردیم در خدمتتون برنامه رو ادامه میدیم ...