از اول فصل زمزمه هایی مبنی بر این بود که شما به خاطر رابطه ی نزدیکی که با استیلی داشتین ایشون رو به پرسپولیس اوردین و این انتصاب اصلا جنبه ی فنی نداشته ... درسته این حرفا؟!
خب بیینید شما ،یه سری افرادی هستن که هر بار ما تغییراتی در باشگاه انجام میدیم میان این کار های ما رو زیر سوال می برن
ولی خب من مدت هاست که اقای استیلی رو میشناسم و دوست صمیمی من هستن ایشون
با بررسی هایی که در هیئت مدیره باشگاه انجام دادیم ، تصمیم گرفتیم که ایشون رو به عنوان سرمربی تیم انتخاب کنیم و و بحث هیچ صمیمیتی وسط نبود
تو این هفته های آخر هم تیم ما در حد برد بازی میکرد فقط مشکلی که ما داشتیم این بود که شانس با ما یار نبود و تمام کننده هم نداشتیم ، الان از لحاظ ضربات آخر تیم ما ضربه های زیادی خورده
ولی خب با تمریناتی که آقای استیلی دارن انجام میدن به زودی مشکلات مهاجم هامون هم حل میشه و انشالله در هفته های آتی نتایج خوبی رو میگیریم
اول از همه به فکر قهرمانی لیگ برتر هستیم ، اما برای اون 2 جام هر برنامه داریم و برای قهرمانی در اونها تلاش می کنیم
من این پتانسیل رو تو استقلال می بینم که بتونه هر3جام رو ببره ، امیدوارم باشگاه های آسیا رو حتما" ببریم و دوباره برای ایران افتخار بیافرینیم B-) ...
آقای استیلی تیمِ شما هم مثل استقلال باید در 3 جبهه بجنگه ...
با توجه به این شرایطی که الان پرسپولیس داره ، فکر میکنید پرسپولیس میتونه از این 3 جام سربلند بیرون بیاد؟!
من هم از شما و همه ی بینندگان تشکر می کنم که به صخبتای من گوش دادند
همچنین یه تشکر ویژه دارم از هوادارای عزیزمون که مارو همیشه همراهی کردند و همه جا تشویقمون کردند
از عوامل باشگاه هم که همگی در موفقیت ها دخیل هستند تشکر می کنم
خدانگهدار
(ما اهل کری خوندن نیستیم ، تو زمین نشون میدیم ...)
در نیمه ی اول تیم های استقلال و پرسپولیس بازی نسبتا خوبی رو به نمایش گذاشتن.تیم پرسپولیس حملات زیادی رو به روی دروازه ی تیم استقلال به وجود آورد اما نتونس به نحو احسنت از این موقعیت ها استفاده کنه درحالی که تیم استقلال حملات کمتریو بر روی دروازه ی تیم پرسپولیس به وجود آورد و تونس با در اختیار داشتن بازیکنان خوبی نظیر فرهاد مجیدی و کرار گل اول رو به ثمر برسونه.
در نیمه ی دوم پرسپولیس شانس خوبی داشت که از روی نقطه ی پنالتی گل تساوی رو به ثمر برسونه اما متاسفانه محمد نوری این موقعیت رو از دست داد.واقعا این نحوه ی پنالتی زدن در حد بازیکنای ما نیست!البته خب استرس بازی و اون موقعیت حساس رو هم باید برای آقای نوری در نظر گرفت!ولی مطمئنم میتونستن بهتر کار کنن!در نیمه ی دوم تلاش های پرسپولیس به نتیجه نرسید و تیم استقلال با پاس رو به عقب آرش برهانی و شوت زیبای جباری به گل دوم خودش رسید.
پرسپولیس در حد خودش نبود!اگه مثل بازی قبل بازی میکرد نتیجه ی بهتری شاید میگرفت ولی بازی زیبای استقلال هم نباید ازش بگذریم!
امیدواریم که بازی های بهتری رو از دو تیم شاهد باشیم!فوتبال ما جای پیشرفت داره!