مکسون حتی مدل های گرافیتش هم جنس گرافیتش عالیه . غلط نبوده دوست عزیز
اینی که تو میگی مال موتورهای آشغاله که جاروبکش گرافیته آشغاله . اگه متال باشه هیچیش نمیشه
اگه براشلس میتونی کار کنی فقط براشلس اگه نه فقط و فقط re-maxخداوند متعال موتوره . البته بعضی مدلاش

عجیب نیست. مال ما هم خیلی بیشتر از میکرو هست . بین دو نیمه باتری ها رو عوض میکردیم
چرا ... میگی؟؟؟ میکرو موتور واسه برنامه نویسی آشغال ترین موتور موجوده . هیچیش رو اصول نیست. مکسون فوق العادس . بذار اگه وقت کردم حجم فیلم کم کنم و کات کنم میذارم ببینی دقیقا با یه الگوریتم مکسون چه جور میره پشت توپ میکرو چه جور میره . موتور اشغال 20 تومنیو با چی مقایسه میکنی!!!! میکرو موتور رو وقتی دور موتور رو برعکس میکنی تا بیاد برگرده روباتت مضحکه عام و خاص شده . مکسون رو دور موتور رو برگردون مثل چی در جا برمیگرده . میکرو گیربکس آشغالی داره . مضخرف به تمام معنا . مکسون گیربکس خورشیدی سرامیکش رو دست میزنی روحت پرواز میکنه . مکسونی که خودمون داریم رو با باتری 16 ولت pwm دو - سه هم میدادیم روبات رو حرکت میداد. میکرو موتور زیر 30 40 فقط صدا میده!! تازه رو لایت ویت. بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه نظراتت که خیلی دید جزیی داشت رو بیخیال

. این مورد تنها چیزیه که نمیشه ازش گذشت... احتمالا مکسونی که میگی از زمان نوح تا حالا کار کرده