پاسخ : نودیـــــا ، قسمتِ اول ، دربی 71
اهــم .. اهــم ...
به نام خدا !
با سلام خدمت شما و بینندگـان عزیز و تبریک خدمت هواداران استقلال . امیدوارم که خوبُ خوش باشین !
یه ذره نظر کلیم طولانیه البته ...
اول از همه عرض کنم که ، جدا از بحث بردُ باخت مهم تر از هر چیزی پهلوانیه . و شعور شهروندی . برای همین ، باید تشکر کنیم از هواداران فهیم پرسپولیس ، برای آروم نگه داشتن جَو ورزشگاه .
بازی جمعه شب رُ نمیشه بازی پایاپای دونست . استقلال بازی برتری رُ از خودش نشون داد و ما میتونیم این بازی رُ با بازی تیم های بزرگی مثل بارسلونا و رئال مقایسه کنیم ! (
) . اگه دقت کنین ، پرسپولیس هم مثه رئال که تیم بسیار خوبیه و فقط در مقابل بارسا کاری از دستش ساخته نیست ، در مقابل استقلال کاری نمیتونه بکنه ! البته باید عرض کنم که ، یه تفاوت کوچیکم دارن . و اون اینکه ، پرسپولیس تو این فصل در مقابل خیلی تیمها بازی ضعیفی رُ از خودش نشون داد و این واقعا برای همه ی اهـالـی فوتبال عجیب بود . به هرحال پرسپولیس یکی از تیمای قدیمیُ با اصالت مائهُ کم تیمی نیست .
بگذریم ، بپردازیم به بازی !
استقلال از همون ابتدا انگیزه ی زیادی برای بازی داشت . دفاع قوی و در عین حال حمله های مناسب تیمُ از همون ابتدا قوی نشون میداد . اگه دقت کنین ، راه حمله ی پرسپولیس خیلی محدود بود . به محض ورود پرسپولیسی ها به محوطه ی جریمه ی دفاع استقلال زمینُ کاملا پوشش میدادن . ولی مشکل تیم پرسپولیس این بود که از موقعیتایی که داشت هم نتونست استفاده کنه . البته ، یک سری افراد این جور چیزا رُ شانس تیم میدونن ! این هم البته بی تاثیر نیست ولی معلوم نیست چرا شانس انقد با پرسپولیسیها بد تا میکنه ! مسئله ی دیگری که وجود داره ، بحث روحیس . به نظر من ، تیم پرسپولیس از نظر روحیه خیلی ضعیف شده و این بخشیش به هواداران هم برمیگرده . ما از هواداران چه پرسپولیس چه استقلال ، توقع داریم که تیمشون رُ تا آخرین دقیقه حمایت کنن . به هر حال بخش مهمی از کار تیم برمیگرده به روحیش .
در هر حال ، خوشحالیم که در چند داربی اخیر ، بازی ها با برد یک تیم تموم میشه . این میتونه آزمایشهای زیادی برای نیروی انتظامیُ گارد امنیت و اورژانس ما به وجود بیاره که سبب تقویت اونها میشه !
به امید بازی های این چنین و حمایت همیشگی طرفداران تیمها !