- شروع کننده موضوع
NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
پرسش و پاسخ مشکلات سخت افزاری تون رو از این به بعد اینجا انجام بدین[nb]هرچی گشتم تاپیک کلی با این مضمون اینجا پیدا نکردم . اگر بود ادغام کنید[/nb]
-----------
تقریبا دو روزه که کامپیوترم موقع کار کردن باهاش به طور اتفاقی هر بار به مدت چند ثانیه هنگ میکنه به طوری که اگر در حال حرکت دادن نشانگر ماوس روی صفحه یا نگاه کردن فیلم باشم یک دفعه از حرکت می ایسته و دوباره بعد از چند ثانیه درست میشه و به حالت اولیه بر میگرده . بعضی موقع که این مشکل خیلی حاد میشه مانیتورم خاموش و بلافاصله روشن میشه و این اخطار تو قسمت Taskbar نمایش داده میشه :
حالا این به کنار
بعضی وقت ها هم وقتی کامپیوتر رو Shut down میکنم Restart میشه !
تازگی ها فهمیدم رو سرعت اینترنتم هم تاثیر منفی گذاشته
چون دسترسی به ویروس کش نداشتم مجبور شدم کل هارد رو فرمت کنم و دوباره ویندوز (7) رو نصب کنم ولی باز هم همون آش و همون کاسه
خودم حدس میزنم مشکل از کارت گرافیکم باشه
حالا اگر این اتفاق واسه شما هم افتاده و راه حلش رو میدونید بسم الله که حسابی کلافه شدم
-----------
تقریبا دو روزه که کامپیوترم موقع کار کردن باهاش به طور اتفاقی هر بار به مدت چند ثانیه هنگ میکنه به طوری که اگر در حال حرکت دادن نشانگر ماوس روی صفحه یا نگاه کردن فیلم باشم یک دفعه از حرکت می ایسته و دوباره بعد از چند ثانیه درست میشه و به حالت اولیه بر میگرده . بعضی موقع که این مشکل خیلی حاد میشه مانیتورم خاموش و بلافاصله روشن میشه و این اخطار تو قسمت Taskbar نمایش داده میشه :
حالا این به کنار
بعضی وقت ها هم وقتی کامپیوتر رو Shut down میکنم Restart میشه !
تازگی ها فهمیدم رو سرعت اینترنتم هم تاثیر منفی گذاشته
چون دسترسی به ویروس کش نداشتم مجبور شدم کل هارد رو فرمت کنم و دوباره ویندوز (7) رو نصب کنم ولی باز هم همون آش و همون کاسه
خودم حدس میزنم مشکل از کارت گرافیکم باشه
حالا اگر این اتفاق واسه شما هم افتاده و راه حلش رو میدونید بسم الله که حسابی کلافه شدم