تغییر گرایش از چی به چی؟ برای رشته کامپیوتر آره تقریبا همون شرایط هست چون مسوولین دانشکده به هیچ وجه با تغییر گرایش موافقت نمیکنن. سه ترم +17 هم اوونطور که شنیدم دیگه به موافقت مسوولین دانشکده نیاز نداره.به نقل از semej :شرایط لازم برای تغییر گرایش هم مثل شرایط تغییر رشته است؟
یعنی بازم باید سه ترم معدل +17 و ...
تا ترم چند میشه تغییر رشته یا گرایش داد؟
همه خوابگاه ها سالن مطالعه جداگانه دارن، بعضیا هم تو نمازخانه درس میخونن. در ضمن سالن مطالعه دانشگاه هم تا 10 شب بازه که چون خوابگاه ها هم به دانشگاه خیلی نزدیکند، میشه تا 10 اونجا درس خوندبه نقل از z :تو خوابگاه های دانشگاه امیرکبیر اگه یکی امتحان داشته باشه بقیه نداشته باشن بعد باید تو سرصدا درس بخونه؟یا جای خاصی داره واسه درس خوندن؟

خب رتبم از اونی هم که فک میکردم بدتر شد ! زیرگروه یکم 859 ه! فک کنم بیوالکتریک هم نیارم!به نقل از شواليه سبز :فعلا کاری که از دستم بر میاد اینه که محتمل ترین حالتش رو در نظر بگیرم و ببینم چی کار میتونم بکنم! وایسیم تا نتایج بیاد خدا رو چه دیدی شاید امسال کسی برق نزد من قبول شدم![]()
چقدرسخت میگیریبه نقل از S@ene :این که هر رشته ای چه حدود رتبه ای میخاد رو نذارین زیاد تو انتخاب رشته تون تاثیر بذاره. انتخاب رشته باید طوری باشه که هر رشته به تمام رشته های بعدیش ترجیح داده بشه. با این روش انتخاب رشته کنید و نتیجه اش رو توکل کنید.
اما به هر حال، نرم افزار منطقه دو حدودا تا 500 و آیتی حدودا تا 850 میگیره.
خوابگاه رو هم از دخترا بپرسید بهتر جواب میدن وضع اونا چطوریه، ولی در کل خوابگاهای امیرکبیر از نظر مدیریت و امکانات نسبت به دانشگاه های دیگه خوب نیستند. ولی یه مزیت خوابگاه های امیرکبیر (به خصوص خوابگاه های دخترانه) نزدیکیش به دانشگاهه.
بابا آی تی 1000 1100 هم میگیره. کامپیوتر هم تا900 اینا گرفته پارسالخب بدون که احتمالا قراره حالت کمی گرفته بشه. کیفیت خوابگاههای پسران پلی تکنیک خوب نیست. بجز علم و صنعت که همینجوری دولت توش پول ریخته و امکاناتش خیلی زیاده، شریف و تهران رو من ندیدهام ولی تقریبا مطمئنم که اونها از پلی تکنیک بهترند.به نقل از شواليه سبز :خوابگاه پسرونه اش رو هم یکی بگه کلا چیجوریه. از اندازه و امکانات و تمیزی و ... لطفا!

اگه سهمیه ی خاصی نداشته باشی و اهل کرمان باشی، طبق آمار پارسال ، فکرکنم باید حدودای 300 باشی تا مکانیک امیرکبیر بیاری! (خیلی دقیق نیست)به نقل از mohammad sadegh :ببخشید مکانیک امیر کبیر تو سایت کانون زده تا حدود 400 -450 منطقه دو گرفته اشتباه نکرده؟
ببخشید امکان اپلای از برق ومکانیک امیر کبیر چه قدره؟

به نقل از Nasrin737 :اصلا به حالت اعتراض وناراحتی واینا نیست ها! واقعا برام سواله!
چراامیرکبیر ازهمه دانشگاه ها زودترشروع میکنه؟یک هفته!
هدفشون چیه؟چه مزیتی داره؟
. میگن یه هفته زودتر هم تطیل میشه از آخر ولی امسال که این اتفاق نیفتاد