پاسخ : نوشته های نیما
اینم نوشته ی یکی از دوستام راجع به من هستش...
دوستان روانشناس سایت میتونن تایید یا تکذیبش کنن
تحلیل روانشناختی یکی از دوستان از من
Name:نیما.ب
Better Known As:نیمی،نیم،نیمچه
AKA:نیمچه،خراباتی
تحلیل:خودشیفته،احساس می کند از دیگران برتر است،کلا کارهای محیر العقول و عادات محیر العادتی را برای خودش شکل میدهد.از دیوانه بازی لذت وافری میبرد.برایش فرقی ندارد که دوستش بدارند یا نه ولی به خاطر همین کارهای عجیبش ناخواسته شدیدا دوستش دارند!!حس میکند نویسنده قابلی است ولی شاعر قابلی نیست.اشتباه میکند.نویسنده قابلی هم نیست!حرکات نامتعارف و هیکلش نامتقارن است!فعلا علاقه خاصی به جنس مخالف ندارد ولی کلا جنس مخالف علاقه عجیبی به او دارد(یا کسانی که خود را مخالف جا میزنند!).
کلا موجودی است بس متشنج و نا معلوم الحال.کار امروز را به فردا نمی اندازد.شدیدا تأثیر پذیر از محیط اطراف بالاخص خانواده خود و م.یوسف است.برای اثبات این مدعی همین بس که 3 سال آزگار در گوشش خواندیم که بیا انسانی و نیامد که اگر می آمد شاید شانس بروز انسانی بالاتر می رفت.ولی این موجود پست فطرت رذل، برای ساختارشکنی بیهوده و اثبات خودش به خودش و پیروی از م.یوسف نامبرده(نقش م.یوسف نا خواسته است ولی هست!) و به شدت به دلیل تأثیر پذیری از محیط دبیرستانهای حلی و به دلیل عقده حقارت کشف نشده وجودی اش که نسبی است ولی هست،تصمیم به کم نیاوردن در پیشگاه فامیل و اقوام و خاندان و دوستان(به جز من)و پیروی از عرفان عارفان میکند و قید انسانی را میزند و به این ایدئولوژی میرسد که باید در دبیرستان تابع جمع بود و ریاضی خواند و در دانشگاه به درس مورد علاقه چسبید.
یک تیم برتونیست معلوم الحال است که بسی بد است.وزان جایی که من کلا با نیما مشکل دارم(سر قضیه انسانی)کاملا بدیهی است که با تیم برتون هم مشکل خواهم داشت.
کمی از مرحله پرت است،آرزوهای بزرگی دارد ولی خوابهای بزرگی ندارد.به حرف های عده ای توجه تام دارد و به حرفهای افرادی(من جمله من) اهمیت که نداده هیچ،پشیزی هم تره خورد نمی کند.
از لحاظ علمی شخصیت خوبی است ولی نه خیلی.هنوز با خودش به نتیجه نرسیده است.کمی از عدم اعتماد به نفس کافی رنج میبرد که با توجه به سمبلی مثل مجتاز در بقل گوشش،این معضل به زودی برطرف خواهد شد.
نتیجه:بچه خوب و موجود خاصی است.بتمنیست است منتها از وقتی که من بتمنیست شدم.دوست داشتنی است کمی تا حدی.شدیدا ویوایبل(Viewable) است!!موجودی عوضی نیست،ولی به شدت سعی میکند باشد
شخصیت نزدیک:ترکیبی نا متعارف از جیمز جویس و مارک زاکربرگ و کمی شباهت ظاهری به جسه آیزنبرگ
بیت:در نظر بازی ما بی خبران حیرانند،من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند.
جمله:ای پست که میروی به سویش،از جانب من با ضرب کامل و قدرت زیاد و شدت عمل،چنان بزن تو گوشش که قبله را که قبلا گم کرده،راه خانه اش را هم گم کند