به هر حال ما بازیکنای خوبی داریم امسال ، کادر فنی هم به نظرم کادر خیلی خوبی هست ، کلا" مشکلی تو استقلال نمی بینم
خب این القاب انتظارات رو بالا می بره ، اما تیم ما توانایی حفظ این چیزها رو داره و با بازی های خوبی که انجام میدیم ، شایستگی خودمون رو نشون میدیم ...
به نام خدا.... سلام می کنم خدمت شما، آقای مظلومی و آقای استیلی ، همکارانتون و بینندگان عزیز، و سلامی مخصوص خدمت تمامی هواداران استقلال.
بازی خوب بود، ما برای تک تک دقایق بازی برنامه داشتیم، و تونستیم به خوبی از موقعیتامون استفاده کنیم و برنده زمین باشیم.به هواداران استقلال این برد شیرینو تبریک
میگم.
خیلی از بازیکنای استقلال در این بازی از جمله آقای مجیدی استحقاق دریافت عنوان بهترین بازیکن زمین رو داشتن، که با نظر کارشناسان این عنوان به من رسید.
مهم تر از جایزه ای که به من دادن این بود که یک بازیکن از استقلال این عنوانو کسب کرد.
تا انتهای فصل هنوز خیلی بازی مونده و پیش بینی از الان کار درستی نیست، ولی ما بازیکنی استقلال قبل از شروع فصل
قسم خوردیم که هم در لیگ برتر و هم جام باشگاه های آسیا بتونیم عنوان قهرمانی رو کسب کنیم و دل هواداران رو شاد کنیم و در آخر
قهرمانی ها رو به مرحوم ناصرخان حجازی تقدیم کنیم.
جا داره اینجا از حمایت های باشگاه و هواداران تیم استقلال قدردانی کنم که و این که خیلی ممنون عادل جان از وقتی که به من دادین، من برای تمامی شما و بینندگان عزیز آرزوی سلامتی می کنم.
خدانگهدار
خب جناب فردوسی پور ما با بازیکنا هم قسم شده بودیم
روحیه ی خیلی خوبی هم داشتیم
بازی قبل با ذوب اهن خیلی خوب بودیم
بازی های استقلال رو به خوبی انالیز کرده بودیم و برای بازیکناشون برنامه داشتیم ! ما به برد خیلی امیدوار بودیم ! ولی بازیکنا تویه زمین خیلی عوض شدن ! اونجوری که بازی میکردن نبودن
شما به آرمان های امام راحل پایبندین جناب فردوسی پور ؟ اصلاً شما می دونین که امام ( ره ) فرمودند مجلس در رأس امور هست ؟ چگونه به خودتون اجازه میدین به نماینده ی مجلس توهین کنین ؟ واقعاً شما مسلمانین ؟
بله درسته من استعفا نمیدم B-)
برنامه های جدیدی برای تیم پرسپولیس دارم تا بتونیم به موفقیت دست پیدا کنیم( )
نتایج اینقدرا هم که شما میگین ضعیف نیست ! واقعا پرسپولیس تویه همه ی بازی هاش(استثنای دربی) برنده ی بازی کردنش بوده ولی خوب در نتیجه گرفتن ضعیف بوده که اون به بدشانسی برمیگرده
با همه ی این حرفا من از این هفته برنامه های جدیدی رو واسه ی تیم دارم و به این زودیا و با وجود اینکه فقط 7 هفته گذشته استعفا نمیدم B-)
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما و مهمانان محترمتون و ببیندگان عزیزتون
عادل جان دیگه داشت خوابم میبرد ، رعایت حال ما رو هم بکن دیگه ، سنی از ما گذشته ، مدیر عامل هم که هستیم
خب جا داره در ابتدا باید این برد رو به همه ی طرفدار ها و مجموعه ی تیم استقلال تبریک بگم
تیم ما هم تلاش خودشو کرد و لی نتونست در حد و اندازه ی پرسپولیس واقعی ظاهر بشه ، در نهایت تیم استقلال پیروز میدان بود